En lång dag

Kommer sova så gott inatt! Imorgon är jag ledig och börjar med ett läkarbesök. Min prins har också tagit ledigt så vi har en heldag tillsammans!

Kattspanaren

Och nu kom elen lagom tills jag ska gå! Haha..

Strömlös måndag

Möttes av två mysiga när jag gick upp imorse, sen märkte jag att det var strömavbrott.. Mindre kul när jag ska vara hemma till kl 13 och det är ca då den kommer igen. Blääää


Mira och jag gick runt dessa och ändå väste dom på oss, överbeskyddande..

Hurtta-hundar

Skickade några bilder från klagshamn till hurtta, kul att dom delade några av dom på facebook! :)

Ännu en helg passerad

Hade kortpass idag, såå skönt! Sen blev jag upphämtad av min prins och vi åt mjukglass även fast det är iskallt ute.. Tove kom förbi nu ikväll när hon hade vägarna förbi, för länge sedan! Sjukt hur det funkar att man inte setts på jättelänge men ändå känns det som man sågs förra veckan. Imorrn är en spännande dag innan ledigt på tisdag! 

Lilla råttan sugen på glass!

Tiden går för fort

Kolla bara på denhär lilla fluffen..



Gårdagens mys

Nu - påväg till jobb!

Standardfredag

Pw i skogen och sedan tacos! Laddar nu upp med godis inför ett 11-21 pass imorgon..

Finflickan!








Hurtta selen

Idag kom den! Pga strul fick vi lite gåvor på köpet - en leksak, godis och ett tuggben. Vi har hunnit testa den ute så lite bilder kommer sen.

Färskfoder..

Detta eviga dilemmat. Varenda människa ger nog sina djur torrfoder just för att det är snabbt och enkelt, samtidigt som de vet om att färskfoder egentligen är 10ggr bättre för djuret. Katterna äter mest blötmat och gizmo har halverat torrfodermängden sen Iso kom hit och jag blev bättre på det där. Iso föredrar det blöta såklart. 

Mira hade ätit appetitt hela livet innan jag kom in i bilden och såg mig om efter bättre alternativ. Då gick vi över till standart som hon nu ätit i ett år. Dock har hon fri tillgång vilket nog inte är det bästa egentligen, vissa dagar äter hon ingenting, andra allt på en gång och andra dagar lite utspritt över dagen.

Det är därför jag funderar på att helt gå över till färskfoder för henne med, då kan man styra över måltiderna och ge henne på speciella tider vilket borde vara bättre för henne. Och sen då - vilken sort? Nordic? Vom og hundemat? Kommer man lyckas ge henne på samma tider varje dag? Osv osv. Jobbigt!

Två trötta

Dagen har varit bra! Hur det blir med allt får vi se om två veckor :)) mira och jag hängde sedan hos svärisarna, lite kaffe och bus med Alice. Sen tog vi en tur på rullorna, helt galen hund men förståeligt eftersom hon inte sett dom sen i höstas. Duktig efter ett tag dock! Längtar tills selen kommer, då kan hon få dra lite mer! Efter massa strul har dom äntligen skickat den rätt idag, beställde trots allt för två veckor sedan.. 

Spänd..

Idag har jag en spännande dag framför mig och jag håller alla tummarna att det går som jag vill, då kommer en stor sten lossna från mitt hjärta!!

Älskar skogen

Kvälls-pw med mina hjärtan! I världens mysigaste ljus!



Kortpass i 100grader

Såå varmt idag igen, jobbar kortpass bara! Sen nästa gång lör-sön :))

Katthund

Score tyckte Iso som hittade dom nya leksaksmössen uppe på diskbänken!

Vår eftermiddag i bilder


















Klagshamn

Svanarna hade invaderat men vi fick plats ändå och mira tyckte det var såå kul att bada! Kameran var med så lägger upp lite bilder sen. 

Perfekt!!

Min man slutade nyss, solen skiner, lite lunch på det och sen åker vi med mira och svärmors hundar till stranden så dom får busa och bada! 

Sista rycket för idag






Nu blir det sen middag!

Så värt det

Äventyr

Bortskämd hund!


Sommarväder





Sunset


Underbara lediga söndag

Det finns inget bättre än att bara ta det lugnt, kolla runt och umgås med min prins. Även om det inte alltid blir så äventyrligt så är jag alltid som gladast med honom!

Mira älskade getterna på zoogiganten

Arken zoo nästa, lite kattsand och leksaker

Nästan lika bra

Vi tar hotellfrukosten en annan dag, det är inte mycket sämre att sitta på balkongen i solen ändå! Senare blir det nog en sväng till zoogiganten i Lomma, känner för att kolla runt på lite kul!

Bästa sambon när jag är på jobb


Men otur

Mailade ystad saltsjöbad igår om frukosten, fick inget svar så ringde idag och ville boka men det var fullt.. Sååå typiskt så nu har vi fått kolla efter andra ställen som serverar bauta-mega-stor-frukostbuffé. Vi lär nog hitta något tillslut!

