Promenad i vårvädret




5 månader gammal

inte många rätt

2a gången idag vi var hos veterinären med santo denna veckan pga dålig i magen som ej går över. Inatt var vi ute med honom ÅTTA gånger och jag har känt mig som en zombie under dagen och ovanpå det har jag blivit svinförkyld och måste plugga ända fram till måndag då vi har muntligt förhör och prov i skolan... Suuuck låt mig sova 

Kortisonspruta, dropp (därav bulorna i nacken), kontrast vätska och antibiotikakur för lillen. Väntar spänt på svar efter avföringsprover..

Härligt väder

Pluggeliplugg

Idag har jag gjort första inlämningsuppgiften i medicin och imorrn ska jag göra den andra! En sak har jag lärt mig från gymnasiet - att inte börja på saker kvällen innan ;-) 

Imorrn är det även min älsklings födelsedag! Och på lördag ska vi ut och äta med gänget från decembercupen! Bra helg, jag trivs med att plugga och inte jobba varenda helg :))

Annars har vi svinkallt i Skåne och Santo tycker det är sådär.. Ligger helst i soffan och myser!


Härligt vinterväder





Skogstur med bus på frusen sjö

 
 
 
 
 

Snöbus





vilken dag..

Upp vid 7, till skolan för lektion, hem igen för att gå ut med hundarna och hålla dom sällskap lite, sen tillbaka till skolan för 2 lektioner, hem igen, ge hundarna mat och ut med dom innan jag själv äntligen kunde äta.. Då var klockan över 4. Tröööött på allt cyklande men what to do. Godnatt! 

Skolbänken igen efter 3,5 år

Japp, today is the day! Börjar utbilda mig till undersköterska! Inskrivning och sånt idag! Känns bra.  

Sista helgen innan plugget

Japp, på måndag börjar jag skolan igen! Kul, lite pirrigt osv. Imorrn bär det av till götet för att hänga på MyDog hela dagen, så tidig avfärd runt 06 någon gång, excited!! 

Tripp trapp trull 

Senaste bilderna

 
 
 
 
 
 
 
 

I'm in heaven

Santo snart 17v gammal



Tiden går

2 underbara år med min prins

RSS 2.0