likadana hjärnor som redan tänkt på allt innan någonting hänt

gissa hur pigg jag var på en skala mellan ett och tio när klockan ringde imorse? typ 2 kan jag berätta. kändes inte direkt lockande att gå ut och ha stalltjänst för att sedan sticka och simma. var galet jobbigt, simmade 40 längder, tränade livräddning mm. snacka om att man känner sig duktig - och helt slut. även fast jag är trött ska jag rida lite lätt bara och sedan skriva labbrapporten & "boken om skogen". tänker lägga mig tidigt ikväll! LATER

                                                                               - jag skulle säga att vi är plus minus noll

call me crazy if you've got it in you

ååh. nu sitter jag hemma i läggan efter en jobbig men rolig dag! var som sagt på liseberg. kameran var med och det blev huuur många bilder som helst, tagna av alla möjliga på alla möjliga. har lagt upp en del på face, bjuder på en från idag på annawa och mig tillsammans med två par hitte-kaninöron, sööööta! kom hem för en stund sedan men nu kallar sängen ordentligt, godnatt!!

cold as a winter day, hot as a summer's eve

ligger här med annawa bredvid mig efter en fullspäckad (host) dag, tjuhohu. nu taggar vi inför liseberg imorgon och hoppas hoppas hoppas på fint väder! shoppade lite idag såsom ett par shorts, ett lite halvfräckt linne och en bikini. kvällen spenderades hos min brors polare tillsammans med några andra också, trevligt. godnatt!





it's too late to apologize

ursäkta? ska jag ta ansvar när hon själv inte gör det utan låter andra göra "jobbet" åt henne? bra. väldigt moget.

nej, nu ska annawa och jag röra oss in mot göteborg. får se vad som hittas på, kameran får nog följa med. LATER

känn ingen sorg för miiiig götebooorg

annawa och jag har landat i partille för en stund sedan! hälsade på bror, åt god mat och nu sitter vi nere på hans rum och tar igen oss medan han är ute. var en massa strul med tåget förut, det var 23vagnar och vi hoppade på vagn 11an (som fö. bara var två vagnar ifrån 23an?) men när vi slagit oss ner byter vagnsnumret till 21 och vi skulle sitta på 11an. skyndar oss för att byta vagn när tåggubben säger; "då får ni springa, jag måste stänga dörrarna!". sagt och gjort, vi bokstavligt talat SPRANG med diverse väskor, högklackade skor och andra folk till vagn 11. precis när vi hoppat på stängs dörrarna - puuh! resten av tågresan var slapp, vi tittade på film och hade det allmänt bra. i frysen väntar gooodaste glassen ever på oss, min favorit.

morgondagens planer är att åka in till nordstan en sväng och tralla runt som vi alltid gör, hiihii, puuuusss
förresten; denhär bloggen kommer nog låsas för att slippa diverse snokande folk, ni som vill ha lösen får det :)

såhär snygga var vi idag under aktiviteten på hälsopedagogiken. just här försöker ronja, annawa och jag äta varsin citron utan att göra miner, oohyes!

 

med risk för att låta som världens tjockis - bäst!

det är du som väljer vägen, du som ger och tar

godmoorgon. somnade rätt sent inatt då jag hade en massa som skulle fixas, men jag hann, och det var huvudsaken. skrev klart ett arbete om ultraljud som ska redovisas idag. just nu sitter jag och funderar på var annawa har tagit vägen, antagligen kvar hemma. får se när hon dyker upp. klar med matte a-kursen så när vi sedan har matte kan jag gå hem och packa inför götet! göttans. efter det är det hälsopedagogikaktivitet som är slapp, sedan sticker vi in till malmö för s*e. ******. hihi - hemligt. tåget kommer fram strax innan halv 8 ikväll, hörs!

och just ja, jag kommer inte ha någon mobil över helgen. ni når mig på facebook eller hotmail!

you don't know what you got till you're missing it a lot

jag måste bara få säga en sak. JAG ÄR GRYM! jo, faktiskt! jag känner mig helt grym iallafall, haha.
ni undrar säkert varför jag säger så, men lyssna här; 30,5/33p.djursjukvården, programridningen gick helt okej, öppna huset gick också helt okej och jag har skickat in en del läxor + ska skriva klart en sak strax. dagen har varit toppen rent ut sagt, annawa&jag tog bussen in och solade en 20minutare när jag var klar med provet - lovely!

vi är taggade inför göteborg imorgon! tänkte precis boka tågbiljetter, tjuhoohu. livet känns mer än bra just nu, även fast vi fått reda på en del tråkigheter. rocky, som annawa red i höstas, fick en senskada när han stod här så han fick åka tillbaka då vila inte hjälpte. han åkte sedan hem till danmark och fick ännu mer vila, promenader mm. men den vill inte ge med sig. de har beslutat att ta bort honom, fina rocky!

annawa&rocky i höstas innan skadan, så fina tillsammans

programridning

har nyss ägt rum! hon var förvånansvärt fin i munnen men visst, hon går gärna i ett undertemp normalt så det blev inte direkt bättre när jag satte mig ner. spänd och gnäggade i ridhuset men förutom det och undertempot då så gick det helt okej. väldigt lätt program så det var inte svårt att komma ihåg. synd att ingen fotade, vi var så fina ju ;) haha.

nu väntar ett djursjukvårdsporv på dräktighet/fölning, sårskador, frakturer och kastrering. får se hur det går, är rätt mycket att hålla ordning på. ikväll är det öppet hus som jag skrev igår, blir att visa upp skolhästarna för de preliminära eleverna halv 7, jag som hade velat sola!! får se om jag får tid till det..LATER!

haha, får bli en bild på lillebror bara för det. saknar den busen, tänk vad fin han hade varit

near, far, wherever you are..

