Bus!

Mira busade med svärmors hundar en stund på eftermiddagen! Kul tyckte hon!







Promenad med Iso








Kvällsrunda






Tisdag!

En skön morgonprommis i solen på 35 min med Mira. R slutar kl 13 idag och senare har jag äääntligen tid för att fixa mina bryn i Trelleborg! Kanske blir en skogstur där emellan :-) 

Favorit i repris

Skönt med en ledig måndag efter jobbhelgen! R släppte mig & Mira i skogen så gick vi hem som förra veckan, såå härligt i solnedgången! Senare väntar fläskpannkaka, fear the walking dead och paradise hotel! Perfekt dag!




Kompisbus

 
 
 
 
 

Pälsklingar



Om en stund ska jag & Mira till rastgården, Ellinor kommer ut! 

Satt klockan på 04.40

Måste se!! Ska ni? Tur man är ledig imorrn ;-) 

Bus och pirrig..

Vi gick till rastgården och spelade boll med mira innan R skulle till gymmet, sen köper han med sig pizza hem!! Har fjärilar i magen för höstens och vinterns planer, tyvärr kan jag inget avslöja riktigt än.. 

Avklarat

Och så var denna jobbhelgen avklarad! Nu är jag slut i huvudet. Ellinor kommer ut en annan dag så vi får se om jag & R går till rastgården eller tar en runda i skogen!

Uppe med tuppen

Jobb 8-14 idag, sen kommer ev. Ellinor ut för lite hundbus! 

Första gången de busade ihop, augusti förra året! Tiden går fort! 

Snart dags för jobb!


Freeeedag

Och jag jobbar hela helgen! Kväll idag, kväll imorrn och morgon på söndag. Dagens planer är väl ganska obefintliga eftersom jag börjar redan kl 14. Dags för frukost nu iallafall! 

Valp-bus!









Sista dagen ledigt innan jobb

Japp, sedan jobb fre-sön! I eftermiddag ska jag till rastgården och fota två bekantas valpar, lite kul! 

Rullor!

Mira älskar att springa när vi åker rullor, ikväll blev det en runda på 35 min där hon även fick dra lite! Kuuul tycker hon! Nu står maten i ugnen - lax med blomkålsmos och dillsås!

1 veckas skillnad


Innan-lunchen-prommis



Höstfint

 
 
 
 
 

Att bara vara

R släppte mig och Mira i skogen på vägen till gymmet, 1 timme tog det innan vi var hemma igen. Mysigt och lagom tills det började skymma! Reflexvästen är en ny favvis och en annan favvis är det till kvällsmat idag, hamburgare!!



Syns man finns man

 
 
 
 

Ny storlek av reflexvästen

Sålde strl L och köpte en ny XL, frågan är dock varför banden är grå på L:en och rosa på XL:en? Olika årsmodeller kanske?

Tröööttaa

Mira har legat däckad efter buset med sina bästisar, jag är också stendöd efter att klockan ringde 6 imorse. Nu kallar sängen, och en ledig dag imorgon! Vi ska börja med en långprommis innan jag planterar de köpa blommorna i sina lådor.

2 timmars hundbus!








Avklarad måndag!

Min sista bredvid gång på nya boendet idag! Strax ska jag gå till rastgården för att träffa Ellinor :) råkade köpa lite nya blommor till balkonglådorna också, de jag köpte för en månad sen är redan helt fula??! 

Söndag

En slappis-söndag, påväg hem från käglinge där jag gått med mira med svärföräldrarna och deras hundar. Mira ska få ett bad ikväll med schamponering och allt, ett höstbad!

Kullabergs naturreservat

Härlig eftermiddag!!










Ledig helg, igen?!

Nu när jag bara går på timmar på jobbet blir det inte så mycket, därför jag har två lediga helger i rad! Skönt men jobbigt att inte veta hur mycket man kan jobba..

R gick till gymmet imorse så jag och mira tog en skön morgonprommis. Snart kommer han hem med bullar och senare blir det ev. en tur till pannkaksladan innan de stänger för i år!

Gänget





Valppassning och skogsrunda

Varit hos svärföräldrarna sedan 2 och passat hundarna, sedan blev det en skogsrunda när svärmor slutat jobbet! 

