Älskade pappa

Vi ses någon gång i framtiden ❤



På resande fot igen

Sitter på tåget till Göteborg, strax framme. Denna gången för mindre roliga saker - pappas begravning. Lätt att skjuta undan sånt nere i Skåne eftersom att jag är van att inte träffa familjen så ofta, men det blir nog tungt imorgon, med all säkerhet. 

En dag i bilen

Bästa grabbarna ❤ Torne tur och retur idag för att mäta in Kayo, och mäta om Santo eftersom han fyllt 2. Santo får fortsätta i Int. klass/klass 1 medan Kayo börjar sin karriär i klass 2 😄 Nu ska här anmälas till Lc-proven i Hovdala!

Vägarna var förjävliga i morse då det snöade i natt, tur man tog det lugnt till skillnad från många andra!! 

Friyaay

Gick ner till 50% för ett tag sedan, det blev för tufft för mig att köra heltid direkt. Ledig helg, men imorron ska jag köra och mäta in grabbarna för vilken LC-klass de ska gå i. Hanar upp till 51cm tävlar i klass 1, och hanar som är högre än så går i klass 2. Santo är inmätt för klass 1 men efter 2 års ålder ska de mätas in igen. 

Vi provkörde lite bilar häromdagen, det är snart dags att lämna in vår bil vi leasat i snart 3 år. Spännande!! 

Yaaay, licens!

Igår sprang Kayo sitt sista licenslopp, med en galgo-tik! Det sås kanon ut och han blev såklart godkänd så nu ska alla papperna bara skickas in så han får sin licens! Sedan ska det anmälas till tävling, tjohoo.  

Foto Jinny Balogh, från Sjöbo för ett år sedan då han var bebis och sprang en liten rakbana.  

Äntligen lc

Tack vare fantastiska kollegor kunde jag åka på helgens lure coursing träningar! Idag körde Kayo sina 2 första licenslopp med Santo som stödhund, gick kanon och såklart godkänd! Imorgon kör han sista! Sedan är vi redo för tävlingarna i april, så spännande!! 

redan mars...

Började som sagt jobba igen i torsdags efter min sjukskrivning. Kul att vara tillbaka! I lördags testade jag och R på Pinchos, sådana gott men så dyrt.. Sedan såg vi Maze runner på bio. Har min 6dagars vecka nu så bara ledig på fredag, då frans- och brynfix! Igår efter jobbet gick jag och dogsen i skogen, underbart att det är ljust så länge nu !! 


Så nära men ändå långt bort

8 september, dagen då bilden togs och då jag slutade jobbet med vetskapen om att jag skulle vara borta minst 3mån pga operation. 3 månader blev till 6 eftersom jag fick MS mitt i allt, men idag jobbade jag igen! Livet återgår sakta till det normala 🍾