Jobba jobba jobba

I tisdags började jag på mitt nya jobb, den danska kedjan "Normal". Butiken öppnar 31 maj så det vi gör nu är att ta emot maaassa pallar med olika produkter, rada upp dom på hyllor, på podier osv. Vilket jobb! Men bra blir det, och alla produkter är BRA grejer, märkesvaror och massa mer. Idag fick jag även halsbanden jag köpte när jag var i London, så fina! 




Roadtrip




Ladies night




Äntligen!

Det tog sin lilla tid men nu är de nya täckena här! Nu har jag väl en komplett uppsättning.. 2 olika sorters tröjor, tjocka vintertäcken, tunna vår/sommar/hösttäcken :-) 





Mina fina




London

Borta bra men hemma bäst! Vi har hunnit med mycket! Shopping, massa god mat, vin, drinkar, hop on hop off buss, båttur på Themsen, London eye, musikal The lion king, gått runt i de stora parkerna, fikat osv. Nu är det skönt att vara hemma igen, London är en sjukt stressig stad med maaassa invånare och turister. 
















Borås greyhound park

En tur till boråsbanan för lite träning, nu är grabbarna nöjda. Och imorgon åker jag och mamma till London, tjohooo! Kommer hem på måndag igen. 

summertime sadness


Sommarväder




fredag

Yes, då var det bestämt. Får hem ny bil om ett par veckor, en leasingbil då jag fastnade för det som vi haft i Skåne i snart 3 år. Blir en Skoda Fabia combi -18, och idag köpte jag en mim bur till vovvarna så de kan åka säkert. Så skoj! 

2a maj

Bilder från veckan! Kollat leasingbil, varit på rundbaneträning i Alingsås, fixat fransar och bryn.