riverside motherfucker

nu jäävlar är det bråttom! dagen har bestått av regn, besök på ekologisk gård, mobil i tomatsoppa, nova lund och fina girls. sitter och taggar hos annawa nu, bråttombråttombråttom. jo, ang. mobilen. jag hade glömt den i taxin vi åkte med, det första jag gör efter att ha saknat den i 6h är att kasta den i tomatsoppan. BRA EMILIA. den luktar. äckligt. och ljudet är inte som det ska. MEN DEN LEVER! nu måste jag kila, ha en toppen kväll - för det ska viiii!

slutkörd + träningsvärk är fint

yeeesss, vet ni? tandläkarbesöket tog 30min - de skulle bara byta lagning!!! så sjukt lättad jag blev. efter det skulle jag in till stan sa jag ju, men iochmed att jag blev klar så snabbt kunde jag sticka iväg på inventeringen i lomma på ica där sofies pappa jobbar. tyvärr väntade jag i centrum i 1,5h på dem....kuuul! skitsamma, fick 150 spänn för jobbet och träffade en massa trevliga personer. kom hem för en stund sedan, nu ska jag sovaaa!

finaa. i've been missing you tonight baby!!! annawa då alltså.

if I ain't got you

ååh jag vill inte. tandläkarångesten kommer alltid en timma innan man ska dit, uusch. visst, det är inget farligt så men jag vet vad de kommer göra och det är väl antagligen därför. jaja, ehm, slapp förmiddag i skolan med film följt av prov. sitter hemma nu och ska strax göra mig iordning, ska till stan efter tandläkaren. lägger upp ett par bilder från gårdagen, kommer fler senare!



haha fy, men jag bjuder





snygga brills va? haha

ups, nu måste jag skynda mig!

LATER

somnade ifrån filmen gjorde vi också

det är ett jävla äventyr att få upp henne ur sängen på morgnarna. annawa då alltså. 30min innan man ska åka orkar hon kaanske sig upp om man tjatat på henne i 20min och hon somnat om typ 3gånger. iallafall ska vi bege oss till skolan om en stund, o jag ska till tandläkaren i em. och fixa permanent lagning, tjuhoo! slippa gå dit mer för den tanden, ska bli riktigt skönt. efter det åker jag nog in till stan en sväng, igår hann vi ju knappt gå något, haha..ha en bra dag!

ett gott skratt förlänger livet - jag borde vara odödlig!

sitter nu hemma hos annawa, aprolig eftermiddag och kväll! vägen från centrum tog 45min, som normalt tar 10min - BRAA TJAJOOR! fast vi skyller på vår kompis som vi hittade. strax ska vi hoppa i säng och kolla på nån film vi hyrde, sedan sova I guess! en massa bilder imorgon, stay tuned. tack för dagen hun', fin bild du gjorde ocksååå ♥

The hottie and the nottie

hhm, rubrik ja.

good morning, sticker iväg till nfu om en stund! nationella prov i engelska som sagt, sen lund med annawa. bloggar inte förrän ikv, tjingeliing.

älskade vännen..

av en ren slump hittade jag det här klippet. var precis påväg att klicka ner det när jag såg oss. mina fina manne. tårarna bara vällde fram, vad fan gör man?

http://www.youtube.com/watch?v=GVI06I4UqzU

and I used to think that I was all you would need

ibland är det för skönt att ta en dusch, tvätta håret och kleta på en ansiktsmask, lägga sig i soffan och äta fruktsallad - snacka om att man får en bra feeling.
bjuder på en oemotståndlig bild nedan också, haha.


dagens smaltips; istället för att sätta er med en stor fet godispåse, ät fruktsallad istället! godare och mycket nyttigare! plus att man känner sig så mycket fräschare istället för om man tryckt i sig onyttigheter.





och jag älskar att det är ljust så länge, sommaren är påväg..


jag är glad idag. helt utan anledning! borde egentligen inte vara det eftersom jag haft sådan huvudvärk men det är jag iallafall. har fått vila upp mig, börjar inte förrän 10 imorgon, mycket ledigt framöver och snart sommarlov. man kan inte mer än älska det.

annorlunda...

var så trött på min gamla design så jag fick ett ryck och skulle kolla om man kunde hitta designs någonstans, och det gjorde jag, så länkar henne här; http://www.designandmakeup.se/
tycker inte att just denna designen är direkt fin, men ja, var trött på den gamla så tog bara något! snällt att det finns folk som gör iallafall..haha :)

huvudvärken vägrar ge sig - roligt. ska gå imorgon iallafall då vi har np i engelska, efter det bär det av till lund med annawa för att shoppa inför valborg! spännande, undrar var man ska ta vägen. vi har lite beslutsångest, finns en del alternativ..

om man haft obegränsat med pengar?

jag skulle ju inte säga nej iallafall..







nelly.com

Inspiration









lookbook.nu

maybe what tears us apart is what brings us back together. and everything that makes us different really brings us closer.



Usch, helt slut och huvudvärk. bra kombination! min enda vän är tv:n just nu, laater.

och be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

- Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort.