..I believe that the heart does go on,
you are safe in my heart and my heart will go on and on
.

finaste manne

 

nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete. skrivit en rätt långt text om fyra olika trädslag samt pluggat lite på djursjukvårsprovet. också lärt in dressyrprogrammet, det var ju sååå svårt. hehe, not. godnatt!!

vill inte minnas, kan inte glömma

tyckte elviras ord var så sanna och kloka så var tvungen att sno dem. hur sant är det inte egentligen?

sitter förövrigt helt proppmätt i soffan efter att ha smällt i mig en alldeles för stor portion lasagne. fast kanske inte gör så mycket i och med att jag red två hästar förut.. började barbacka på sickan tillsammans med elvira&mogge, vi red bland annat igenom programmet inför imorgon så nu kan jag det. in med hästarna och ut med nästa två fort som satan. qubiac var jäävligt svår att sitta ner på så red bara igenom själva programmet en gång med honom. känns ju toppen att eloise skulle vila idag? njaae, inte direkt.

nu tänkte jag plugga lite naturkunskap och skriva ner fakta om en del trädslag. annawa och jag började också på "burken" förut idag (stoppa i diverse växter/jord i en burk, försluta den och se vad som händer. om kretsloppet funkar etc.), typ hundra år efter alla andra. labbrapporten ska vara inne på måndag - annars går det illa!!

min dag i ord. och oj, jäklar, jag måste boka biljett till fredag då det bär av till gbg!

när du träffat botten, kom ihåg mig då

alltså. kan inte någon komma och hämta mig och sen skjutsa mig till linköping? tack!
livet äger atm, kan inte bli bättre, right?

imorgon är det
- programridning
- djurskukvårdsprov
- öppet hus

för det första har jag inte ens ridit igenom programmet och eloise skulle tydligen vila idag, braaaa.

like a ship through the storm we can risk it all

det är ju rätt onödigt att gå upp tidigare än man behöver, så vi brukar sätta klockan på 8.10 varje morgon. eftersom vi varit på nfu direkt på morgonen och haft nationella några dagar förra veckan tänkte vi att vi skulle vara där till samma tid idag igen så klockan ringde 7.30.. när vi sedan sitter och äter frukost tittar jag på klockan igen, 7.49, och kommer på att "shit, vi ska ju faktiskt ha djurkunskap här först!". BRA. så nu har vi en massa tid på oss. för en gångs skull.

fast hyffsat pigga är vi allt. ha en fin onsdag!

var sjutton har sommaren tagit vägen?

I'm still standing here, and you're miles away

ska bli underbart att lägga sig i sängen och sova nu! blir alldeles trött av att se elvira ligga och sova i soffan mitt över bordet. skickade in två läxor tidigare ikväll, och imorgon är det NFU igen. virrigt inlägg, godnatt!

underbara älskade älskling


Everytime I think of you,
I always catch my breath.

wish I could spin my world into reverse

sitter här nyduschad och med nymålade naglar medan Carrie Underwood spelas på spotify. hoppträningen förut gick..hm, inte speciellt bra men inte heller dåligt så någonstans mittemellan. red eloise idag igen men det var 2a passet hon gick, lite lustig men i slutet släppte hon och då kändes det som hon kom igenom med bakbenen iallafall. hon har en tendens att alltid gå med så korta steg så fort man tar i henne så man ja, man får väl klura lite, haha.

strax ska jag cykla in till svedala och sola, blir antingen 15min eller 20. resten av kvällen ägnar jag åt plugg, duktigt emilia! så ser min kväll ut. (vi behöver inte nämna att jag sov till 10 idag...)

ciao!

bild på mig&emelie för 1-2 år sedan

 

Gettin' over you

 

don't listen to them, 'cause what do they know?

ligger i soffan med tarzan-soundtracket "you'll be in my heart" på, tjejerna donandes i köket och jag själv funderar på att poppa en omgång popcorn! känner mig lagom onyttig när ronja fått för sig att endast äta frukt och grönsaker i en vecka..hehe. jaja, man lever bara en gång. elvira är i extas efter att hennes mamma ringde o berättade att fölet kommit - en liten hingst!

läxhögen har blivit större än någonsing men ändå orkar jag inte ta tag i den ikväll..ångest typ. nått bra är att jag ridit två hästar idag så lite motion har jag allt fått. men som elvira sa; "om folk ser mig som fet o ful, då kan jag lika gärna smälla i mig allt gott och dö jättefet, för då spelar det ju ingen roll". lite kul tycker jag, haha.

slutbabblat, hörs imorgon!

dags imorgon igen, skönt! (bild från i vellinge)

med ett myggbett som uppstod från ingenstans?

vet inte riktigt hur jag ska förklara kvällen efter jag uppdaterade sist. först var den bra, sedan gick den utför men sedan lite upp igen. vi missade bussjäveln till trelleborg så tog den in mot malmö istället där vi blev hämtade av annawa's mamma och sedan fick jag skjuts till gården. snällt! var helt slut efter dagarna så lagade mat och däckade i soffan. vaknade för en stund sedan och rensade lite i köket men nu ska jag stupa i säng. får se om jag orkar mig upp imorgonbitti! nattinatti

helt weird helg, men väldigt rolig! puss

i väntan på svar från våra sega, nyfunna vänner

mitt inlägg blev lite luddigt förut, ni borde spana in annawa's blogg (länk) för att läsa mer utförligt om gårdagen!!
just nu sitter vi och trycker i oss mackor, pigga som få. varit inne och solat i vellinge centrum och känner oss fräschare än någonsin..!

det var ungefär allt vi gjort sen jag bloggade sist. eller vi sov två timmar förut och vaknade 30min innan body balance-passet började så båda sa "nej, strunt samma". vi hade även tänkt åka in till lund men då båda är panka och trötta sket vi i det. hemmadag it is.......

åker vidare mot gården lite senare ikväll, rider troligtvis ut en sväng på qubiac då också. lateeer

från i fredags, flätan lagom fin efter allt bus

allt händer, aallltttt

vilken jävla dag. vad har INTE hänt egentligen?
- spanjorer
- orlando bloom
- buddys
- paradise hotel
- fulla boys
- bänk
- slangbella
- ordningsvakter
- mer folk
- borttappad mobil
- återfunnen och lämnad mobil
- karnevalsområdet
- salem al fakir
- fyverkerier
- burger king
- buss med rolig hilda
- fotbollsplan
- "efterfest" @ my place

klockan är 07.10 och vi blev precis ensamma. ingen sömn här inte. yeeyy

mooot lund!

landat hemma hos mig för att duscha och fixa oss inför lund! just nu sitter jag här med nymålade naglar och taggar till memories med david guetta. that's it, ha en fin lördagkväll!!

spännande händelser på lundavägen

kopierar annawa's inlägg för det stämde på pricken! lääääänk till henne.

