Nyår

Imorgon jobbar jag som sagt kortpass eftersom vi stänger redan vid 16, på kvällen blir vi bara hemma med alla djur och äter en mysig trerättersmiddag ihop. Den ser ut såhär -

Förrätt: krustader med skagenröra och laxsnittar med färskost

Huvudrätt: lövbiff med potatisgratäng och pepparsås

Dessert: pannacotta med färska bär

Den tiden på året

När det är som mest hektiskt på jobb. Mellandagsrean. Jag har jobbat i tre dagar nu och det har varit fullt heeela dagarna. Kul på ett sätt men samtidigt tröttsamt. 

Ännu mer tröttsamt var det imorse när jag fick pilla med cykellåset som var fruset och sedan cykla ihjäl mig på ettans växel för dom var också frusna, ovanpå det höll jag på att missa tåget! Lång dag. 

En dag ledigt imorgon innan ett kortpass på nyår! 



En helt ny värld

Lillens första utevistelse, snö är kallt kan han nog konstatera! Gizmo är världens bästa storebror..




SNÖ!!



Merry christmas!


Helt fantastiskt

Så kan man sammanfatta vår vecka! Även om flygresan var lång så har allt solande, badande, ätande och umgänget kompenserat för det! 



Dagen med stort D

Har äntligen kommit!! I 165 dagar har vi längtat och nu är den här!

En sista shoppingrunda för att handla solkrämer och det sista inför resan, sedan börjar vi packa! Inatt 03.30 kör taxin mot Köpenhamns flygplats!!

ÄNTLIGEN! 

Små hjärtan






Fantastisk

Vi har fått hem den vackraste lilla varelsen jag nånsin sett. Han sov i min famn hela vägen från Göteborg ner till Skåne och är stencool här hemma. Gizmo fräser och har sig men är samtidigt väldigt nyfiken och idag är stora framsteg från igår. Det blir nog bra det här!!

Nu sitter jag på Vacker på emporia och ska bli fin i håret inför resan på söndag!



Happy birthday to me

Har världens finaste nära & kära som överraskat mig idag. Hade inte förväntat mig något eftersom vi åker utomlands om 11 dagar! Inte nog med fina blommor och örhängen utan dessutom klippning och slingning på måndag så jag blir fräsch inför resan!! Så fina människor <3



Välkommen till familjen




Vi är redo för dig!

RSS 2.0