♬ ♪ ♫ ♩


Godnatt!
med risk för att låta som en tant - det är en dag imorgon också.
och i övermorgon. och nästa dag. och nästa (freeedag)! då ska vi slå klackarna i taket! typ.

nya stereo love?


I miss the way we breathe, I miss everything about you

Min fina, fantastiska pojke. Allt jag önskar är att du skulle vara kvar.











every second counts on a clock that's tickin' - live like we're dying



can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now..



..nanana. usch vad mitt huvud gör ont, var nog vår kära lärares fel! eller ja, det började iallafall då. tänkte vara duktig och ge mig ut och springa senare, stay tuned.
en sak till; annawa och jag har tryckt på repeat jag vet inte hur många gånger idag, det borde ni också göra


livet på Laerkevej


Alltid lika underbart att komma till skolan kl. 9 och få reda på att första lektionen är inställd. 10.50 kunde man kommit, kuul..roat mig med att kolla på fortsättningen på nån konstig serie, började igårkväll haha, lite sjuk. eehm jaja, ser fram emot resten av skoldagen. not.

vitsippor i massooooor


Alltså GUD vad vitsippor det är i skogarna! Fick världens foto-idé förut när vi åkte förbi så får väl locka med någon ut i skogen med hästen, haha, lät fel men you get it. Eftersom att det är vid bökeberg så kanske det inte är så svårt.

IIHHH!!

favorit i repris på min fiina pojke

and it looks like I'm losing this fight


Äntligen är stalltjänsten över, skönt! fått slita som ett djur och det känns verkligen i kroppen. undra hur många gånger jag gått längs vägen där hagarna är..minst 60 iallafall. 140 packade höpåsar under två dagar är inte så illa heller, haha fy.

underbart väder idag med, det gör allt så mycket bättre. tog lite uppställningsbilder på lillebror efter lunch, han är för fin. hade tänkt fota alla SRG-hästarna men tiden räckte inte till, får bli någon annan dag! red lord lite senare, gick väl..inte alltför bra men konstigt nog sökte han sig självmant neråt i galoppen när jag stod i lätt sits? jaja, dagens höjdpunkt var nog att köra ut vatten till hästarna med fyrhjulingen, som vi skrattade åt när mona körde, inga bra igångsättningar där inte, haha! har ändå varit en bra helg, känns skönt att ha gjort något vettigt/nödvändigt.

lite bilder från idag!

haha, en massa krångel innan vi kom iväg, victoria fick ta över.








don't dream it's over


Dunk, dunk, dunk. Så låter det i mitt huvud just nu...ajaj.
Har iallafall "roat" mig med att sortera och redigera bilder ikväll till SRG, på tiden att jag tog tag i det. Nu orkar jag inte mer, godnatt!

Några bilder från idag innan jag stänger av datorn.










and I ain't missing you at all


Victoria
och jag är världsbäst som hann klart redan till 11 med stalltjänsten! Hon (och Mona) mockade medan jag satte höpåsar åt alla hästar, 3 var och blev alltså ca. 70st!! Rätt trött efter det, tror jag kommer drömma om siffror inatt.

Red Eloise efter lunchen, har alltid trott att hon skulle vara skittråkig men rena rama motsatsen. Hon var jääättekänslig i munnen (även fast hon inte vill gå där man vill ha henne) och jag jobbade med att öka steget eftersom hon alltid annars ser så trippig ut. Vet inte hur det såg ut men i slutet kändes hon bättre än innan iaf haha.

Sofie och jag satt ute i solen med världens mest tillgivna katt förut också eftersom vi hade 2h tills stalltjänsten började, huur skönt som helst. Jaja, om en stund ska vi ta in hästarn, sedan hem!

ett + för det fina vädret


Halvsovandes sticker jag iväg till stalltjänsten!
Nävars, är faktiskt rätt pigg - konstigt nog.
Kameran får hänga med så blir nog en del kort,
TTYL

.


du springer aldrig ifatt när jag väl är där,
jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här


jag vet att du har tänkt, men berätta hur du mår

sött medd. på tavlan, och nej, jag glömmer inte benskydden!

 

heart skipped a beat and when I caught it you were out of reach -



alltså. det känns rätt segt att sitta hemma en fredagkväll när allt jag vill är att festa loss med mina girls.
vet ni varför jag ens sitter här? ordet är helg-stalltjänst.
bra emilia, trösta dig med mat.



Om ni är som mig och inte har något bättre för er tycker jag ni ska lyssna på;
http://open.spotify.com/track/5HkUwvLeE5Lhd2FZjuXncU
eller, ni bör lyssa även fast ni har något för er!

you're breaking through my atmosphere


I två hela timmar låg jag där i tandläkarstolen - utan bedövning, med huvudet i en helt onaturlig ställning, gapandes och med en plastduk i käften! Men jag överlevde, även fast det kändes som att jag skulle dö. På torsdag är det sista gången och då ska de lägga i en permanent lagning, jäävligt skönt att de är klara med den tanden sen. Har nog gått dit 4-5 gånger för den då.

Hann tillbaka till matten och hälsopedagogiken där vi gjorde nada. Tog in hästarna, åt lunch och guess vad jag fick göra sen? Jo, Annawa aka. segaste människan på jorden åt länge och bytte om i hundra år så jag var snäll och gjorde iordning Levita till henne. Även Lillebror fick en putsning, tömkörning idag igen.