"alltså ja, igår såg vi vad vi tror var en helvettes kackerlacksjävel. den var stor, som fan, och den lät, som fan. det var inte skoj. jag ringde två gånger mitt i natten till min mamma. efter att ha gömt oss i ett par timmar skulle emiama ta en sista godis innan sängen kallade, men som sagt - IGEN! straff för att man ska vara lite onyttig, den jäveln flög bredvid henne, som en helikopter *choff choff choff* och vi sprang in på toaletten och skrek. ut gick vi med handdukar och flugsmällare som skydd, men den jäveln kröp in bakom diskmaskinen.. innan dess sökte jag på lite kackerlackor och läste att de förökar sig som jävla kaniner på rapid. 200kids på 5veckor, great! imorse vaknade vi av en jävla galning som bokstavligt talat låååg på ringklockan, vi sprang ner och öppnade, det var elvira. det första vi gör är att skrikberätta om denna upplevelse och att den fortfarande var kvar i huset! vi går lugnt upp, hör elvira gala som en ja gud-vet-vad, vi springer ner och där ligger de jävla fanskapet på rygg och sprattlar som om den simmade längd på rygg eller något. emiama var snabb med burken och nu ligger den jävla jävelnsgrejen där i och jag undrar om den fortfarande lever. vi har inte vågat oss ner igen..."

sunkissed ass

dagen började med nationella i matte, 2 jäkla timmar men det gick hyffsat tror jag. fortsatte ute på gården med hälsopedagogik innan annawa och jag red en låång runda med våra fyrbenta vänner. 2 hela timmar runt sjön, jättemysiga galoppvägar och ja, underbart.

tog bussen in till svedala tidigare ikväll och solade och åt. vet ni att svedala består av fjortisar, folk i reflexjackor, 20-åringar som hänger med fjortisarna och coola ungar utanför svedala livs? nu vet ni iallafall. sedan har vi bara slappat, fick sällskap av philip en liiiten stund och även några kackerlackor (???!!!). huur i hela världen ska vi kunna sova? täätt intill typ.

ehm ja, vår kväll i ord. spännande! imorgon åker vi hem till mig, fixar oss och sticker sedan iväg mot lund. lundakarnevalen it is!! tjuhoej. nattinatti!

enjoy!

 

 

 

 

sommarväder!

nyss ute och gått med lillebror i kvällssolen - myysigt. dagen har bestått av sol, sol, sool, nationella vilket nog gick bra och sedan ett dressyrpass. svettigt värre men gick bra det med. händer inte mycket om dagarna förutom det vanliga, dvs. skola. vi tog träckprov på djursjukvården och letade mask (ägg, larver), bara det som var annorlunda idag. snart ska vi cykla in till svedala och sola som jag skrev igår, skönt! älskar detta sommarväder också.

imorgon hoppas jag på att annawa håller mig sällskap i läggan då alla andra troligtvis är borta. ska bli skooj! jaja, hörs!

oskar linnros har spelats hela kvällen

onsdagar är verkligen inga bra dagar, alltid jobbiga på något vis! fick i vilket fall inte byta telefonen och förlänga abonnemanget då mamma står på det så hon var tvungen att skriva under och blabla. lär ta hundra år innan hon kan fixa det med..

åkte hem efter lund och bara tog det lugnt, hälsade på lillebror med några morötter så han blev glad, haha. veterinärbesök inbokat på måndag fick jag höra, hoppas han är på bättringsvägen iallafall (eller helst att det inte är något alls men allt verkar ju inte stå rätt till)...

var duktig och sprang förut förresten! nä, nu ska jag sova. muntligt nationella i engelska imorgonbitti. ser inte fram emot det kan jag säga. sen väntar dressyr och en sväng in till svedala då vi ska sola lite. godnatt!

bild från i måndags, annawa fotat

tell me how I'm supposed to breath with no air?

nyss haft häst&stallskötsel/djurkunskap och gör oss ordning inför nfu. efter skolan bär det av till lund med annawa för att byta in min telefon eftersom den slutat fungera helt nu. jaja, bloggar väl ikväll. ciiao

 

efter att ha tjafsat och dragit på. slappnade av en del och slutade,

red kanske 10min då men gick bättre än vad det gjort på länge iochmed att han inte varit bra.

my heart is like an open highway

herregud vad vi är värdelösa. misslyckade, världelösa o bor ute på en jäkla gård. tju-ho. nävars, vi har ju faktiskt motionerat idag. och jag har solat solarium! det ska fortsättas. det är iallafall bättre att vara brun och ofin än både blek och ofin! he-he. usch, jag är aaalldeles för trött för detta. internet har krånglat hela kvällen så jag poppade popcorn och pluggade lite.

åååh vad allt känns tungt för tillfället, hur mycket som helst i skolan den här veckan. mobilen krånglar, hästen krånglar, skolan krånglar, everything. nä, nu ska jag sluta whina och gå och lägga mig med min sprängande huvudvärk, godnatt!

finaste lillebror, annawa fotat!

 

med stekpannan i högsta hugg

inne och lagar pannkakor innan vi beger oss in mot svedala för att handla. hoppningen förut gick rätt bra, abc-knappen på mobilen har nu slutat fungera så får låna cattlyns, tjuhohou. byter in min imorgon så hoppas på en bra då. stort naturkunskapsprov imorgon också, om man inte får godkänt på det så kan man få ig i hela kursen - kuuul!

aja, bilder från idag kommer senare. även några på lillebror då jag red honom efter hoppningen. (eller ja, om internet vill funka. sitter nämligen på ronjas nu) LATER

det är bra att göra allt annat än det man borde

att sitta ute på trappen och röka, dricka saft och äta popcorn - det gjorde kvällen liite lättare. ronja och jag sysslade med det istället för att läsa de 30 sidorna vi har till prov på onsdag, inte okej.

fast någon nytta har jag faktiskt gjort, bl.a. städat i köket, tagit ur diskmaskinen, ställt undan och torkat. också lagt upp bilder på face, goodie. nä, nu ska vi ta tag i våra liv innan vi poppar ännu en omgång, lär väl somna i soffan innan vi fått något gjort men det tar vi då. nattinatti!

nu till något helt annat, tack för att du finns annawa
och så lite fler bilder från idag;

 

 

 

 

 

Edit; skrev inlägget för en timma sedan men har inte kunnat publicera det förrän nu då internet krånglat.

