Sprängande huvudvärk..

Har jag haft heela dagen.. Slutade jobbet kl 21 och jobbar 7-15.45 imorrn. Missar premiären av PH då jag måste sova - i-landsproblem! 

Denna veckan (senast nästa) får vi vår nya bil!!


Kompis-bus!

 
 
 
 
 
 
 

Iso och jag tog en prommis!








Söndaaag

Idag har vi inget speciellt planerat, jag har klippt Miras klor och senare kommer Ellinor ut så hundarna kan busa. Annars är det lugnt! Skönt..

Skånes djurpark

















Utflyktsdag

Hade bestämt att åka till skånes djurpark idag, R visste inte vart vi skulle så det blev en överraskning! Vi har haft en jättemysig dag och tittat när de matat både björnar, fjällrävar, tvättbjörnar och älgar! Bilder kommer senare!

Bad i höllviken










Nu väntar varma mackor på oss i ugnen! Hungriiiig!

Ut med det gamla och in med det nya

Före/efter

Före/efter


Före/efter

Mysigt!

Hemmaaaa

Hatar att springa i affärer.. Omöjligt att hitta det man ska ha, bättre med nätshopping! Fck iallafall med oss en del till R men resten får vi kolla på nätet. Och blommor till mig då! Får se om jag orkar plantera dom idag, annars tar jag det imorrn. Senare väntar tacos, film och godis!

Två nya! 

Shoppingplaner

Idag efter jobbet tänkte jag och R åka in till stan, dels för att köpa lite nya träningskläder till honom och dels för att fräscha upp balkongen då sommarblommorna ser lite ledsna ut! Iallafall de i balkonglådorna. Sånt smått som är så viktigt ;-)

En vanlig onsdag

Gick från jobbet kl 14 istället för 16 då det skulle vara möte som vikarier ändå inte är med på, det var skönt! Miras nya boll kom på posten idag med, syns hur glad hon är?! Imorgon jobbar jag 7-13.30 innan ledigt fre-sön!!! Längtar!

HAPPY

Två läkarbesök, ett för sambon och ett för mig, senare. Vågar inte säga för mycket mer än att jag är GLAD och LÄTTAD! Efter SÅ många år ska jag äntligen få hjälp med mitt problem! 

Nu blir det thaimat och valppassning hos svärmor! 

Pw i skogen






Drog visst ner på tempot lite när jag skulle plocka bär, hehe! 

Äntligen

Färdigjobbat för idag! Imorgon är jag ledig och ska till läkaren på eftermiddagen. Nu väntar film-mys i regnet med min älskling och lite godis! 

3 frallor, 2 mopsar, 3 softisar & 1 rottis











Jobb och bus med hundkompisar

Sååå trött imorse när klockan ringde 5.45, och såå trött hela dagen på jobbet. Slutade 14.15 och hann knappt mer än hem förrän vi drog till höllviken där mira fick busa med massa kompisar, bilder kommer!

Två fluffisar tidigt imorse

Bad i Arrie-sjön

 
 
 
 
 
 
 

Helg-jobb

Frallor till frukost, en tur till Arrie där mira fick bada och strax ska jag till jobbet! 

Quincy igår

Leverans och middag




Börjar inte förrän 14.15 imorrn så nu blir det bara godis och filmmys med min andra hälft! 

Bebisbilder









Valp-passning



En salig blandning









Bus med kompisar

1,5 timmes bus i rastgården ikväll med Ellinors hundar samt hennes väns. Nu är mira nöjd! Bilder kommer! 

Jobbelijobb

Kom hem från jobbet för ett tag sedan, hade bakat kladdkaka som jag tog med mig! Uppskattat! Imorgon är det 7-15.30 så får väl lägga mig snart..

Alvina bomullssatin

Blev ett helt annat, detta i svartblå!

Sängkläder

Ellos har massa rea och jag funderar på vilket påsklakanset jag ska beställa hem! Huuur gulligt är inte det med hundar på?!

Skogsprommis

1 timmes promenad i skogen med tre älsklingar - sambo, mira & glass!

Välbehövligt

Både jag och R slutade tidigt idag så vi åkte in till jysk och köpte ett vattentätt madrasskydd, Ikea hade också ett som vi först tänkte köpa men jysk ligger närmare så vi tog det. Just för att mira är inkontinent och det händer olyckor ibland, inte jättekul i en ny säng! 