Stalltjänsten bestod av att jag mocka ridhuset. Besökte även Monika efteråt och lämnade kontraket på lägenheten (!!!!!!). Känns helt U-N-D-E-R-B-A-R-T!
Var i höllviken för en stund sedan och köpte med mat från "Thaiviken", finurligt va? haha..Jaja, nu väntar en dounat (?) och sedan glass med vitchoklad och bär! (Vad hände med att tänka på kalorierna?)

LATER

dessa underbara kalorier

Jag känner för att vara riktigt jävla onyttig. Som vanligt.





Godnatt, nu ska jag sova.

the more I think, the less I believe it


Var är du nu Annawa? Varför är jag inte hos dig? Jag vill bara ligga i din säng med chilli-dill-listan spelandes på spotify och en Peanut Butter Cookie Dough i handen samtidigt som vi skrattar åt något som vi alltid gör.
Nej, det är ensamt faktiskt.

Kom hem för en stund sedan och under bussresan skiftade vädret ungefär femtioelva gånger. Tur att det var uppehåll när jag cyklade hem; precis innanför dörren började det spöade det ner. Jävligt seg dag annars, blir bara tröttare och tröttare efter varje stalltjänst. Skippade ridningen också då jag bl.a. har så himla ont i kroppen sen idrotten igår, och sen för lite andra orsaker också. Fick göra iordning Lillebror istället då han skulle tömköras, himla fin var han! Hörde att jag får rida lite lätt på måndag, excitiiing.

Förresten är detta nog min sista dag i livet kom jag på. Det är nämligen tags för ytterliggare ett tandläkarbesök imorgon bitti - jag vill inte ens veta vad de ska göra denhär gången. Tar verkligen en rotfyllning 3 x 1,5h ?

Nu är det inte lång tid kvar tills jag flyttar in på gården!!! Från 1a Maj är konraktet, NÄSTA HELG! Känns helt underbart att slippa dessa långa resor varenda dag, och sen ska det självklart bli superskönt att få komma hemifrån helt enkelt. Åh, vad jag längtar.

Om en stund börjar Vampire Diaries, efter det ska jag ta mig en lång dusch och sedan krypa i säng. Förhoppningsvis. Om jag inte fastnar framför datorn.



En rolig sak bara, Isis och jag skulle försöka plugga lite matte förut idag. Jag gav upp för vem tusan kan sätta ut y=x4+0 i ett koordinatsystem?
Isis; "men sluta, kolla här nu då!"
Emilia; "alltså. Isis. sluta låtsas att du fattar."
Som svar fick jag bara ett skratt. Hur mycket hon än ville så fattade hon inte.

underbara älskade - Ben&Jerry's


ÅÅHH! Hur gullig kan man vara? Kolla här, Annawa's mamma sa att jag kunde bo här hela veckan och få ordning på hennes dotter och frågade vilken mat jag ville ha ikväll, då utbrast jag "fläskfilé!". Senare under dagen bestämde vi som sagt att jag skulle följa med henne, och tror ni inte att Eva hade fixat fläskfilé, klyftpotatis och bearnesésås?! Huur gulligt som helst!

Kom fö. nyss in från en 1,5h lång promenad, jätteskönt! Vi gick bort till ett fågeltorn där vi stod tills vi såg regnet komma och sedan sprang vi därifrån. Gick med Annawa's vän hem också, jaja, nu ska vi se på True Blood, plugga matte (?) och slappa! Och äta Ben&Jerry's; Peanut butter cookie dough, eftersom vi nu varit duktiga och gått....

                                                                              Ha det bra, för det ska vi!

How come the only way to know how high you get me is to see how far I fall?



Huuuur kom jag hit...? Nävars, sitter hemma hos Annawa idag igen! Mysigt, vi ska strax ut och powerwalka en runda, sedan äta gott och lite plugg ovanpå det.
Provet förut idag gick nog rätt bra, det var inte alls lika svårt som jag trodde det skulle vara. Lite om häst vid hand, longering, utbildningsskalan, löshoppning, dressyrrörelserna på lektionerna mm. Ajaaaa, trötta nu.
Blir nog inget mer bloggande ikväll - höörs!

Sant så sant.

trötta tjajor


Hur kommer det sig att sängen alltid är skönare när man har något att gå upp till? usch, det var inga pigga tjajor som blev väckta för 20min sen, speciellt annawa var inte pigg. somnade om medan jag var uppe & gjorde iordning mig. nae, nu ska vi ta tag i dagen som hittils ser rätt grå ut (vädret då alltså) men vi hoppas att det spricker upp! NFU-dag idag så vi får väl fixa till oss lite efter första lektionen innan vi åker dit in, som fö. börjar med prov...BRA ATT VI KAN DET!!