Hurtta micro reflexväst

Sååå fin! Och all credit till crt zoologiska som levererade på 1 dag! Skulle dock tagit XL istället för L men får väl kanske byta.. 

Efter-jobbet-mys

Nu blir det ostbricka och The maze runner med min man! Vi måste se om den eftersom den nya kommit ut på bio!

Facebook är bra till mycket!

2 år sedan gizmo kom hem till mig!

Mer jobb!

Inringd för lite kvällsjobb idag igen, tur för ekonomin! Mira och jag var ute på en runda nyss, djurspanaren är i full gång.. Har nu beställt en rosa reflexväst till henne, såklart från hurtta! 


Råkade köpa ett till halsband med, precis på håret att det passade så vi får se om det behålls eller säljs vidare!

Jobbelijobb

På mitt "gamla" boende idag! Kul :) 
Men sååå trött. Köksbordet är fullt av blommor men orkidéerna i fönstret har tappat sina blommor så nu är dom rätt trista, men spännande när nya börjar titta fram!

Nöjda hundar efter 1,5 timmes bus

 
 
 
 
 
 
 
 

Fika!

Nere i byn och väntar på Julia, vi ses så sällan nu när hon flyttat till malmö men idag äntligen! 

Senare kommer Ellinor ut för lite hundbus!

Bus i rastgården











Fixardag

Efter morgonrundan med Mira på 40min åt vi båda frukost innan jag satte igång att städa. Lade in tvätt i maskinen, plockade undan, dammsög, moppade golv, satte igång diskmaskinen och diskade för hand, skurade kattlådor och bytte till ny sand, dammsög igen för jag skitade ner, hängde tvätt.. Sen ut med Mira igen, vi gick till rastgården och busade i 50min. Nu har vi båda ätit igen och nu är jag trött!! 

Förstår inte hur jag kan vara konstant trött, vitamin/mineral brist? Sååå trött. 

Några bilder från idag











Kallt jävla väder

Vi åkte till Eslöv även om det var kallt och regnigt. Tittade och fotade lite, sen köpte vi en fäll till nya bilen. Här syns också gallret där bak samt en matta som skyddar lacken när Mira hoppar in och ut!

Dagen

Åkte mot tågarp vid 9 imorse, såg frallor och en del av mopsarna och fotade en massa. Hemma igen vid halv 2, då gick jag och mira till rastgården där vi träffade andra hundar så de busade i nästan 1,5 timme! Förmodligen ska vi följa med till utställningen i Eslöv imorgon också, där hade de lite mer till försäljning också så vi ska kolla på en fäll till nya bilen som mira kan ha där bak. Också satt upp ett galler mellan bagaget och baksätet, synd för mira eftersom hon alltid hänger med huvudet där, men det blir så äckligt plus är en säkerhetsfråga med. Så så fick det bli! 

Världens sämsta mobilbild på mira och en av hundarna hon busade med.

Tågarp hundutställning

Ett urval av dagens bilder!















Busat på gröningen








Morotskaka med färgad kokos-garnering


Cykeltur

Cyklade ner till Ica med Mira för att snabbt springa in och handla det som fattades till morotskakan. Nej, man ska inte lämna hunden utanför affärer men jag var in och ut på 2 min samt kollade av innan att det inte var någon skum typ utanför. Men det var bara massa svedala-bor som skulle fredagshandla haha. När jag kom ut igen låg det en annan hund 3 meter bakom mira så hon hade fått sällskap iallafall! Nu är kakorna i ugnen, gjorde i två runda formar istället för i långpanna, tycker det blir så platt då.




Men lycka till

Att få i katter avmaskningstabletter. Vilket projekt! Mira åt sin frukost och hann inte reagera på att där fanns tabletter i. 

Senare idag ska jag baka morotskaka så vi har fika på utställningen imorrn! Eventuellt kommer Ellinor också ut så hundarna får busa. Känns skumt att vara ledig efter att ha jobbat i 7 dagar! 

Provkört!

Lilla pärlan!! Så fiiin!

