Som en sleep-over

Vi fick sålt sängen idag till ett riktigt bra pris, så då får vi ligga på golvet tills den nya kommit. Tur vi har dubbla bäddmadrasser med ett extra duntäcke mellan iallafall! Spännande att se om mira fortfarande ska ligga i "sängen" om nätterna eller nöjer sig med korgen nu när vi sover på samma höjd hihi


Annars hade vi ett väldigt mysigt och avslappnande dygn på ysb, jättegod middag och frukost och där emellan upplevelsen the creek experience, varma utomhuskällor mm. Kommer aldrig glömma igårkväll när vi satt i utomhuskällan tillsammans medan snön singlade ner från himlen. Så underbart. 

YSB





Så bortskämd

Andra adressen var en massage på gymmet! Jag har världens finaste sambo!

Överraskningsdag!

Jag fick ett kort för någon vecka sedan, där halva adresser stod utskrivna, idag är dagen då adresserna blev kompletta! 

Har redan fått göra fotmassage hos Lotta, sååå skönt! Snart ska jag iväg till nästa adress, så spänd!

I eftermiddag åker vi också till ystad saltsjöbad för middag, salt creek spa, övernattning, frukost och mys!!





Google bilder.

Simple as that

När jag har fått för mig någonting, då vill jag ha det nununu och inte veckor senare. Kanske både bra och dåligt, men med tanke på att många möbelbutiker säljer ut allt till vrakpriser kanske det är bra i detta fallet. 

Just nu har jag fått för mig att vi ska titta på en ny säng, och innan vi ens gjort detta har jag lagt ut den nuvarande till försäljning. Impulsiv? Svar ja. Men man måste fasen ta tag i saker så att dom blir gjorda! Hehe. 

Imorgon blir det provliggning och jag hoppas vi hittar DEN sängen. En sak är säker iallafall - jag kommer sova sjukt mycket bättre i en 180 säng istället för 140 när man har en stor man och hund i den! Plus två kissemissar med. 

Ut med det gamla:

Och in med det nya!

Känner mig som en liten flicka på julafton!! Förväntansfull så jag spricker!

Blåstblåstregnregn

Världens sämsta sugväder så vi bara mös idag. Mira har blivit så duktig i stallet också och förstår att hon inte får springa rundor där inne. 

Bilder från de senaste









Perfekt ledighetsväder

Imorse tog vi en långpromenad på 1h för att gå ner i byn och köpa blommor till födelsedagsmannen, sen cyklade vi till stallet där jag red ut i solen på en hypad häst medan mira fick stanna kvar i stallet och tycka synd om sig själv. 

Snart kommer min älskling hem och får äntligen veta vad jag har fixat för present!! Sååå svårt att hålla tyst om det i nästan 1 månads tid. 




New york blueberry cheesecake



Receptet hittar ni här:
http://www.leila.se/new-york-blueberry-cheesecake/recept/bakverk/index1,23.htm?id=2698

Leila's blueberry cheesecake

Imorgon fyller min älskling, sambo och själsfrände 25år så ikväll ska jag göra den här cheesecaken så den kan stå sig över natten. Verkar riktigt god och för en cheesecake-älskare som mig blir det knappast bättre! En riktig cheesecake är trots allt bakad och inte fryst!

Bild från Google och Leila's bok

Annars har jag idag fikat med Julia och varit i stallet. Var dock snorhalt ute så struntade i att rida.

Så lycklig

Kommer hem till världens finaste bukett och sambo.. Min kärlek! 

Mira fick sig också lite bus i blötsnön! 




Stressiga dagar

Även om jag varit ledig idag också har dagen gått i ett med cykling, handling, bakning, ridning, firande av svärfar och middagslagning. 






En ledig söndag

Igår var det fullt ös hela dagen, det var Disney on ice på arenan vid tre olika tillfällen och smockat hos oss konstant. Däremot var jag ledig idag och vi har handlat overall till fryshunden och i stallet fick jag hjälp med att mocka innan jag red ett lättare pass på banan, bortskämd! 




Fryslorten

Tur man är smart när hunden är kall!

Hennes reflexväst kom igår också, stor runt magen men bättre än inget! Ett täcke under så lär det bli bättre.

Förra veckans toppbild hos animail



Idag kom en liten present på posten! 
Så snällt!

Magic

Ett pass på banan i blåsten med den här damen stod på schemat idag. Fokuserade på att hon ska gå fram för skänkeln, lite lösgörande övningar och mest få igång mig själv efter 2,5 år utan ridning! Hon kändes fin efter en stund, tog stöd på bettet och kom igång med rygg/bakben så det hände något framåt. 



Stallhunden Mira

Rädd för skottkärran, sopkvasten, grepen och allt annat konstigt men som med allt blir hon väl bättre med tiden! Det hon är bäst på är att springa exemplariskt bredvid cykeln till och från stallet iallafall! 

Det som är bäst

Jag har fått feber igen, hästfeber hihoo så imorgon blir det lite provridningar!






Skogspromenad

Igår var vi i skogen och gick med hundarna en timme, bus hela tiden!






Iso 17veckor!





Min stora kärlek

För prick ett år sedan började jag falla för den här mannen, och faller kan man konstatera att jag gör än idag. Varje dag. Skål för oss och fler fina år, fler dagar där du får mig att gapskratta åt alla dina lustiga skämt och sidor <3 Min soulmate och bästa vän som tagit mitt liv med storm och gör mig till den lyckligaste i världen. Varje dag. 

The best wishes are for what we already have. 
Happy new year to the love of my life! 




RSS 2.0