Have a nice daay.

you look like a fool to me


Efter att ha sammanfattat det vi skulle kunna i ridhandboken till 3-A4 sidor tycker vi att det räcker. har nyss tagit en dusch och planerar på att krypa ner i sängen nu och mysa, ska bli sköönt att få sova, en stund iallafall. kanske borde läsa igenom det vi skrivit också, hhm. jaja, nattinatti!

regn, choklad och kärlek


Ja, jisses vad trött man blir av att gå upp såhär tidigt. Igårkväll somnade jag med mobilen i handen strax innan tio och imorse vaknade jag av att den låg inklämd mellan väggen&sängen och började ringa.
Dagen har fö. varit rätt seg den med, höjdpunkten var nog ändå när vår asgrymma städare började tjoa om att det SNÖADE ute! "CHEJER, KOM KOLLA, CHEJER DET SCHNÖAR!!" Haha.

Regn, choklad och kärlek är tre jävligt bra ord för dagen.
Annawa och jag ska vara duktiga och plugga nu, vi har trots allt "ridprov" imorgon (teori alltså).
Vi höörs.

förra onsdagen, strålande sol..

smile, though your heart is aching


Solen skiner, skolan är slut för dagen och jag ska ut om en stund. rätt härligt för stunden men dagen har varit lite halv-dan. vet inte riktigt varför, eller jo, det vet jag väl men inget jag skriver ut här.
Ikväll packar jag väskan för imorgon em. bär det av hem till annawa där jag även spenderar natten. vi ska plugga satan inför provet på onsdag - får se hur det går! hoppas även hinna med lite inför matteprovet på torsdag. antagligen kommer vi drömma oss tillbaka till i lördags då vi taggade inför kvällen medan Riverside spelades på högsta volym samtidigt som vi sminkade oss. snacka om att vi var pepp!
eehm, ja, LATER

3 och deras telefoner

har nyss skickat ett klago-mail till 3 för att deras telefoner går sönder heeela tiden (för det kan ju inte ha o göra med att jag är oförsiktig...). annars då? sitter på eng. lektion med annawa och försöker skriva om två resor som skulle varit klart idag men eftersom ingen var förberedd blev det flyttat - gggreat!

stallvecka, tjoho, och vi är duktiga. tycker faktiskt det är rätt bra att orka upp mitt i natten. ikväll ska jag ut och springa, ska bli skönt. nödvändigt inlägg I know, men snart är det lunch! (räddningen på dagen, lite energi)

"att stanna upp ett ögonblick emellanåt kan vara den enda möjligheten att orka gå vidare"



vilket jag precis gjorde! tyvärr orkar jag inte fortsätta. känns som jag är påväg att bli sjuk eller något, huvudet känns liksom helt tugnt med det kan nog bero på för lite sömn med. var är du nu annawa, jag skulle behöva våran torra humor för att orka!! nåja, kanske blir tisdag kväll. godnatt, min hjärna orkar inte mer ikväll. joshua radin får bli det sista jag hör innan jag somnar.

tack för de här dagarna stumpan ♥

every moment i spend with you are the best moments of my life -



Åååh jag får panik. jag orkar inte börja med läxorna. jag kan inte, har ingen aning vad jag ska skriva om.
Ångest? nejnej!

jag vill bara gå och gräva ner mig just nu

life's too short to make trouble out of small things

ja jävlar vad vi cyklade till bussen förut. hur kommer det sig att vi aldrig kan passa tider annawa? men bara för att vi är bäst hann vi precis, en kram i farten och sedan bar det av mot malmö.
david guetta spelas på spotify just nu - någon man aldrig tröttnar på! ser fram emot en trevlig kväll med en massa plugg, verkligen.

jaja man ska väl inte klaga, skolan slutar ju snart! hhm, ja, slut på ord. ha en bra fortsatt söndag.

söta flickor! iceis, emiama och annawa.


close your eyes and party away









sunlight warms my face only in dreams of you

jääkla skit. kom på att jag har stallvecka nu. ÄVEN stalltjänst i helgen. KUL
upp och hoppa 05.10 mån-fre, en aning senare i helgen men inte mycket..

tomorrow can wait

just nu sitter jag här medan solen strömmar in genom fönstrerna och melissa horn ut genom högtalarna. chilli-dill-listan på spotify har varit på hela natten medan vi sovit lite men nu, efter 5h är jag pigg. annawa ligger dock och sussar sött fortfarande. ser ut att bli en härlig dag men redan nu vet jag vad som måste göras innan jag kan gå och lägga mig ikväll - läxor.

skriver senare,
ciaao!

"ta inte för många chips" "nej okej" så tar man hela påsen sen drar man ;pPppPppPP



HAHAHHA Annawas och min låtsasgrupp, BÄÄÄST!
Lite smådragna, nyss hemkomna från festen, heeeelt okej!!

BARA FÖR ATT

VI ÄR BÄST PÅ ATT TAGGA!
Löddeköpinge var en besvikelse, när vi kom hem tvättade vi bort clownsminket och tog på en ny snygg, fräsch makeup!
Nu ska vi strax bege oss in till staden, taggar för fullt!!