Syskonkärlek


Vår Volvo V40 ocean race



KÄRLEK!

Sommarvärme

Efter helgens regn och rusk väntar nu lite sommarvärme igen, förmodligen den sista. Tur för mig att jag är ledig i helgen då! Idag är det också rätt varmt, lite kort bus med Mira innan jag drar till jobbet! 

Trött..

5 av 7 jobbdagar är avklarade, alltså endast 2 kvar innan långhelg som kommer innehålla hundutställning! Medföljer som fotograf. På torsdag får vi den nya bilen!! 

Och på tal om något helt annat, mira vill ha en reflexväst från hurtta.. Vad annars!

Kompisbus efter jobbet









Appleblossom rosebud

Köpte mig en stickling av denna fina pelargonen! Vi får se om jag lyckas hålla den vid liv!


Såhär ser blommorna ut!

Morgonrunda

Tog en längre morgonrunda med Mira imorse, underbart med sol efter flera dagar av regn! Det känns dock att hösten närmar sig för vinden var kall. Dags för jobb på nya boendet ikväll, 14-21! 

Sista dagen på boken 6

Kl 21.15 slutade jag jobbet och därmed mitt vikariat jag haft sedan juni. Kommer imorgon börja gå bredvid på ett annat boende här i svedala och förmodligen hoppa in på gamla stället när de fattas folk men ändå, lite trist är det allt! Det är väl aldrig roligt att byta från ett ställe man trivs på. Det är dock säkert bra på nya boendet med :)

I could get used to this..



Vi vill såå gärna ha en till hund, dela för sällskap till Mira och dels för att två är bättre än en ;-) tyvärr funkar det inte med valp just nu, i framtiden kanske om man pluggar! 

Bus och regn

Sjukt skumt väder idag! Ösregn och sol om vartannat! Slutade jobbet 14, sen träffade jag Ellinor i rastgården där hundarna fick busa. Lite regn följt av sol och när vi var klara och skulle gå hem öppnade sig himlen så mira & jag sprang hem! Nöjd hund nu iallafall! Till middag blir det lövbiff och gratäng sen godis i massor!!







06.29

Och jag ska cykla till jobbet, i regnet. Kryper hellre ner under täcket igen!! 

Mot jobb

Jobb i 7 dagar från och med nu.. Vi börjar med helgen! Kväll idag, morgon imorrn och kväll på söndag. Imorgon kväll tänker jag äta godis iallafall!!

Höst..

Regnet piskar ner utanför och åskan slår som aldrig förr. Sommaren känns redan såå långt bort och hösten är minst sagt här..










Och så kom regnet

Vi tog en regnig promenad där Mira fick inviga sitt nya täcke från back on track, älskar det redan! Går ner så bra över rumpa/lår och svans! 

Spurtat i skogen

Cyklade ut till skogen där mira fick spurta lite! Sen gick vi på fältet för att coola ner oss :-)

Bus & trickträning!











Vann en tävling!

Erinatomasson.se hade en tävling som jag fick mail om att jag vann! Så kul! Längtar tills det anländer i brevlådan ;-)

Städdag

Städat hela förmiddagen inför att en familj skulle titta på vår lght! Vi ska ev titta på deras ikväll och sedan får vi se om båda känner för ett byte :-) nu ska jag och mira gå ut och busa!

1 september

Vaaaar tar dagarna vägen???? Det var nyss maj.. Gråter en skvätt över att det börjar bli mörkt så tidigt på kvällarna igen och att vintern närmar sig med stormsteg.

Jag & R har börjat dieta så smått igen efter en sommar full av godis och onyttigheter - känns bra! Mitt vikariat på jobbet tar slut denna veckan men förhoppningsvis kan jag iallafall vara kvar som timvikarie på andra boenden. PH har dragit igång igen och på riktigt, jag SKÄMS när jag ser killarnas introduktions-klipp, kan man ens vara så omogen?? 

Och i detta nuet lagar jag mat och städar samtidigt. Tappade ett kastrullock på tån så den bultar, mira kom och buffade in sitt huvud i mitt ansikte när jag beklagade mig snutte. Ledig i två dagar innan jobb fre-sön! 

RSS 2.0