små saker som förgyller tillvaron

hemma efter en lång dag! började med att jag försov mig lite så kom 20min sent till skolan, sedan har det väl bara rullat på. något som gjorde dagen bättre var annawa, samtal med andy, fotning och sedan en härlig ridtur. tänkte börja redigera alla bilder från dagen nu och sedan dyker väl några upp här! men först - matdags innan jag svälter.

smakprov från idag - snyggon

 

qubiac kändes galet fin idag efter lite jobb!

ett inlägg om typ..allt

yesyesyesyeees! internet is back!! (för er som inte vet - det slutade att fungera i torsdags och var fortfarande inte tillbaka förut idag när jag kom till gården igen, men nu, nuuuu!) tack gode gud. peppar, peppar, ta i trä och hoppas att det håller i sig.

jag har iallafall roat mig med att spela the sims under tiden utan internet, och som elvira sa; "ååh, det är så kul, men man vågar ju inte erkänna att man tycker det". så sant som det är sagt, haha!

nu ska jag hoppa in i duschen, börja på kommande veckas läxor och sedan får jag se om jag bakar något. väldigt sugen!

lite ointressanta bilder från dagarna som varit
new

italiensk pizza gjord på dinkelmjöl, jättebra då man bara orkar halva, hehe

hittade en katt på mitt rum idag..?

dagens middag


jag är inte den enda

hahahha, det här är nog det roligaste jag hört. philip och jag diskuterade en konstig dröm jag haft på msn varav han säger; "jag drömde en gång att jag o en tjejkompis åkte lift upp för en skidbacke mitt i natten med en präst bredvid oss så höll han i ett paket kondomer o gav dem till oss o sa att vi absolut inte fick ha sex och att vi skulle förbruka kondomerna?! xD sen när vi kom upp åkte vi baklänges slalom ner med dildos i händerna o så åkte det massa gröna typ stentroll uppför backen på skidor xD haha"

inte bara jag som drömmer sjuka saker alltså! det gjorde min dag, haha!

alla vet att underbart är kort

kom nyss hem ifrån ett body balance-pass inne på energicenter, hua vad jobbigt! man tänker att "vadå, det kan ju inte vara jobbigt?" men att böja sig hit&dit i många olika ställningar var faktiskt det! roligt dock, kanske får fortsätta på det när jag är hemma på helgerna eftersom man sträcker ut hela kroppen, hehe!

 

senare i eftermiddag åker jag hem till gården igen, blir att rida ut en sväng oavsett hur vädret ser ut. det finns bara dåliga kläder.. synd om lillebror om han ska behöva gå i ridhuset jämt. en lugn runda får det bli. jag undrar jag vad som skulle hända om man provade ett hack på'n. jaojao, ciiao!

för oss är frida julia

jag vet inte hur många gånger jag tryckt på repeat nu ikväll, men många är det! (tack för tipset honeey) är på lite bättre humör nu, tänk vad lite musik kan göra. slog mig ner framför tv:n tidigare ikväll och tittade på jakten på julia, frida var kanooon! om det är någon som ska vinna är det dududu, längesen vi sågs nu. jaja, godnatt!



I could really use a wish right now

fan också, det här går inte längre. jag funkar inte utan honom. men det funkar inte heller här nere med honom. varför ska det behöva vara så svårt? mitt hjärta, jag behöver dig..

 

och genomskinlig grå blir jag, utan dina andetag

bara sådär -

undra vem detta kan vara inskickat ifrån! ;)
hade lite för mycket fritid och kollade runt på felsms.com när jag hittade detta, höhö.


it's so crystal clear now

NU, 5 dagar efter deadline, ska jag börja på filmanalysen! känner mig så jäkla dålig men får väl trösta mig med att det nästan är den första uppgiften efter inlämningsdatum för den här terminen.. förra terminen var jag så skoltrött att ungefär allt var gjort försent, det blir nog braa. det öser ner ute så mina planer på att cykla in till vellinge och sola sket sig, får se om man kanske kan tigga skjuts lite senare. LATER

och tvärs över mitt hjärta, står ditt namn, föralltid skrivet

jag saknar dig älskade knäpphästen

I need you like a heart needs a beat

inte konstigt att jag känner mig så sliten efter att ha vandrat runt i köpenhamn i 6 timmar! såg att jag skrev "ha en fin lördag" förut, fredag skulle det vara förstås! blandar ihop dagarna när vi var lediga igår, känns som lördag istället för fredag. nu tänkte jag iallafall sova, nattinatti!

och just det, fått flera kommentarer om att annawa och jag är så lika, idag undrade en kille om vi inte var tvillingar, haha? lite konstigt, finaaa annawaa!

värd att lyssna på innan läggdags
Usher featuring will.i.am - OMG Almighty Mix (länk)

denmark in our hearts

hemma efter en vääldigt rolig och händelserik dag!! vi har haft det underbart, mysigt, roligt, askalas och ja, TOPPEN! mina fötter värker som aldrig förr och vaderna som redan hade träningsvärk gör ännu ondare - men det var det värt. så ja, en toppendag i danmark som bestått av shopping, skratt, människor, mat och mycket mer. bilder kommer upp på facebook men några kommer nedan. tack annawa sweetheart ♥

 

 

 

 

 



öööver öresundsbron

annawa och jag studsade upp ur sängen för en stund sedan, tidigt vi vet, men vi ska bege oss mot danmark om en stund!! lite trist väder men det kommer nog kompenseras på andra sätt. kommer hem ikväll igen.
ha en fin lördag - det ska viiii!!

antagligen tyckte h*n att jag suttit här för mycket

någon tomte har stulit internet så jag lånar elviras för tillfället. jag har fortfarande inte kommit iväg till annawa utan sitter här med blött hår efter duschen jag tog förut. tre timmar spenderade jag i läggan, helt själv och utan internet. kul? not really!

hörde att "festen" blir av trots allt så jag tänkte fixa mig lite innan vi drar dit...sover hos annawa inatt eftersom mitt rum är uthyrt (smart), men det blir braaa! puuuusss

för att allt som flyger upp måste landa tillslut

efter mycket om och men kom jag upp imorse, även fast det gjorde ont i varenda del av kroppen. det ska kännas att man lever, hehe.. nu tänkte jag städa på rummet eftersom jag&cattlyn hyr ut det över helgen när det är tävlingar, bara bra att få pengar för det iochmed att vi oftast inte är här!

