Älsklingspojkar

Skriv inläggstext 

Lördag

Idag kom Noelle på besök! Standard när det är höstlov. Vi har hunnit med att baka lussekatter och äta buffé inne på Rosegarden i stan. Tyvärr hade nån hundrackare norpat ett par lussekatter från bordet när vi kom hem...odjur!! 

Tiden går..

Dagarna flyter ihop som sjukskriven. Jag blir fort trött, om jag är igång på lunchen måste jag vila på EM. Men klart det går framåt. Rensade i förrådet häromdagen och idag hämtade vi ett nytt matbord. Fixar i extrarummet också, skrivbord kommer imorrn. Noelle kommer på besök på lördag, ska bli så kul med sällskap! 

I lördags

Våfflor i stora lass på Hallongårdens våffelbuffé! 

What a day...

Klockan ringde 03.30, blev hämtad 4.15 och framme på lc-fältet strax innan 7. Alltså när jag gick ur bilen - fy faaaan vad det var kallt och jag insåg direkt att jag hade för lite kläder på mig. Ni vet när det är så kallt att man inte vet var man ska ta vägen.. Så småningom blev det ljust ute och det var dags att värma upp Santo för hans första lopp. Fick hjälp med att starta honom då jag inte klarar det såhär tätt efter operationen. Jag tyckte han såg rätt seg ut men fick till några fina svängar efter trasan. Sen var det bara att vänta på resultaten. Då låg han i mitten av listan på 159p vilket jag var nöjd med, ettan hade 163p så det skiljer väldigt lite! När 46 lopp hade körts och alla hundar var klara tog domare osv lunch och även vi. Sedan var det dags för lopp 2, då springer dom med den hunden som ligger närmst i poäng med den själv, medan det i lopp 1 lottas om vem de springer med. Detta loppet tyckte jag såg bättre ut! Bättre fart, ännu bättre kvickare svängar. När dom var i mål tittade Santo upp och letade efter mig och sprang ut från banan, som tur var kom han direkt till mig när han insåg var jag var bland alla. Sen var det ännu mer väntan, på 46 lopp... Och inga resultat får man heller förrän prisutdelningen. Man vågar ju inte hoppas för mycket, men när han ropade upp Santos namn på 4e plats med CERT trodde jag det knappt!!! Hans 3e tävling, den sista för säsongen och så får han sitt första lc-cert! Fantastiskt...kom iallafall hem vid 8, duschat varmt och ätit. Sitter uppkrupen i soffan med mjukisbyxor, morgonrock och filt och börjar sakta tina till.. Sjukt trött med!! 

Veckan

I onsdags hängde jag med Matilda under EM och kvällen! Vi gick på emporia, jag hälsade på världens bästa kollegor, shoppade en ny utställnings-outfit och vi åt på vapiano. Sen såg vi bio på Entré, Girls trip! Så sjukt rolig film, garvade ihjäl mig. Härlig dag! Igår träffade jag Julia och Freja på middag på Vespa, snabbt men trevligt! De skulle vidare och ta en drink men jag kan inte dricka på medicinerna så åkte hem med Robin som kom från Stockholm på utbildning. 

Lure coursing

Imorrn är det dags för Santos 3e lc-tävling! Inte varit på någon sen i våras så det ska bli kul. Dock hämtas jag 4.15 på morgonen, tar 2h dit och vet. besiktning är så himla tidigt.. Lär bli en lång dag! En bild på köket slank med! 

Ikea

Skriv inläggstext 

Fortsatt matt

Ja, så är läget. Robin har påbörjat sin utbildning till PT med som han då läser på helgerna vilket betyder att han jobbar i veckorna och är iväg på utbildning på helgerna = ensamt alltid.. Igår var jag en kort sväng i stan med svärmor, köpte reflexvästar till hundarna. Blev illamående av bilresan och sjukt trött. Idag sov jag typ hela FM, och det har spöregnat större delen av dagen. Fick hem ett nät av en bekant som jag satte upp alla rosetterna på, blev bra! 

RSS 2.0