VI SES I DIMMAN

i bjärred hos min lilla annawa

har just anlänt till bjärred och sitter nu och väntar på annawa som springer genom duschen. cyklade som en jag vet inte vad till bussen förut (kom iväg för sent as usual) och hann PRECIS låsa cykeln och springa tilll hållplatsen innan den kom. ibland älskar jag att de jämt är minst 2min sena.

just nu taggar vi, eller jag iallafall men vem vet kanske annawa i duschen med, inför modehelgen i löddeköpinge som vi ska bege oss till om en stund! kommer nog bli riktigt roligt och vi kommer säkerligen bli supersnygga..! tror det är första gången jag visar mig helt utan smink för allmänheten, utan någon bas eller nånting. känner mig verkligen inte bekväm i det men det kanske är bra att vänja sig..

solen har gått och gömt sig idag verkar det som, får hoppas på att den dyker upp lite senare. rätt kallt alltså och blåser en del. ikväll bär det av till husie (?), pa-pa-pa-party everyday!

ha en fin lördag!

utlovade bilder

Hunnit springa en runda samt duscha nu så nedan kommer de utlovade bilderna.
Sorry Lord, men du är inte fin att rida haha. Okej, mysig galopp förutom att han inte orkar men ja som jag sagt innan inte min typ och allt annat.
Lite blandade bilder från dagen, klickbara. Annawa som tagit bilderna på mig och Lord.

Iceis var jävligt pepp & sprang för att hämta en westernsadel - många poäng på poängjakten!


hästarna hade vårkänslor och sprang som satan



bäst att ta skydd när Annawa aka. papparazzifotografen är i farten


här uppe tycker han att han ska gå. kolla på aallt annat, travar fram här.


noll energi, hamnar på bogarna men ja, släppt lite


haha, fiiint. min tur att vara ofokuserad kanske?



alltså det är ju inte roligt när det är såhär. man känner sig så jävla värdelös när man sitter där och gör allt man kan och hästen bara stretar emot hela tiden och är så tung. njae, vi passar inte ihop!

trött häst, trött ryttare


det var väl allt I guess. Rätt mysig är han ju ändå "lilla" hästen.


sol och aktiviteter på bökebergs gård


Damn we're good!
Eller inte. Fy fan vad vi är lata. Skulle som sagt ut och powerwalkat efter ridningen idag men njaae vi orkade inte riktigt. Just därför ska jag ge mig ut och springa en runda om en stund, blir perfekt! Har fotfarande riktigt ont i höfterna någonstans men det får gå iallafall, tänker inte sitta inne och lata mig. Vi skulle dragit ut ikväll men Sandri och jag var så trötta så vi struntade i det vilket resulterade i att ingen går dit vi skulle. Eller vem vet, Iceis kanske är ute på äventyr?

Bilder från ridningen kommer senare (LOVAR!). Red Lord idag igen och ja, han var väl inte bättre idag. Oerhört stum i munnen, men visst, galoppen gick bättre än igår. Annawa gullet fotade i stormen, blev en hel del skratt under passet också.

TTYL - nu ska jag motionera!

Bild från aktiviteten under hälsopedagogiken som Annawa och Sandri höll i. Poängjakt, haha helt sjukt vad hästmänniskor går in för't, tävlingsmänniskor or what?

grått och trist ute denna underbara fredag

känner mig oerhört duktig som orkade släpa mig iväg till skolan när det gjorde ont hur jag än gick. låter som jag gick som värsta offret - vilket jag nog gjorde. ont så in i *pip* i höfterna, man brukar väl inte få ont där av att powerwalka? tydligen. bussresan till skolan var heelt okej då sandri och jag köpte tekakor och festis på moxy's till frukost. bra start på dagen!! nu sitter jag i skolan och gör ingenting som vanligt, men vem orkar anstränga sig på första lektionen? som dessutom är naturkunskap.

det är bra. det är helg snart. gud vad jag ska ta det lugnt ikväll, imorgon däremot lämnar vi måtta hemma när vi drar till malmö på kvällen. vi hörs, tjingeling!

förresten, ingen har väl undgått att höra om vulkanen på island som spyr ut aska? sist det hände pågick det tydligen i ett år, jisses. hört att askan kan blästra rutorna på planen samt förstöra motorerna så man förstår ju varför alla flyg är inställda..

me against myself

Gud vad bra, inte hunnit med hälften av allt som jag skulle gjort ikväll. Vet inte ens var jag ska börja...GREAT! Skolan dödar mig även fast den inte är jobbig. Bara läxorna som är.

Och sorry Iceis babyy, min kropp säger nej till att gå upp 05.10 imorrn och springa...träningsvärk precis överallt, känns väl på ett sätt bra iofs. Powerwalking imorgon efter skolan - så får det bli.

Ville också säga; SNART HELG!
De kommande 55 minutrarna ska jag ligga här och titta på True Blood, natti.

Annawa&jag har smidit planer inför helgen idag. Wiiie!

simply the best!!


Under mattelektionen innan lunch bestämde jag, anna, sandra och isis oss för att ta ett powerwalking-pass i det fina vädret!
I hela 40min knatade vi på i takt till musiken, undra vad folk tänkte som såg oss. Såg nog jävulskt roligt ut.
Gick förbi sjön, kände på vattnet, tillbaka längs vattnet igen och sedan låg vi och stekte i vårsolen.
Helt underbart och så duktiga vi kände oss!