blir också att rida lillebror lite senare. tänkte rida ut först och skritta- & travafram följt av lite lätt arbete på utebanan. lateer :)

undra hur länge jag kommer orka laga ordentlig mat..?


ny favoritplats, lätt!

mina förhoppningar dom väcktes för att sen raseras

man är nog lagom trött om man somnar i en puffsäck med datorn på magen, musik på, människor som pratar och sedan inte märker att någon lyfter bort ens händer o tar en sladd från datorn. det var min senaste timma det..

funderar starkt på att lägga mig i sängen och titta på true blood efter att jag tagit lite glass..muuumms, hehe.
och innan jag säger godnatt vill jag bara säga;

GRATTIS 4MINUTER I FÖRSKOTT PÅ 17-ÅRS DAGEN FINASTE, BÄSTASTE, UNDERBARASTE ANNAWA!!! HOPPAS DU FÅR EN ASKALASIG DAG IMORGON! ♥♥♥♥♥
(glöm inte att vi måste ses!)





varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp

jäääklar vad vi har varit aktiva idag!
började med stalltjänst i spöregn, senare under em. ett hårt boxningspass och tillsist ett långt ridpass. känns som att kroppen kommer göra rätt ont imorgon eftersom jag känner av det redan nu. men det är bra!

nyss sagt hejdå till min fina annawa, miss you aldready hun'. måååånga skratt idag!
nu borde jag börja med maten (inte en minut för sent) innan jag svälter ihjäl.
lovar att lägga upp bilder från igår lite senare när jag har ork. ciiaaoi

allting har förändrats men du finns kvar

jag ångrade mig..är för trött för att lägga upp bilderna på qubiac, he-he..
får bli imorgon! nu tänker jag stupa i säng, helt slut. nattinatti!

en enda liten bild på en glad kubbe.

tills motsatsen är bevisad!!

kan det vara så att elvira boström misslyckades med sin kaka??
kan det vara så att emilia åhman lyckades??
kan det vara möjligt?! kaanske!!

det kanske är så att den SKA se ut såhär! inte som i söndags.....

man får ta saken i egna händer

fick jättehärliga bilder på qubiac när han busade förut! skitkul, haha.
nu ska jag iallafall ställa mig i köket och slänga ihop en kaka, bilder kommer senare!

smakprooov

för mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig

nyss kommit in efter en lång dag i stallet som bestått av stalltjänst, hoppning, stalltjänst, stalltjänst och tillsist; stalltjänst. vääldigt roligt, tur att det är sista dagen imorgon. hoppningen gick inte ett dugg bra, ny häst för mig denhär gången igen som lade sig i handen och inte hade några tankar på att lyssna idag. hoppade en rätt lång bana i slutet också och förutom att felicity drog iväg så ja, helt okej.. (LILLEBROR BLI BRAAA!!)

fick ett erbjudande av cattlyn nyss att vi kunde mocka några boxar åt monika och få pengar för det - jjaaa tack, det behövs! laddar upp med lite mat nu och sedan går vi väl ut.

underbart väder idag, mer sånt så blir jag glad!

hahah, gillar att min hand ser helt oproportionerlig ut!


du skulle sälja din själ för att få stanna där

annawa, kom och rädda mig...jag säger bara en sak; stallet föruuut!
för er andra, godnatt! eller egentligen måste jag skriva en filmanalys..får se om den blir klar innan jag somnar!

what am I supposed to do when the best part of me was always you?

idag är en bra dag!
den började dåligt för att jag knappt orkade ta mig upp ur sängen 6.30 imorse efter att ha somnat halv 3 men sedan har den bara blivit bättre. nu efter skolan red jag, annawa och cattlyn ut - superhärligt!! hästarna verkade också gilla det, blev även lite trav i vattnet och herrejäklar vilka steg alla tre fick! iallafall, en underbar eftermiddagen med ett underbart väder. strax ska vi gå upp med busarna till pia's hage så de får beta lite, myys.

lateer!

men när man väntat allt för länge blir inget som man tror

Melissa Horn's låt Jag ska sakna dig imorgon är så himla fin. texten och ja, allt. jag var duktig och sprang förut - heja mig!! taggar stalltjänst imorgon, vi har en jäkla tur som är lediga torsdag & fredag så vi bara har det de övriga dagarna innan dess. tack och lov. ser fram emot att lägga mig och kolla på filmen sen. hette tydligen Flickan och handlade om en tioårig flicka som blev lämnad hos hennes faster när hennes familj åkte till afrika men sedan lämnade hennes faster också henne och hon upptäcker vuxenvärldens ofta absurba och ansvarslösa beteende. får väl se om den är bra eller ej, men den var väldigt populär på bio förra året läste jag..

hhmm, vilket jävla problem jag fick höra om nu då..får se hur det reder upp sig, helveteeee. godnatt!

what am I gonna say

when you make me feel this way?

har intagit min vanliga position i soffan i läggan, funderar på att ta en joggingrunda senare för att avsluta med duschen. lägga mig i sängen o kolla på en film med ljus i fönstret bredvid. usch, vad allt känns jobbigt för tillfället.

snodde från josse ;)

