Första LC:n

Imorgon är det dags! Klockan ringer 03, veterinärbesiktning 6-6.30 och sedan börjar loppen 08. Lär vara trött imorgonkväll.. 

Förra veckan

Hektiskt helg med besök från Lettland, fotat svärmors valpträff, kväll hos vänner i Eslöv mm. Idag har jag pluggat hela dagen, sedan skogstur med svärmor. På söndag är det dags för Santos första LC tävling! 

Måndag igen

Nytt täcke! Äntligen har BoT släppt i whippetmodell :-) på utställningen var vi oplacerade, domaren ville ha en kurvigare typ. 

Vinthundsträff

Nu ska skitgrisarna badas! 

Rolig helg!

Imorgon är det whippetträff i jägersro hundrastgård och på söndag utställning i Malmö! Bilderna är från träffen i somras :-) 

Helgen

I lördags var det fantastiskt vårväder! Vi gick en mysig runda i skogen innan det var dags för inmätning i Malmö. Santo var på rätt sida om gränsen och får starta INT. klass (upp till 51cm, de högre går i nat. klass). Sedan köpte vi med oss pizza hem fram Dominos och godis från Hemmakväll. På söndagen körde vi till toppen med skit vi skulle slängt för längesen. Igår träffade jag Ellinor i rastgården så hundarna hade kul i nästan 2h! På tiden då vi inte setts på länge, hennes ena har varit skadad. 

Spännande saker på gång

I veckan kom Santos back on track-täcke med namntryck på som jag väntat på i 2v, dessvärre hade dom varit lite snabba och bytt plats på några bokstäver. Snabb service dock, fick en retursedel mailad och ett nytt täcke är på g. Hans licensbok kom idag med, passande då vi ska på inmätning imorgon för att se vilken klass han ska tävla i! En annan rolig sak är att vi kanske kan byta lägenhet med en, så att vi äntligen får markplan!! 

Härlig fredag

Amanda var här ett par timmar idag! Hundarna fick busa ute, sedan masserade hon Santo :) blev också överraskad av min kära sambo med blommor! I helgen har vi inga direkta planer, vi får se hur vädret blir! 

RSS 2.0