På dressyren fick jag rida Lord och herrejävlar, jag har nog aldrig aldrig någonsin suttit på en häst som varit så stel och stum i munnen. Även fast jag hade otrolig träningsvärk i benen lyckades vi kämpa oss igenom passet och i slutet var han riktigt fin! Det lönade sig med mycket jobb alltså vilket känns kul, om det inte skulle varit någon skillnad hade det ju inte varit lika roligt. Red på utebanan också, superskönt. Dock är han inte riktigt min typ; han är liksom rätt grov, tung, alla hovarna på jorden och no action men absolut gudasnäll.
Lillebror har fått behandling idag mot sin ömma rygg så förhoppningsvis är vi back on track igen efter återbesöket av equiterapeuten nästa vecka. Han var sne i korset så hoppas han blir bra det lilla yrvädret.

Ja ni, det var min dag..på ett ungefär. Nu ska jag slå mig ner framför tv:n, Vampire Diaries!
Måste lägga mig i tid ikväll, jag och Isis har nämligen bestämt oss för att springa en runda imorgonbitti innan skolan börjar. 07.15 kan någon snäll själ hålla tummarna för att vi överlever!

I will follow you into the dark ♥


Jag finns för dig. Alltid. 
Whenever you need me. Glöm aldrig det!


- allt känns bak och fram
in och ut och upp och ner
det känns som att något har gått snett
men jag vet inte vad.

you see, life is a crazy thing

Vänner, sol, glass, lång lunch och godis.
Behöver jag säga mer?
Fiina tjajor

För tillfället skulle jag kunna gå och lägga mig. Fast det ska jag inte. Borde ta tag i lite saker som ska vara klara snart..åh, jag orkar inte.
Jag vill sitta på en brygga i kvällssolen med en glass i handen tillsammans med fina människor. Skratta, gråta, snacka om allt mellan himmel och jord, lyssna på musik och bara vara. Underbart, jag vill ha sommarlov.

John Mayer, Paolo Nutini m.fl.

står i kö på min spotify-lista just nu. Det finns inget bättre än att lyssna på fin musik innan man somnar.
Ååh. Nu ska jag lägga mig ner och njuta av musiken.
Godnatt!

it kicks so hard, breaks your bones, cuts so deep, hits your soul

Hur kommer det sig att man är på så bra humör när man går hem från skolan om dagarna?
Jo bl.a. att;
  • just att skolan är slut
  • solen skiner
Och lilla annawa, du ska bara veta hur bra du är på att rycka upp mig och ja, vi är bara för busiga ibland. LOVE

F.J, vår vikarie i hoppningen, kom inhoppade på ett ben idag då han har brutit benet, och vet ni vad snubben gör? Tar en pall och häver sig upp på sargen och sitter där! Haha, han är för skön.
Det gick skit iallafall. Ny häst, grön dessutom, i kombination med att jag inte orkade sitta emot = inte så bra. Kändes som han var överallt men sista språnget var bra.

Solen har lyst hela dagen, man blir tjugo gånger gladare av bara det.
Inget mer att prata om.
Imorrn bär det av till NFU efter hälsopedagogik ute på gården så datorn får stanna hemma.
Skriver nog inte därför förrän på kvällen, tror ni överlever.

Ciiaao


it's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside



Vilken skitdag rent ut sagt, och den har bara börjat.
Vissa dagar är ju så, helt meningslösa känns det som.

Sov på bussen till skolan, sköönt, har väl inte tagit igen sömnen sen i söndags natt I guess, haha.
Det som gör min dag idag är godis typ, nu ska vi ha idrott&hälsa följt av hoppning i em.

TTYL

it's better that you know that love is hard -

Har det varit underbart eller underbart väder idag?
Sol och skratt i massor, we like!

Låg ute i gräset och slappade under lunchen,
jag var så snäll och gav Isis lite massage då stackaren har fått ryggskott eller något..uuusch.
Annawa och jag är nog busigast i Svedala också, tihi.

Efter skolan red jag ut en sväng på brooren i det fina vädret, jäkligt kul tyckte han!
Nu sitter jag här hemma och dör snart, det märks att det inte blev mycket sömn inatt.
Ciiao!

En härlig bild från idag


Annawaaaaa finis

there's always..

There's always
a little truth
behind every
"JUST KIDDING"

a little knowledge
behind every
"I DON'T KNOW"

a little emotion
behind every
"I DON'T CARE"

and a little pain
behind every
"IT'S OK"

upp&hoppa ligg inte och dra dig, du o jag måste fånga dagen nana..



Ungefär så låter det i mitt huvud just nu..fråga mig inte varför men jag fick den plötsligt på huvudet inatt.
Somnade efter två, så aktiv sömn inatt är; 3,5h. Känns inte alltför bra.

Idag ska jag möta skolan med ett leende, busschauförerna påvägen dit också.
Smile, and the world will smile right back at you.
Behöver lite leenden känner jag.

Nävars, slutsvamlat.
Nu ska jag strax iväg till bussen.
Tummen upp för den fina morgonen med sol och klarblå himmel!
SOLGLASÖGON - CHECK!!

and the world thought I had it all, but I was waiting for you

in your atmosphere..