100 frågor

1. Vem är du? Emilia Åhman
2. Är du självständig? Oerhört faktiskt.
3. Personlighet? Omtänksam, snäll och impulsiv skulle jag tro
4. E-post: Skriver jag nog inte ut här :)
5. Stjärntecken: Skytt
6. Jag kommer från: Mölndal
7. Jag bor: Mestadels på Bökeberg nuförtiden
8. Mentalitet: Får nog säga impulsiv
9. Civilstatus: Inte singel iallafall :)
10. Spel? Inget för tillfället, haha
13. Internet Explorer eller Netscape? Internet
14. Din bästa egenskap: Har väldigt svårt för att vara elak och skita i personer
15. Din sämsta egenskap: Nedvärderar mig själv oftast
16. Husdjur: Nuförtiden bara häst, fast han är ju ute på foder
17. Familj: mamma + man, pappa + sambo, helbror och halvsyster
18. Kroppsdel du har mest nytta av? Nytta och nytta, hela kroppen kanske
19. Kroppsdel du tycker bäst om? Benen skulle jag tro!
20. Jag sover: Alltför lite
21. Djur jag är lik: Haha, ingen aning
22. Tror du på något? Hmm, nej
23. Frisyr: lång och platt/ibland vågigt, eller tofs/knut
24. Hårfärg: Blond
25. Ögonfärg: Blå
26. Längd: ca. 172
27. Jeansstorlek: 26/34 tror jag
28. Skostorlek: 39
29. Gillar: Shoppa, vara med vänner, festa and so on :)
30. Ogillar: Falska människor, spindlar
31. Favoritmat: Mycket
32. Favoritglass: Ben&Jerry's!
33. Favoritdessert: Pannacotta
34. Favoritpizza: Ingen speciell, bara inte svamp
35. Favoritdryck: Cola och trocadero
36. Gillar du godis? Haha, ja
37. Isåfall vilken sort
? Öhm, allt
38. Min favoritdrink(ar): Ingen aning, så mycket som jag varit ue på krogen liksom 8-)
39. Min favoritfilm: Har ingen favorit, många olika
40. Min favoritdag: Fredag
41. Mitt favoritklädesplagg: Ett par jeans jag haft länge men som sjunger på sista refrängen..
42. Min favoritbok: Kommer inte ihåg vad den heter, handlade om drogmissbruk iallafall
43. Min favoritmusik: Allt! (förutom opera och där de skriker haha)
44. Min favoritlukt: Får väl säga min lacoste & DKNY, men alltid varit svag för syréndoft
45. Min favoritblomma/planta? Syréner
46. Öl eller vin? Hmm, vin isåfall
47. Liknar du en kändis? Inte vad jag vet, men fått höra att jag liknade någon modell för nån affär ;)
48.
Senast köpta skiva: För längesen
49. Senast film på bio: Terror på Elm Street, innan dess Prinsessa med svenskan
50. Bästa låten i världen: Ingen aning, men Melissa Horn är en stor favorit bland artisterna
51. Senast lästa bok: Det händer inte mig
52. Favoritförfattare: -
53. Skriver du dagbok? Nej, inte gjort på många år
54. Bästa årstiden: Vår-sommar
55. Älsklingsfärg: Varma, sommriga färger bl.a. korall
56. Skulle aldrig ta på dig: Utåtsvängda jeans eller tröjor som sitter uppe i halsen på en
57. Vad ville du bli när du var liten? Delfinskötare och veterinär
58. Blev du det? Haha nej, och kommer inte att bli. Möjligtvis vet.
59. Brinner för: Mina närmsta, i alla former
61. Katt eller hund? Katt
62. Har du nån nojja? Njae
63. Fobier? Spindlar!
64. Deppig eller glad? Oftast glad
65. Politiskt insatt? Nej
66. Värdesätter du ärlighet? Ja!
67. Brukar du dra vita lögner? Njae
68. Är det ok med vita lögner? Hmm..ibland tycker jag nog
69. Känner du en mytoman? Nej
70. Tycker du bäst om film på bio eller hemma? Beror på vilket humör
71. Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands? Ja!
72. Hur tidigt stiger du upp? Förr var det antingen 5 eller 6, numera 7 eller 8.
73. Är det bra eller dåligt? Bra på ett sätt, man får en massa gjort
74. Vem/vilka vet mest om dig? Mina närmsta vänner
75. Gillar du att slåss? Haha nej.
76. Vad har du på dig just nu? Jeans och linne
77. Vad ska du göra ikväll? Åka hem till läggan, äta god mat och umgås med tjejerna skulle jag tro
78. När var du senast full? Full och full, på valborg var jag påverkad bara
79. Är du seriös? Inte alltför ofta haha..
80. Hur många väskor äger du? Jag är nog den tjej som äger minst väskor! Eller, handväskor iallafall :p
81. Hur många bilar har du/din familj: 2 hos pappa, 1 här efter vi sålde den andra
82. Hur många biologiska syskon har du? 1
83. Isåfall, vad heter de? Linus
84. Hur många timmar sover du per natt? ca. 7
85. Vem är snyggast i världen? Vilken fråga :p
86. Vad är du allergisk mot? Ingenting tack och lov
87. Ska du duscha idag? Japp
88. Vad är det för veckodag? Söndag
89. Vad är det för datum idag? 9 maj
90. Vad gör du nästa år? Ingen aning
91.. Hårdrock eller synth? Haha inget utav det
92. Är du uppväxt i stan eller på landet? Landet skulle jag nog säga
93. Har du utländska föräldrar? Nej
94. Gillar du att laga mat? Yeess
95. Märkeskläder eller second-hand? Märkeskläder
96. Hur många par skor har du? Oj, ingen aning
98. Fixa håret eller fixa makeupen? Sminket
99. Vem är snällast just nu? Ingen hemma, ingen social på msn så ingen, haha! Nejmen, många :)
100. Var har du ont? Ryggen

game over, you lose

Godmorgon!
Gissa hur förvånad jag blev på en skala mellan ett och tio när man lillasyster kom in förut o frågade om jag inte skulle gå upp? jag frågade vad klockan var och när hon sa fem över halv tolv blev jag hur förvånad som helst, varför hade ingen väckt mig? jo, för att det bara var hon hemma, haha.. skönt att få sova ut ibland. inatt somnade jag med musiken på kl. 2 och vaknade halv 5 för att stänga av den och somna om. drömde inte om någon freddy som tur var!

idag måste jag åka in och lämna avatar på hemmakväll, sedan åker jag med mamma o handlar i trelleborg för att efter det dra vidare mot gården. tjejerna frågade om vi inte skulle fira med ugnspannkaka och jo, mer än gärna!!

ha en fin söndag!

turturduvorna på stan

bästaste bästaste annawa. tack för den fina kvällen och de otroliga skratten! filmen var sjukt läskig, kände att jag behövde kolla på något annat efteråt så hyrde avatar. nyss kollat på den och jag blev lika kär denhär gången, i allt. tänk att leva som dem..!! jaja, nu ska jag sova och hoppas på att inte drömma om freddy som mördar mig. men han är ju inte verklig. eller..? we'll see, godnatt!

