NJB

Jag är så glad över att jag fick chansen att börja jobba på naked juicebar!! Förutom härliga kollegor så flyger timmarna förbi och för första gången så tycker jag om att gå till jobbet! 

Som balsam för själen

En timmes lugn prommis med favoriterna efter jobb! 

It goes on

Noelle följde med ner från utställningen i söndags och stannade till torsdag. Jag har varit dödsförkyld och jobbat kortpass så jag hunnit träffa henne också. Midsommar var bra, sedan kom föräldrarna och noelle ner igår så vi har träffats och ätit gott! De åkte imorse och strax ska jag till jobb. 

Måndag

Förra veckan hade jag som sagt fullt upp. I fredags tog jag examen och blev färdig undersköterska, samt fick reda på att en heltidstjänst som platschef blev min!! Inom ett annat område dock, lämnar vården ett tag. Nu till helgen är det dubbelutställning ovanför Göteborg med båda whipparna, spännande! Jobbar mån-tors sedan upp på fredag. Vi har haft en lugn helg iallafall med god mat! 

Äntligen hemma

Fyyyy vilket jävla väder vi haft, regnigt kallt och blåsigt förutom en stund igår EM då det sprack upp. I lördags vann Santo unghundsklassen men tyvärr delades inga CK ut. I söndags hejjade vi bara på och idag ställdes han igen men sjukt slö så det blev inget bra. Nu har jag fullt upp de kommande dagarna innan en lugn helg. 

Norrköping

Yes, 3-dagars utställning i Norrköping! Idag har det regnat hela dagen. Då många whippar var anmälda tog en reservdomare över valpar, juniorer samt unghundshanar. Trist då jag med ville ställa för "originaldomaren" men så är det ibland. Santo vann unghundsklassen av 9st, tyvärr delades inga CK ut.. Nöjd ändå med tanke på vädret. Imorgon ställer inte jag då det blev mycket pengar men på måndag igen! Bor med Jinny i husvagnen på en camping 15min från Norrköping :)

RSS 2.0