Ändå rätt bra för att vara tagna av min 8-åriga lillasyster.





there's never a right time to say goodbye

Som min kära Annawa sa, kvällen igår glömmer vi!
VILKET JÄVLA DRAG DET VAR!! Eller inte.
Den spenderas först på Tjallamalla där det bjöds på gratis öl, sedan gick vi vidare till Stapeln (?).

Kom i vilket fall hem runt halv 2, kallt som sjutton så det var riktigt skönt att krypa i säng.
Sov jättegott och idag känner jag mig rätt utvilad.
Tyvärr skola imorgon, uuusch men vi taggar i vilket fall.

Norrlandsboysen blev avkramade av Annawa på flygplatsen imorse så deras sköna sätt får vi antagligen inte träffa på ett tag. Men som André sa; "I sommar ska jag vara här nere 2 veckor!!" (i inte alltför nyktert tillstånd men ändå).

Attans att jag inte använt kameran något under dessa härliga dagar, jaja, får bli nästa gång!
Och nu när det fina vädret kommer allt tätare får det bli skärpning på den punkten.

Ha en fin söndag!
Förresten, idag är det precis 8 månader sen jag flyttade hit ner.

memories

på tal om bananer

Kvällen igår var feeeettttt !
Vi hade grymt roligt med alla sorters människor, hhm, vad kan det betyda?
Jaja, slutade med att vi kom hem halv 3 i alla fall, mycket kuuul.
Stupade i säng nästan direkt och gick upp halv 1 idag.

Annas mamma måste vara världens snällaste som hade dukat upp med nybakta frallor och grejer, dagens diss är albin och hans jävla påååålägg !
Snart ska vi kila iväg till sommarkiosken i detta underbara väder, LATER !!

vad heter landet där man böjer bananerna?

Sitter hemma hos Annawa nu, wiioo!
Skoldagen passerade fort eftersom det bara är två lektioner på fredagar, riktigt skönt.
Ikväll ska vi till svedala på grillfeeest, tror vi lämnar måtta hemma!

Vi ses i dimman!

bring it on - all or nothing

Idag har det inte hänt mycket - as usual.
Började dagen med engelska följt av matte och djursjukvård. Sist ett dressyrpass.

När jag kom hem målade jag naglarna och slog mig sedan ner framför tv:n kl. 8 när Vampire Diaries började.
Just nu sitter jag här, måste leta upp fakta om ett utrotningshotat djur i Skåne till naturkunskapen imorgonbitti.

Det var allt, tack och hej..typ!
Sovgott.

gammal bild, 2008, från när vi gick i ryd.

there's always a place in me that you can call home

Onsdagar är så sköna! Eller ja, inte under själva dagen men när man kommer hem. Känns det som i alla fall..
Whatever, NFU-dag alltså med nka, matte och idrott fast innan det hälsopedagogik ute på bööökis.

Underbar sol så efter lunchen låg vi ute och slappade med en glass i munnen, riktigt härligt.
Annars har det inte hänt något speciellt. Eller jo, fått positiva kommentarer om mitt hår, jag menar HALLÅ? Bara jag som tycker det ser förjävligt ut verkar det som.

Blev en tripp in till malmö efter skolan med Anna och hennes två norrlandsvänner, fast de dissade mig rätt snabbt eftersom de skulle hem! Hihi, tur att man överlever ändå.
Och Anna&Isis; Ni ska allt få igen! You know what I mean.

Bäst att jag framöver inte säger att jag ska ladda upp bilder senare, för det händer liksom aldrig..

open your eyes, it's only the real world

Ja jo, hur gick det med färgningen då?
HAHA not that good..

Blonderade först utväxten så att allt blev samma färg, sedan lade vi i "askblond" så att utväxten skulle bli mindre synlig sedan när det växer ut. Färgen blev något åt...brun/grön hållet med skiftningar av blond!
Jisses, varför lär jag mig aldrig att jag inte borde färga håret hemma?

(Okej, SÅ illa kanske det inte är, får väl se imorrn...)

Dressyren förut gick inte heller så bra då vet. hade kikat på Lillebror o konstaterade att han var öm i ryggen. Inte så konstigt eftersom han inte kändes helt normal förra veckan, i lördags med Ronja hade han tydligen knappt viljat gå framåt. Fick vila i två dagar och idag red jag som om jag hade ett ägg i handen haha.. Slappnade av efter en stund eftersom han gick rätt fritt men endå med stöd och trampa på bra framåt. Kändes hyffsat bra iallafall i slutet.

Nu ska jag strax lägga mig då jag är trötter..ska se om jag kan slänga upp en bild på håret om en stund.


now I know exactly what you're all about

Tudeluu,
sitter i skolan och har nyss redovisat de olika träd-regionerna på naturkunskapen med Sofie.
Inte för att vi ens var klara men vi överlevde väl..

F.J som vi hopptränade för innan lovet skulle haft oss idag med, men sorgligt nog har han brytit benet så det blev inget av det. Tror det blir lite annat markarbete idag istället, bra det med!

Min dag består fö. av trocadero, godis och äpplen. Tänkte köpa hårfärg efter skolan också och bleka lite, får be min kära bror att lägga i det ikväll!