ni borde kolla in annawa's blooogg - Fetinglänk

mot malmö för att möta upp min fina

det blev Terror på Elm Street! har fixat mig lite, bloggar när jag kommer hem. Ha en fin lörag kväll - det ska vi! ♥

världens bästa kvalité

anything but ordinary

sitter här relativt nyduschad, osminkad & ofixad...och så ska ju troligtvis jag o annawa på bio ikväll!!! alice i underlandet 3D lockade oss båda, även Terror på Elm Street (och Clash of the Titans 3D) mig men jag vill ju inte att annawa ska sitta där o gråta.......;)

nä, nu måste jag snabba mig lite. hörde att det skulle bli fläskfilé till middag men träffar hellre min fiina! LATER



och just ja, måste varit längesen jag var inne på sf;s hemsida!


det är tomma ord som fastnar, för att jag låter dom va' kvar

drömde världens konstigaste dröm inatt men kom inte på att jag drömt om just den personen förrän jag såg en bild. sjukt men rätt underhållande med alla lustiga drömmar jag har.

sov rätt länge idag så nu är jag utvilad och funderar på vad jag ska göra. ångrat mig lite ang. trelleborg, ääh, kvällen kanske bjuder på roligare saker.

för när man ser att det blöder - det är först då det gör ont.

take time to realize, that I am by your side

orkar inte lägga in några bilder från igår nu ikväll. lägger mig och tittar på livet på laerkevej istället, mycket bättre! kvällen har bestått av god mat, lite för mycket faktiskt, tv-tittande och en del dator. imorgon tror jag att jag åker en sväng till trelleborg under dagen, har en del jag behöver köpa..kvällen återstår att se, hoppas på att kunna dra med mig baby boo ut (känn dig tvingad annawa).



Känner mig hur slut som helst även fast jag sovit rätt mycket det här dagarna..6-7h brukade jag ju sova hemma med, jaja, får väl vänja mig, haha. Nattinatti

.

vi är så bra tillsammans men så dåliga utan varandra

 

 

I got two tickets and a dream

känns bra att lämna läggan ren & fin! städade nämligen alldeles nyss; dammsög, torkade bord+bänkar och plockade undan. dags att bege mig ut till bussen om en stund. har suttit inne i eftermiddag och bara tagit det lugnt, tittade på vampire diaries-avsnittet och åt glass då jag inte gjorde något utav det igår..

skriver mer ikväll, lite bilder från gårdagen kommer då också. later!

grym, grymmare, grymmast

alla som såg oss påväg in mot svedala nu ikväll måste tyckt att vi såg ut som de tre små gummorna. eller varför inte de tre musköterna??! som jag sa, vi gick iallafall, med starttid 19.50. BRA tänkte vi som skulle hinna med 20.50 bussen efter vi handlat. tyvärr var vi inte framme förrän 20.50 och fick handla fort som fan innan de skulle stänga. hur kom vi hem då undrar säkert ni, för vi gick inte. nej, vi ringde M - tacktacktacktaaack!

nu sitter vi här med våra kära ljus och rökelser och lyssnar på musik. dagarna går verkligen hur fort som helst här i huset, känns absolut inte som fredag imorgon! love it!

nä nu ska jag packa upp mina nyttiga matvaror, äta lite godis+glass och sedan dammsuga för att avsluta med det senaste vampire diaries-avsnittet och stupa i säng. morgondagens planer är skola, malmö och sedan hem. mamma var gullig och ringde häromdagen och frågade vad jag önskade för mat ♥ hörs imorgon!

150spänn - värt??!



sometimes I still need you

eeh...inte att annawa och jag somnade i sofforna och missade djursjukvården.. jävligt skönt var det dock. nu ligger vi fortfarande här och chilli-dill-listan spelas fortfarande. finns inget bättre än den! passar jämt, till allt. vi ska väl försöka pallra oss härifrån om en stund då vi rider om lite drygt en timma.

justja, det var inbrott i skolan inatt - nödvääändigt, att folk inte kan skilja på mitt och ditt. en projektor, en bärbar dator och lite annat smått stals. inget internet finns heller kvar.

ljus&rökelser använs flitigt här i läggan

you'll be my vacation away from this place

ajaj, gud vad min rygg värker just nu.. gick helt okej att rida förut. lillebror ville inte ta halvhalterna på yttertygeln i hö. varv så han bråkade lite, i slutet löste det sig dock och han slappnade av mer. red inne först men travade av på utebanan och jävlar vilken skillnad på steget och framåtbjudningen. eftersom han inte var helt crazy får det bli där nästa gång!

gjorde iordning qubiac och red barbacka men när jag hoppat upp, skrittat fram och började trava gick det inte spec. bra. han har rätt svävande trav när man sitter på så det var verkligen inte skönt för ryggen så jag lade av och skrittade istället.

nu ikväll har jag bl.a. lagat laxpanna&ris, redigerat bilder och duschat. borde plugga till djursjukvårdsprovet imorgon men nyaste avsnittet av true blood känns mer lockande.. sängen också!! får se hur det blir,  sålänge - nattinatti.

but I never told you what I should have said

har väldigt bråttom nu efter att ha varit inne och ätit lite, ska ut och rida två hästar nu. CIIAAO

som om jag snubblade pladask på marken och bara dog

åh, morgonen kunde verkligen inte startat bättre. vad säger ni om häst&stallskötsel i 90min? skissa ett stall och få med djurskyddslagarna?

okejdå. det var inte kul. inte ett dugg. nu sitter vi iallafall på NFU och bänkar oss framför datorerna på lunchen. om man inte redan är fet kan man ju bli det! så mycket som vi sitter still.... slutar 16.20 och är så snäll så tar ronjas stalltjänst. blir att rida qubiac och lillebror ikväll också, roligtroligt. jag kanske kan hålla mig fit for fight trots allt!

