Livet är märkligt. Blivit av med min trygga punkt i livet och flyttat 30 mil. En dag i taget. Igår fick grabbarna springa på rundbana, kul för dom.

Intervjuer, rastat hundar, umgåtts med låtsasmamma, middag m familjen + släktingar från Norrland och fått mail om att KAYO KVALAT TILL EM I LURE COURSING!! Helt galet kul, så i juni åker vi till Danmark!

Ååå åka pendeltåg

Ett par dagar i götet, mys!

LC dag

Första banan idag var väldigt svår med konstiga, skarpa svängar. Alla hundar fick därför väldigt låga poäng, jämfört med förra helgen. Mina låg strax nedanför mitten efter lopp 1, så jag hade inga hopp inför lopp 2, även om det var rätt jämt med poängen. Vid prisutdelningen har man ingen aning om hur ens hund ligger till förrän de ropar upp till pallen. Santo landade på 9/16, han fick mer poäng i lopp 2 än i lopp 1 och klättrade någon placering, men det räckte inte. Gissa om jag blir förvånad när de ropar upp Kayo på delad 2a plats med cert! Alltså, placerad på sina två första prov, med två cert. Så stolt, och nu är vi alla helt slut.

Friyay

Ja, och antibiotika fick jag hos läkaren med. Sen gick det utför, haha. Legat däckad fram tills igår med världens förkylning, öroninflammation.. Men idag har jag jobbat! Sedan kom vinsten från Jysk, nya utemöbler! Nu har jag skruvat ihop allt och ska packa för morgondagens lc, tiiidig avfärd igen..

LC tävling

Körde hemifrån 05.30 igår, och var inte hemma igen förrän efter 8 på kvällen. Santo sprang i mina ögon bra, men fick dåliga poäng. Kayo sprang jättefint, och slutade på 3e plats med CERT, av 14st. Så roligt på hans debut :-) och vilket väder vi hade! Riktigt vårväder. Nästa helg är det dags igen. Åkte på öroninflammation igårkväll med, så försökt dämpa smärtan med smärtstillande. Går sådär, väntar på läkartid nu..

Friyay

Imorron ringer klockan halv 5 på morgonen.. årets första lc-tävling! Ska bli spännande att se hur det går för grabbarna, Santo blev 4a m cert på sista tävlingen i oktober, och detta är Kayos första tävling.

Nagelfix

Herregud så efterlängtat med 14 grader och sol efter alla kalla veckor med snö! Fixade naglarna förut också och imorron är det fransarna och brynen :-)

Påsk

Noelle kom hit igår, och jag var på utställning i Malmö. Exc på båda grabbarna men oplacerade i klasserna, 9st i Kayos och 15st i Santo's. Nu bakar vi pinocchiotårta, ska iväg på middag senare! Nästa lördag är det årets första lc tävling, kul!!!