You have to fight through some bad days to earn the best days of your life





Världens mysigaste






GIZMO

Imorgon blir jag med bebis!! Äntligeeen efter att ha varit djurlös i flera år.. Shoppat loss kan man minst sagt säga! 



otursfågel no. 1

Ibland undrar jag hur mycket oflyt jag kan ha. I torsdags kväll efter jobb upptäckte jag att min nya, fina cykel var stulen och idag har jag vurpat ordentligt på jobb så min vä. hand tog stryk (kanske lite trött sen nattens roligheter?)
. Åker hemåt imorgon iallafall med jullangullan ett par dagar, lite semester från allt kan man väl säga! Och förmodligen blir jag med en liten misse nästa vecka med!


så jävla förvirrad

Vet inte alls vilket håll jag ska gå. Om jag ska släppa allt och försöka börja om på nytt. Det sliter mig itu och jag vet varken ut eller in. Jävla fanskap alltihopa 


måndag-fredag blev en kedja kring min fot

Jobbat lite, umgåtts lite, festat lite och där var ingredienserna till en bra helg. Att jag igår halkade ner till poolen och tog lite stryk kan man dock hoppa över

mitt hjärta kanske slutar slå men filmen börjar om ändå

men ensamt är det allt

Världens träningsvärk i låren efter alla trappor igår och idag har jag knappt hunnit andas mellan all uppackning och ihopskruvning av möbler. Sängstommen tog sina timmar men nu är den i princip klar! Endast lådorna under som ska fixas men det + en till liten byrå tar jag imorgon. Jag och julia krängde varsin pizza förut men det var vi båda värda och nu har jag slängt mig i soffan, klar för idag. Hoppas på att sova som en prinsessa inatt i min nya säng!

https://cdn2.cdnme.se/1706304/6-3/pic_5224dde69606ee1e0860a80b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1706304/6-3/pic_5224de29ddf2b320c907430a.jpg" class="image">

RSS 2.0