Annars har jag och min prins ätit tacos tills vi nästan spydde och sett ännu ett nytt avsnitt av game of thrones, de 4 första har läckt ut så vi var snabba ;) imorgon väntar ett 12-21 pass innan ledigt sön-tis! 

Powernap innan middagen då vi checkade in på ysb

Regn och regn

Skogstur med svärmor och hundarna, bara massa regn..

Världens bästa frukostbuffé!

När jag och R var på ystad saltsjöbad när han fyllde 25 tyckte både han och jag att frukosten var helt sjukt bra. Så på söndag tar vi med oss hans föräldrar och bror och åker dit! Så mysigt och så gott! Längtar! Men först öppning idag och imorgon ett långpass 12-21!

Öron som lever sitt egna liv

KAN INTE SLUTA SKRATTA! 
Hahaha, alltså, miras öron? Vad hände där? Som ni förstår är mira till höger och en lånad bild från Google till vänster. Haha sötnosen.

Hurtta

Att shoppa hundgrejer.. Typ det roligaste! 

Ett sånt i färgen hallon har hon
Och ett lifeguard i orange
Men hon vill ha ett rosa med knäppe!
En sele i samma färg som första bilden är också påväg hem, hehe.. 

Balsam för själen

En timmes skogsrunda med hundarna och svärmor också! Nu är mira trött efter allt bus! 

Bus med Alice!



En sån dag

Sträckkollar på Ex on the beach och myser, precis lagom idag. 

Ovisade bilder






Födelsedagsfirande

Svärmor fyller år så jag tog en runda på emporia efter jobbet! Hoppas hon blir överraskad :-) 

Sådär känner jag mig

Ibland önskar man att man hade hennes liv!

Mitt hjärta


Det bästa som finns

Att kasta boll!

När allt går emot en

Det finns saker som man inte borde få skit för här i livet. När man säger vad man känner och får det kastat i ansiktet. Då blir man fan ledsen. Och ledsen är jag. En molande värk i magen och man har ingenting att säga till om för det är redan bestämt sen innan vem som får säga vad. 

Lycka är iallafall min fina familj som finns där, både i form av min sambo och våra djur. 


Sista tre timmarna nu!

Idag är en betydligt bättre dag än igår! Har lunch nu så bara tre timmar kvar. Sen ledigt i två!!

Mysisar imorse ❤️

Äntligen kväll

Såååå mycket att göra idag. Var på så dåligt humör fram till typ 4, sen vände det. Jobbigt att jobba med service då.. Nu har jag skitont i ena ankeln, känns som jag trampat snett eller något. Imorgon jobbar jag 12-19, sen mys med min man! 

Mira däckade så fort vi kom hem igår

Helg fast ändå inte

Jag längtar SÅ till den dagen jag har ett 7-16 jobb, med ledigt på helgen och röda dagar. Snart har jag jobbat såhär i tre år och det är verkligen inte kul om man jämför med allt extra som de som jobbar inom handeln får. 

Igår var jag nog dödstrött, somnade på tvären i sängen vid halv 10 när jag myste med hunden, blev väckt halv 11 och kände mig som en zombie. Lyckades iallafall gå och duscha och fixa lite innan jag somnade igen vid halv 1. Solen skiner, det pratas om värme-rekord på nyheterna och jag ska bege mig till jobbet om en timma. Tjohoooo

Favoritbild från förra året i maj när vi hälsade på mina föräldrar i götet

Iso fiso morgonmyser jämt!

Pw!

Överraskade min älskling på jobbet, hem och gick en pw förbi Ica och nu blir det bara mat, godis och mys resten av kvällen! Älskar vädret! Mira måste vara helt slut för hon har varit hos svärföräldrarna sen 10 imorse och busat, plus gått långrunda med oss.



SO HAPPY

Trodde aaaaldrig att jag skulle kunna gå tidigare idag, men vi var så många att jag fick det! Wiieee, myskväll och sen är jag mer taggad på denna jobbhelg!

Miras favoriter - boll och snö!

Trött och trött

Ett 9.45-20 pass idag känns mindre kul. Det är nån Flashdance på arenan hela helgen så det lär vara fullt upp..

Vitaminboost

Lilla grodan


Leverans!

Möttes av ett stort paket utanför dörren när jag kom hem! Hund- och kattmat + leksak. Iso busar redan för fullt med nykomlingen.

Jobb igen!

Tänk vad fort 5 lediga dagar går. Nu är jag tillbaka på jobb för ett kortpass, sen blir det långa pass fre-sön. Använt nya väskan för första gången, älskar den! Så skönt med axelband. 

Konstig natt

Igårkväll åt vi lax och fetaost/melonsallad till middag, som vi gjort hundra gånger. När vi skulle lägga oss blev jag sjukt illamående men tänkte att det är nog inget speciellt men medan R somnat låg jag och vred mig. Tillslut gick jag upp och spydde, lade mig igen, låg och vred mig, upp igen och spy lite mer. Lyckades tillslut somna men vaknade 2 timmar senare och kräktes ännu mer. Wtf? Idag har jag mått bra, lite illamående till och från men inget mer. R har mått prima så konstigt att det skulle vara maten. 

