1a advent

Jag har hunnit med att vara ordentligt sjuk sedan jag skrev här sist. Är fortfarande inte bra från förkylningen men tack och lov är febern, illamåendet och den dunkande huvudvärken borta.

Vi har bestämt oss för att utöka familjen med en till liten lurvboll, var och kikade på en men det kändes inte helt rätt så letandet efter den perfekta fortsätter.

Resan närmar sig också sjuuukt fort och imorgon är vi inne i december!! De senaste dagarna på jobbet har varit hektiska med gäster som skulle på julgalan, trots detta hade jag fantastiska gäster igår som berömde mig tills hela jag log om hur duktig jag var på det jag gjorde. Såna dagar gör att man står ut i ett annars otacksamt yrke. 



LÄNGTAR IHJÄL MIG


Friyay

Fick tummen ur och bakade megastora lussekatter idag som smakade lika bra som dom såg ut! Nu väntar en jobbhelg innan det blir besök hos föräldrarna på måndag!

Optimist

Även om mira låg hemma när vi var på Ikea berättade hon att hon ville ha en elefant. Så den fick följa med hem med lite annat till nya bordet. Gymmet och veckohandlingen hann vi också med men lussekatterna får vänta!




Så värt

En ledig helg är så guld värt när jag jobbar de allra flesta. Igår åkte vi en sväng till Ales stenar och på hemvägen stannade vi på det som blivit utsett till Sveriges bästa cafe år 2013 - Olof victors. Och jäklar vad det var gott! Kunde inte bestämma mig så vi tog en kräftmacka, en surdegsbulle, en morotskaka och en citronmarängpaj, haha! Ville spy flera timmar efteråt.

Vi blev äntligen med ett matbord på kvällen också vilket är sååå skönt att ha igen. Julia som ska flytta till malmö sålde sitt löpband med så nu har vi ett sånt också :) 

Idag verkar det vara mycket på schemat igen, vill hinna med både en runda till Ikea, till gymmet, baka lussekatter och veckohandla. Älskar att vara ledig på helgen!! Älskar min sambo också!






Strong is the new skinny



Råkade köpa ett par shaping-tights från röhnisch också! Sååå sköna!
RSS 2.0