Intressant inlägg - jag vet, skriver kanske nått mer ikväll.

walking in Memphis

regn, hem igen, slut på lov..

Kan det bli bättre?
Okej, nu ska jag inte klaga men det känns oerhört segt att lovet är över och jag sitter på bussen påväg hem igen.
Helgen är uppe har varit jättebra! Inte hunnit med allt jag skulle gjort men det kommer ju fler gånger :)
Blev förresten buss eftersom en tågbiljett ner kostade nästan 1000 spänn, helt sjukt. Inte värt det kanske, men får därför spendera 5h o 20min på en buss ;) inte skönt men jaja.

Kommer hem runt 8 ikväll, ska äta lite, packa upp och sedan ha en träff med sängen.
Skönt! Skolan börjar ju imorgon, därför bäst att lägga sig hyffsat.
Nästa gång ska jag försöka begränsa mig lite med packningen. Packat för en vecka typ, och bara använt..1/3 av kläderna?! Så svårt, man vet ju aldrig vad man vill ha haha.

Vi hörs!

hoockey

Roligt att de slöfockarna inte orkade pallra sig in till stan!
Gick därför själv en runda medan jag väntade på bussen, hittade ett par snygga jeans från Vila och ett par örhängen.
Åkte efter det ut till Skeda, satte mig på en bänk i solen på skolan och väntade.
Sitter hemma hos Kim o "kollar" på hockeyn nu, för jag är ju intresserad!

Försöker ladda upp ett par bilder men internet segar så det får va.

underbara sol

Om man ska försöka göra sig iordning istället för att sitta här kanske.
Åker in till stan och möter upp några vänner i det härliga vädret!
Blir nog inget mer bloggade idag, så vi hörs imorgon eller något.

Tuuudeluuu

HAPPY BIRTHDAY DARLING

Glömde ju...!!
Vem är född 1999-03-31?
Jo, min finaste Manne.

Hela 11 år blev skrutten i onsdags!


in for the kill

We can fight our desires
but when we start making fires
we get ever so hot
whether we like it or not
They say we can love who we trust
but what is love without lust?
Two hearts with accurate devotions
and what are feelings without emotions?

http://open.spotify.com/track/1inG2cgfeGVBsTCcmMIv0e

@ linköping

Det blev visst ingen uppdatering igår.
Resan gick iallafall bra, blev hämtad på stationen & åkte hem och åt + vilade lite.
Gick för att möta Pierre på kvällen, som alltid kul att ses och kom hem imorse.

Idag ska jag ut till Skeda en sväng, träffa folk.
Sitter på telenors mobila bredband och jag vet inte om det är fast månadskostnad eller om det kostar per minut/dygn etc. Lär ju dock märka det!

Ser ut att bli riktigt härligt väder idag, solen skiner för fullt..
Ha en fin dag :)

Hoppas självklart på att träffa världens finaste Manne också!

norrut

Godmorgon!

Har packat, duschat och fixat hela morgonen, ska ju till Linköping idag.
Skriver mer senare,
ciiaao!

glömde ju

med eyeliner.



what make up?

Fick en förfrågan igår om jag inte kunde skriva vilket smink jag använder, jovisst!
Så nedan skriver jag det. Alla små bilder är klickbara.

1. Först använder jag en concealer från Clinique, ganska dyr men verkligen värd sitt pris!
En aning "röd" i färgen för att täcka mörka ringar under ögonen eller annat smått så bra som möjligt.
(jag har nr. 3, "light petal")



2. Efter det har jag en foundation från samma märke. LOVE IT!
Köpte den för ca. 250kr på Kicks, väldigt täckande och bra.
(använder nr. 27, "alabaster")



3. Om man ser lite extra trött kan man dutta på Maybelline New York's Dream Matte mousse under ögonen, funkar väldigt bra det med. Själv har jag nr. 10, Ivory. Förut använde jag den som foundation men när jag skaffade den andra använder jag den endast som jag skrev ovan.



4. Efter det är det puder och rouge, pudret är från Max Factor och heter Creme Puff, har använt den i evigheter och tar aldrig slut (nr. 42, deep beige). Rougen är från Maybelline New York, har en väldigt söt rosa färg som kallas Rosewood/Rose Boisé, nr. 62.



fel färg dock


5. Dags för eyeliner om man vill ha det med. Har en favorit från H&M för ynka 20kr! Den är svartglittrig och väldigt enkel att applicera. Supersnygg med. Den är dock inte alls lika glittrig som på bilden, ser mer ut som vanlig svart men om man kikar lite nogrannare ser man att den är liite glittrig.
Har en annan från Max Factor också som heter Masterpiece Glide & Define liquid eyeliner som kostade över 100kr. Fruktansvärt dålig! Det är som en hård borste men "färgen" fäster inte alls på foundationen och ja, borsten torkar ungefär.



6. Mascara! Vem samlar inte på sig mååånga mascaror? Jag har en hel drös men två absoluta favoriter. De är från Max Factor, False Lash Effect mascara. Både den vattenfasta och vanliga separerar fransarna bra och ger mycket volym. Jag vill ha rätt mycket "färg" på och det får man enkelt med dem.




Voilá! (seriöst!)



Hoppas det var..intressant!
RSS 2.0