Denhär kilken har chillat på balkongen hela dagen! 

Solig onsdag

En tur in till granngården, en pw hem från skogen och lite fika med svärmor! Trevligt, sen fastnade lilla Alice på bild.






Och mira!



Spa hos svärisarna


Sista dagen med min prins..

Sista dagen ledigt tillsammans. Jag är ledig imorgon också men inte han. Varför går dagarna så fort?? Vi gick till stallet och fixade iallafall, sen hem igen. Känns skönt med en lugn dag för känns som vi farit omkring varje dag. Lite städning och sånt på g! 



Badrumsväxter och stallet




Påskliljorna har slagit ut så fint!

Även de små :))

Dagens!

Vaknade sent idag så NU sätter vi oss och äter frukost.. Jaja, lediga dagar 😁

Badrumsväxt?

Kom på den briljanta iden att sätta upp växter i badrummet, finns krokar i taket från förra hyresgästen så då passar det ju bra! Dock är ljusintaget begränsat med bara ett litet fönster så vi får se vad som passar där.

Eftermiddagsmys

Årets första mjukglass och lite ridning för sambon! Så duktig, travade helt själv!



Påskdagen

Vi började morgonen med en pw, köpte bullar på vägen hem som vi åt på balkongen i världens härligaste vår-sol! Mina påskfjädrar fick flytta upp för gizmo var på dom och välte ut hela barrväxten med jord..




Tävling!

På skoj kom jag på en tävling under påskmiddagen! Båda svärisarna har velat tappa lite uppgångna kilon men inte haft motivationen, Robin dietar redan och jag, ja jag äter väl mest som jag känner för. Så därför ska vi ha en liten tävling fram till midsommar, den som tappat mest kilon (procent-räknat då på sin startvikt) vinner 500kr av varje tävlingsmedlem. Min startvikt efter massa påskmat; 59,9kg, lite skillnad mot förra våren då jag vägde runt 56-57, men under gymnasiet vägde jag som mest 63 så jag är inte direkt "bekymrad". Må bäste man vinna!

Kap verde i december

PÅSK




När vi kom hem bestämde sig Iso för att hänga i tvättmaskinen lite

En liten påskpresent


Välbehövlig påskshopping!

Var i SÅ behov av en ny väska, men ville inte köpa en stor eftersom det ända jag har i den är plånbok, typ. Hittade en söt liten sak som fick följa med hem tillsammans med en ny plånbok, provade också ett par Freddy wrup på gymgrossisten och dom var lika sköna som jag trodde dom skulle vara! Det är nästa must-have.. Nu har jag nyss gjort chokladmousse som vilar i kylen, senare blir det påskmiddag hos svärisarna! 

Från igår

Vi testade selen igår, ingen modell som jag själv hade köpt så tur y-selen är på väg hehe! Odjuret är fint iallafall! 



Som jag längtat!

FEM dagars ledighet tillsammans med min man börjar nu! ❤️

Sista innan massa ledigt!!

10.30-18 idag innan lediga dagar med min prins! Finns ingen bättre känsla! 

Vilka änglar!

Fick till min förvåning svar från företaget direkt, de bad om ursäkt och skulle genast skicka den rätta. Fick också behålla denhär de redan skickat, så snällt! 


Från vildhunden.se! 

På världens sämsta humör

Den här jobbdagen slutade sämst, blev asglad när jag såg att selen kommit när jag kom hem dock. Öppnar och märker de skickat den vanliga istället för y-selen.. I följesedeln står det y-sele så nån har väl packat fel. Och nu är det röda dagar ända till på tisdag. Men suuuuug!!!

Från imorse innan jag blev arg..

2/3 jobbdagar på g

När klockan ringde 7 imorse ville jag bara somna om igen, men nä. Morgonrundan med mira bjöd iallafall på sol, lite skillnad från igår då det regnade/haglade/var sol om vartannat. Öppning till 16.30 idag, ett steg närmare ledigheten! Hoppas på att nya selen kommer idag, beställde i tisdags em så kanske inte så troligt.. Sen är det massa röda dagar som försenar leveransen. 

Animail

Alla djurens mat är påväg att ta slut så imorse lade jag en beställning hos animail. Tänkte gå över till applaws adult eftersom Iso ändå är 8månader nu och gizmo är långt ifrån kattunge, men den var slut så körde på kitten ändå. Största skillnaden är ändå bara proteinet så. Plus en kattleksak, antingen äter mira upp dom eller så försvinner dom mystiskt så man kan aldrig ha för många! Nu är jag påväg till jobbet, ska skicka iväg selen som inte passade. Känns bättre att sälja den för samma pris jag köpte den för istället för att den bara ligger i nån låda. 

RSS 2.0