-

Sometimes, you run out of tears long before you run out of hurt

valborg

Tänk att vi igår skrev på kontraktet för lägenheten och att det bara är 6 veckor tills vi flyttar in! Lääängtar. Och nästa vecka är det valborg igen, fattar inte hur fort tiden går. Tyvärr jobbar jag mycket kvällar, röda dagar och några helgdagar nu i maj men det är väl bara att kämpa på. Off to work strax och sen är det heeelg!!

äntligen vår tur!

I don't know where I belong, I don't know where I went wrong

maybe one day you will understand why, everything you touch all it dies

ett hål i mitt hjärta

Det var solsken och lycka och nu kan jag inte längre andas. När jag blundar kan jag inte längre se honom framför mig. Jag minns hur det känns att se honom, kommer ihåg värmen och lyckan när han ler mot mig. Men detaljerna är borta

empty

FYI

En veckas ledighet så jag kan åka upp och hälsa på familjen lite startar nu och jag har redan placerat mig på tåget & är mer än halvvägs i det fina vårvädret. Jag och Julia fick dock lite sol innan avgång då vi lunchade och hade det gött i värmen. Ikväll blir det ev en liten chill-utgång med bror min och veckan som kommer blir fullspäckad med övningskörning, lite shopping och en del farande som hör till. Saknar redan min prins men lite avstånd ibland är nog bra. Feelin' good!

hallelujah

Första gången på dethär året som solbrillorna fick åka på innan jobb och det har varit såpass varmt i två dagar nu att ett litet hopp tänts om att våren ändå är på g! Nyss hemkommen från jobb dessutom där alla hade bestämt sig för att äta sent idag av någon anledning. Nu: Silver linings playbook med mitt hjärta!

RSS 2.0