Bus i rastgården

Äntligen fin igen

Nu är jag hemma igen, gått med hundarna och ska bädda ner mig i soffan så förkylningen blir bra!

Såklart..

Jobbade ons+ tors kväll, ledig fredag med 1 lektion i skolan. Blivit förkyld på det och mår piss, helt död nu efter att ha jobbat ikväll med feber. Imorrn ska jag fixa naglarna igen, på tiden efter 5v! Hooooppas jag vaknar upp frisk..

Helt slut

Dagen har gått i ett!! Ut med hundarna imorse, skola, cykla hem igen för bus med hundarna, skola igen med 2 lektioner, hem igen och ut med hundarna. Äta något snabbt, packa ihop väska, ringträning i Eslöv med svärmor och nu hemma i sängen puuhh. Två kvällar med jobb har jag framför mig nu, plus skola så ingen mjukstart här inte!

Vinst från vårdväskan

Dags igen

3 jobbmånader & 3 semesterveckor har flugit förbi, imorgon börjar skolan igen! 2 terminer kvar innan färdig undersköterska.

I rastgården med Ellinor

Hundvakt!

Åt lilla Pixel. Ca 3 månader yngre än Santo :-)

Ronneby

Bilder från idag!

Milen går

I onsdags kväll kom vi hem från resan. Torsdag kväll åkte vi upp till gbg, övernattade hos pappa&Lena, fredag ett hemligt äventyr och sedan vidare till Småland till R's mormor som passat mira. Åt god kvällsmat och sov över innan vi tidigt på lördag morgon styrde mot Ronneby. Fotade åt svärmor och Christel som ställde sina raser, sedan hem till campingen med god mat och trevligt umgänge. Idag var det min tur att ställa Santo, utan förhoppningar då tvååker gav kassa resultat plus att han tappat i hull när vi var utomlands. Så går vi vidare och slutar som 2a bästa hane med reserv cert!! Sjukt chockad och SÅ glad över min lilla ankunge! Nu är vi äntligen hemma efter 2 veckor fyllda av ett jäkla resande. 1v med lugn och ro innan skolan och vardagen drar igång igen..

HEMMA

Äntligen!! Haft det bra med sol, mat & god mat men nu är vi hemma igen efter en dags resande. Hämtat hem Santo och ska sova som en prinsessa i vår underbara säng!!

På resande fot

Till Småland i lördags, för att bo i sommarstuga och ha det bra! Hundarna älskade livet och vi hade det så skönt. Igår åkte vi hem igen, lämnade mira där och ikväll lämnar vi iväg santo med. Kl 6 imorgonbitti går tåget mot Kastrup!!

RSS 2.0