TTYL

I miss everything about you

24??! jo, jag kände att jag ville skylta med det (unika)! snart är jag ikapp kissie. tror ni inte det? vi överlevde iallafall vår lilla tur. eller typ, vi gick in, satte oss och åt och sedan pallade vi inte gå så jag messade M - ni vet vår kära, rara lilla kompis. GULLIGT att hämta oss, riiight? nu ligger jag hemma i vår kära soffa igen fast fryser inifrån på något vänster, ska bli skönt att hoppa in i duschen strax och sedan krypa ner i sängen.

onsdag imorgon och jag är SÅHÄÄR taggad på att gå upp ur sängen imorgonbitti. onsdag betyder också NFU-dag alltså kanske det är bra att se lite vettig ut. en bra sak med imorgon är att jag får rida lille lillebror! knäpphästen, var banne mig 3 veckor sen sist.

lite bilder nedan; enjoy. godnatt!

freja och hennes monster som försökte bita håret av L. ser han inte farlig ut....?


isis&hippe


elvira&acaletto


normalare klass får man leta efter!


dagens kvällsmat; pasta carbonara. mumsigt värre - ibland är jag grym!




renstädad och godluktande lägenhet?

oj, hur kommer det sig att jag haft 17 unika läsare idag utan att ens bloggat? spännande, haha.. just nu sitter vi och laddar inför vår kommande tripp till svedala som utspelar sig om lite drygt 45minuter! vi har varit duktiga och städat nyss som jag skrev igår att vi skulle, så nu luktar det gott i lägenheten eftersom vi också tände lite doftljus och rökelser. får banne mig fota sen. ni måste få se hur duktiga vi varit. fotade även en del på träningarna förut, sedan fotade cattlyn när "min" grupp red, kanske slänger upp några sen. oh, förresten! jag tänker inte ens försöka uttrycka mig om hur ont jag har i ryggen, benen och skrevet. ja ni hörde rätt, skrevet. helt sjukt, borde inte rida sickan barbacka något mer, lite komiskt trots allt. bloggar senare, ciiao!

ps; annawa, jag vet att du läser så kan tillägga detta. hon var suupersnäll och masserade min rygg förut idag! tacktacktacktack. du är saknad, jag behöver lite till.

morgondagens projekt; storstädning

som ronja sa; "imorgon är dagen då vi tar tag i våra liv!"
så sant som det är sagt. vi har bestämt oss för att dammsuga, torka golvet samt bänkar, göra lite extra fint och som en finish på det hela - en blombukett på bordet! kommer bli hur bra som helst, så det sååå. nä nu är det snart dags för sängen.

I wish you were a stranger I could disengage

ligger i soffan helt utslagen tillsammans med mysig musik..haft en slapp kväll som bestått av hästar, mat och människor. filmen vi såg på svenskan var väl ingen hit men skönt att åka iväg och göra något annat. annawa&jag drog vidare till entré dit även philip kom och gjorde oss sällskap en stund, jag hittade bl.a. en fin topp från gina. hade ett jävla flyt och hann med bussen i svedala när jag kom med tåget från malmö, hem till gården och fotade lite och blev även själv fotad. åt lite och sedan bara umgåtts. skönt! nu borde jag hoppa in i duschen och sedan packa upp..imorgon startar dagen med np. i engelska igen, vet inte riktigt vad som händer sedan. godnatt!







you've been watching us fading and watching it all fall apart

God morgon, förmiddagen har bestått av att laga tomatsoppa på nka. lektionen! slaappt, fast jag hatar det. min mobil också tror jag, höhö. får en extra tidig lunch idag, redan kl. 11, iochmed att vi ska iväg till malmö. skulle tydligen se Prinsessa men vad det är för något vet jag inte. efter det sticker jag och annawa till entré en stund, så vi hörs ikväll. då kommer lite bilder från igår på sickan och kanske lite annat, ska rida henne ikväll igen. får se om jag kanske fotar cattlyn&qubiac som också skulle rida. aja, det märks! ha en fin dag :)

jag gav aldrig upp dig när du försvann

ligger i soffan med datorn på magen. ronja likadant i den andra. chilli-dill-musik ur högtalarna. elvira sovandes på övervåningen. kanske borde vi också gå och lägga oss, kanske borde vi ligga kvar här. vem vet..något jag iallafall vet är att vi ska på bio under svenskan imorgon, himla skönt att slippa själva lektionen så det gör inget om filmen suger! ehm, snacka om att jag är så övertrött att jag inte ens orkar gå och lägga mig. men om en stund så. SOV GOTT!

hahah, jag måste bara...elvira är kung i köket, right?

nana, musik, soffa, männsikor = kung

i brist på annat kommer lite bilder på lägenheten! oredigerade bilder på nedervåningen,





sure I can accept that we're going nowhere

ååh, så jävla härligt! bosatt mig på gården nu! runt 3 kom vi väl hit, lämnade grejerna, fikade med mamma o dem lite innan vi sa hejdå. efter det red jag sickan, gick helt okej, fotade elvira&mogge, gick in och åt osv. sitter här o tar det lugnt nu och lyssnar på musik. vi har ätit lite, väntar på ronja och så väntas det mer besök! skriver senare, LATEEEER

med ett leende på läpparna

packat för fullt hela morgonen! okejdå, tog en paus när jag duschade och sminkade mig, men annars så.. noelle har klippt gräset och det luktar sådär härligt nyklippt gräs. det skar lite i hjärtat att se henne sitta där och smila och veta att jag flyttar. även fast vi bråkar en del så kommer jag sakna henne. aja, matdax, packa det sista och sedan bär det iväg!



just nu + melissa horn ur högtalarna

du visste nog att jag hade mina skäl

känslan som jag så väl känner igen. när man sitter där, själv, och bara önskar att allt vore som vanligt. men nu är det inte som det en gång var så jag antar att det bara är att blicka framåt och göra det bästa av situationen.
ikväll är en sån kväll då jag bara saknar allt.

drench yourself in words unspoken, live your life with arms wide open

partylistan spelas för fullt på spotify - även fast jag inte ska någonstans. väldigt sugen på det men äsch, får bli en hemmakväll. suttit och kollat igenom bilderna och fixat lite, kommer några nedanför. har inte något intressant att skriva, låter bilderna prata istället!







alltså. detta är nog det roligaste djuret jag sett, ibland undrar man ju.


switchar ooom






dagen efter liksom

gårdagen kan sammanfattas med ett ord; fail. det var sjukt mycket strul med allt innan vi kom iväg, och när vi väl var där såg det ju..lovande ut? njae, inte direkt. stupade i säng runt 3, vaknade runt 10 kanske. iceis lämnade oss förut så nu är det bara annawa och jag kvar. även jag ska väl bege mig hemåt om en stund. kvällens planer är att stanna hemma, äta god mat och bara ta det lugnt innan jag ska packa allt inför imorgon, för då är det dagen med stort D. FLYTT. bilder från igår (från studiebesöket och innan vi drog iväg) dyker kanske upp på face senare, ciiaao.

RSS 2.0