Roskilde

2a bästa hanvalp 6-9mån, skötte sig såå bra!




en torsdag

Träffat Julia i stan på en fika idag, alldeles för längesedan! Och fått hem ett nytt set till utställningarna med :-) 

leverans


skitväder

Sista dagen i skolan igår, så nu är det jobb som gäller fram tills augusti! Har min sista bredvidgång idag, var där imorse 7.30-11.30 och har senare 17-20.30. Sen är jag ledig 1v innan mitt schema börjar! En hel vecka utan skoluppgifter och måsten :D på lördag är det utställning i Danmark, hoppas vädret är bättre då så att santo kan visa upp sig någorlunda utan att frysa ihjäl.

borta bra men hemma bäst

Brand- och HLR utbildning i skolan i fredags, sedan direkt upp till Göteborg. Firat mormor och umgåtts med familjen, ett stopp i Ullared på vägen hem och nu handlat till tacos senare. Måste plugga inför provet imorrn, sista innan skolan slutar!

Santo 7 mån.





shoppat loss

Kan man minst sagt säga.. 5 papp fattigare! 

dagens

Såå skönt att klippa av 15cm och tunna ur håret ordentligt!! Välbehövligt med! Shoppade lite också men vi fortsätter imorgon :-)




en till fredag

Veckan har sprungit iväg eftersom att jag varit sjuk.. Har iallafall gått bredvid idag, varit i rastgården i 1,5h så hundarna fick busa, firat svärmor som fyller år. Imorrn ska jag klippa mig för första gången sedan dec. 2014 (!!). Och shoppa lite då mormor varit generös hihii

snart så

Blev inget jobb idag, bäst att lyssna på kroppen. Men nu känns det rätt okej igen, lite mer mat så kroppen får energi så är jag nog tillbaka helt sen! Imorrn ska jag gå bredvid på nya boendet iallafall, sen borde jag göra uppgiften till skolan som skulle in i onsdags och börja plugga till provet som vi har på måndag. Herregud, dagarna bara försvinner när man är sjuk..

Ska anmäla till en utställning i Ystad 7 maj med, där är samma domare i Laholm som santo blev bis2 för! Många roliga utställningar i maj, men vi får se vilka jag kan ställa på med tanke på att jag kommer börja jobba i maj.. 

blää

Mår lite bättre idag, nu när jag sovit i ett dygn typ. Har dock sjukt ont i kroppen och är så orkeslös, men inte så konstigt eftersom jag bara fått i mig en rostbrödmacka på 2 dygn. Ska försöka äta en billyspizza nu och sen lägga mig i soffan igen.. Blir inget jobb idag, vi siktar på imorrn istället. 

värsta dygnet någonsin..

Igår EM. började jag må lite illa så lade mig på soffan och vilade lite innan jag skulle storstäda lägenheten. Kom dock aldrig så långt för mådde så illa och kräktes samtidigt som det bara kom vatten ur andra änden. Hela kvällen fortsatte så och det blev inte bättre när jag gick och lade mig kl 21, kräkandet upphörde inte förrän vid 5-tiden på morgonen. Robin låg i soffan med mira men santo skulle såklart ligga i sängen. Idag har jag varit sjukt matt och nätt och jämt kunnat gå runt kvarteret med hundarna, annars har jag mest sovit i soffan hela dagen. Inte fått i mig någon mat men dricka går bra. Illamåendet har avtagit lite och jag är bättre än igår, men så trött och ont i kroppen. Jättekul precis innan jag skulle gå bredvid på nya boendet imorrn..

helgen som varit

Kom upp till Halmstad på lördag eftermiddag och hängde i trädgården medan hundarna var helt tokiga! Tacos till middag och massa snack innan vi lade oss. I söndags åkte vi mot Varberg vid 10 och det visade sig att vi var enda hanvalpen 6-9mån, men vi fick HP och gick in för att ställa om bäst i rasen! Vilket Santo blev, finpojken! I bis blev vi omplacerade men Santo skötte sig fint och stod fint igår, även om han kändes lite loj när vi sprang. Lucy, Jinnys tik från samma uppfödare som Santo, blev också bir då hanen i samma klass inte fick HP. Sen åkte vi hemåt och däckade i soffan allihop :-) så skönt att sova i sin egen säng igen! 

Idag ska jag skicka in en uppgift till skolan och låta hundarna busa sen.



en bättre fredag

* varit på möte med chefen för ett boende här i Svedala och bokat in bredvidgångar nästa vecka, om allt klaffar har jag jobb från när skolan slutar!
* hundarna får dagisplatser under månaderna jag jobbar
* gått ner från ca 63kg till 58,9 sedan jag började med modifasten förra onsdagen 
* har en rolig helg framför oss med tur upp till Halmstad och sedan utställning i Varberg på söndag 

apple of my eye


idag

bus x2

ny vecka

Först skola med förhör och praktiskt med blodtryck osv, sedan träff i rastgården för 2 timmars bus!




nöjd över sin nya kärra


Jobbhelg.. Första sen februari, hehe! 
RSS 2.0