350 spänn fick vi ge, men det är ju en billig försäkring på en säng för många tusen! Så nu känns det säkert och bra ;) 

Älskar naturen









Långrunda ner till skogen


Zooplus beställning

Kattmat, kattsand, feliway och urine off spray! Har haft applaws sen gizmo var liten men tänkte prova porta 21 nu, dels är den lite billigare och sen har jag hört den ska vara bra också! Mer protein och mindre konstigt innehåll. Feliway tänkte vi prova eftersom gizmo kissar inne ibland, vet. tror på protest/stress så vi ger det en chans.

Ett besök hos svärisarna

 
 
 
 

Badbilder från igår









Lördagsbus

Vi stack iväg till höllviken och busade med mira i vattnet, tog massa fina bilder men nätet ligger nere så dom får vänta. 

Ska börja fixa mig inför Julias fest strax! 
Bilden är från förra lördagen i höllviken.

Nybakta tekakor

Ställde mig och bakade tekakor till frukost, så gott! Har nyss varit nere i byn en sväng och fixat saker inför ikväll, blir kul!

FRIYAYYY

Ledig till tisdag! Så underbart!! Imorgon fyller bästa Julia 22 så på kvällen firas det hos henne! 

Ikväll bara tacomys med min älskling. Nedan kommer lite bilder på svärföräldrarnas senaste tillskott - Quincy! 







Rooosen

Som den växer!! 
Snart blommar den igen!

Hundfoder hit och hundfoder dit

Började ge Mira färskfoder för ett par månader sedan, rättare sagt Nordic bas. Vi hittade en bra leverantör som körde ut det till oss och hörde av sig när det var leverans om vi behövde mer. 

Funkat perfekt fram tills 2 veckor sedan. Då fick jag ett mess där hen undrade om jag behövde mat och jo det behövde vi. Dagen därpå när de var påväg skrev hen att basen var slut så vi skulle få spannmålsfritt till samma pris. Det hade man ju kunnat höra sig för om innan, vi hade faktiskt klarat oss ett tag till på det vi hade i frysen.

Tinade iallafall en korv av den nya sorten, den kändes väldigt slemmig och konstig jämfört med basen. Mira tyckte också den var konstig och åt vääldigt tveksamt.

Ca 2 dagar senare hörde jag av mig och sa att Mira knappt åt maten och frågade när basen kom in igen, om vi kanske kunde byta till den då. Får då som svar att vi fått fel mat, vi har fått ox/vom som är ett kompletteringsfoder.. Hade hen sagt något om jag inte frågat?? Vi skulle iallafall få ny mat gratis pga klydd.

Dagarna gick och jag hörde ingenting, den basen vi hade kvar började ta slut så efter 1,5 v hörde JAG av mig och frågade var maten tog vägen. Jo ni ska få imorgon. Sambon tog emot det och då har vi fått två olika lådor med 200g burgare istället för 2kgs korvar som vi är vana vid. 

Skriver och frågar om det är samma sort även om de har olika färg. Jo det ska det vara. Efter jag tinat en burgare av varje sort märker jag att de har olika konsistens och skickar en bild till hen och frågar. Men oj, då har vi nog fått spannmålsfritt och kyckling, inte basen som vi var lovade.

Vid detta laget har mira varit lite kass i magen till och från ända sedan vi började ge ox/vommen. Dagen efter jag frågade om burgarna sprutade det ur henne och jag kunde inte avgöra om det var osmält mat eller blod.

Nu har vi gett Mira skonkost (kokt ris och kyckling) i små portioner flera gånger om dagen så att magen ska kunna balanseras igen. Jag har fått sålt ox/vommen vi hade i frysen och sorterat de andra burgarna. Tanken är att hon får äta skonkost idag också och sedan börjar vi blanda ut med den spannmålsfria burgaren som liknar basen mest. SÅ trött på att vår hund ska få lida av allt detta! Nästa gång vi ska ha mer mat köper jag av någon annan!

