Ledig måndag

Lönehelg = mycket folk på jobb. Kul men skönt med en ledig måndag då! Träffade Ellinor och hundarna imorse, de har varit iväg på husbilssemester så hundarna var glada att få busa igen. Nu ikväll gick jag i skogen med svörmor! Snart blir det GoT, så spännande!! 

Fredag

Ledig idag då jag jobbat mån-tors och nu helgen. Fixade naglarna vid lunch, sedan var Jinny på besök så hundarna fick busa! Köpte en ljusslinga förut med, så mysigt. Och min fina pelargon som växt till sig på två år, haha. 

Dinner for two

Skriv inläggstext 

Ledig helg

Eftersom att jag tog ledigt förra helgen när vi var i Ronneby är detta 3e helgen i rad jag är ledig! Fantastiskt skönt. En sväng till Majas cottage och Plantagen, så lite kan göra så mycket! 

Ronneby

Igår var det whippetklubbens inoff. där Santo blev 1a i bruksklass och sedan bim-bruks :-) idag är det den riktiga skk-utställningen innan vi kör hemåt igen! 

Ledig

4 dagars ledighet! Om en stund åker vi till Ronneby havscamping för övernattning till söndag, hundutställning i helgen! Förra året fick Santo sitt första r-cert där, nu har han 3 så vi hoppas på certet snart.. 

Bullbak

Testade ett nytt recept ikväll, sååå goda! 

Mina älskade

Skriv inläggstext 

Nu tar vi kväll

Filmen var bra, nu - krypa ner i den här! 

Ledig helg

Underbart att sova tills man vaknar.. Igår efter jobb grillade vi hos svärföräldrarna, sedan ananaspaj till efterrätt som jag slängde ihop. Idag var vi där igen och hämtade en tempur-bäddmadrass de hade över, spännande att sova i den ikväll! Åkt rullor en sväng med hundarna, senare ska vi på bio :-) 

RSS 2.0