Fullt ös medvetslös









Dagens hittepå

Vaknade till spöregn imorse så det blev en kort runda för Mira då. Nu har det gått över så vi gick till rastgården och busade! Rätt kvavt ute så blev en snabb tur bara. Om en stund sticker jag till jobbet, sista innan ledigt imorrn!! 






Mitt livs kärlek

Blev idag överraskad med världens finaste blombukett på jobbet av min älskade sambo! Så mycket kärlek!

Han har också fått på sig ett 24-timmars-EKG för att utreda hans hjärtklappning, vi får se om det visar något sen..

Badbus innan jobb






Strand-bus

Glömde visst lägga upp lite bilder från stranden! Väldigt långgrunt men perfekt för mira som preciiis kunde springa/skutta fram, haha! Såg så kul ut, och snabbt gick det med!






Oh these summernights





Slut för idag

Nu åker vi till höllviken så mira får göra det hon gillar mest!

KVAVT

 
 
 

Laddar upp

5 dagars jobb framför mig - fre kväll, lör morgon, sön kväll, mån morgon & tis kväll! 

Ogillar att jobba kväll på en vardag, sitter hemma helt ensam och bara väntar på att tiden ska gå. Sen ska man till jobbet när sambon nästan slutat.. 

Det sköna är att imorgon slutar jag 15.30 och börjar inte förrän 14.15 på söndag så det blir ganska långt ledigt där emellan! Slutar 21 ikväll så då blir det bara hem och sova eftersom klockan ringer 5.30 imorgon bitti. Hoppas på fint väder imorgon så vi kan åka till Höllviken när jag slutat och bada med hunden!

Hade också velat vara såhär hela dagen!

Lite kvällsbus

Alldeles för varmt för mira mitt på dagen så springa och busa får man göra tidigt på morgonen eller senare på em/kväll!









Raket mira!



Lilla samlingen

Ute på äventyr



Störigt

Hämtade ut kameran och fotade lite hos svärmor! När jag laddar in dem till datorn ser jag att de är RAW-format på dem..... Lyckades rädda ett par okej bara, irriterande!! Annars är jag redan förälskad i kamera och objektiv! Väntar nu på sista objektivet, ett 55-200mm!



Soffläge

Efter att ha varit och busat hos svärisarna sen halv 1! Innan dess städade jag bara, dammsög, diskade, vattnade blommor mm. Min nya kamera är framme så den ska jag hämta ut sen :))

Mer klickerträning

Ungefär 4e sitta-fint-träningen! Hon börjar förstå att hon ska hålla balansen nu! Duktig tjej!

Nikkor 50mm f/1.8

Anlände i brevlådan idag! Har inte fått min nya kamera så fick fokusera manuellt, lite klurigt men ett par bilder blev bra iallafall! 





Påväg att blomma om!

Mitt lilla rosträd.. Växer så det knakar där blommorna är bortklippta!

2010

Så nära men ändå så långt bort

Sista semesterdagen..

Och vi har badat igen! Ångest att 3v semester redan är slut...







Ny kamera..

Köpte min d60 med tillhörande 18-55mm objektiv år 2008, SOM den har använts! 70.000 exponeringar har den gjort = 127% av livslängden = det går utför.

Började kolla runt efter en nyare kamera och fastnade för d3100 som är relativt ny, men sedan efter lite googling förstod jag att d90:n var ett bättre alternativ, även om den modellen är äldre! 

Så, har köpt en beg. d90 med endast 4500 exponeringar (beräknas klara ungefär 100.000-150.000), ett nikkor 50mm f/1.8 objektiv och ett telezoom på 55-200mm! 

Kände att det räckte inte med en bättre kamera för att göra bilderna bättre, utan ett fast 50mm med bättre ljusinsläpp är en bra start! Tror jag kommer bli nöjd även om telezoomen hade behövt vara ljuskänsligare, men då går priset upp sjukt mycket så jag börjar med detta så länge!

Min gamla vapendragare som gett mig många fina bilder!

Busbilder från ikväll








If you want to know where your heart is..


Frukost och sightseeing

Vi åt frukost imorse med pappa och Lena på hotellet de bor på i Lund, sen gick vi en sväng i stan och kollade in domkyrkan! Åkte sedan med svärmor till svågertorp och kollade in bl.a. jysk, arken zoo mm. Ikväll blir det grillat hos dom!

RSS 2.0