Yumyum

Proppmätt efter all mat ikväll. Imorrn upp för avresa till Smålands skogar!

Handlat

Innan jobb, för imorgon blir det middag hos svärisarna och jag gör desserten. Pannacotta med hallonsirap! Lånad bild från google. Slutar jobbet 21.15 så ska förbereda den innan sängdags. Sista jobbdagen imorgon, får semester 13.15!!!

Nya täckena samlade

Microblading - 3d bryn

Idag har jag varit modell på en microblading-kurs! De skär små snitt med nån liten kniv (?) och lägger i färg. Skulle ljuga om jag sa att det inte kändes.. Tog ca 1,5h. Spännande att se hur det ser ut när det är läkt och när jag fixat till mina egna bryn, haha.

Ett i fleece från dg

Äntligen

6-dagars jobbveckan är slut och jag likaså. Välbehövligt med två lediga dagar nu! Hoppas solen skiner lika bra som föregående dagar så att jag kan sola. 3 pass kvar sedan innan semestern!!!

Räkmacka på jobb!

Semesterfin

4 arbetspass kvar!!

Enda lediga dagen

6-dagarsjobbvecka. Städat ordentligt och sedan busat ute med hundarna. 7 arbetsdagar till semestern!!

Snabba leveranser

Santos regntäcke har jag dock skickat tillbaka för en större storlek. Företaget ligger i Tjeckien så hoppas inte det tar alltför lång tid..

Mira ville också ha

Nedsatt till 369-: , det gillar vi! Ord. pris är ca 550:- :)

Trotsar vädret

Skitsommar!!! Var är solen? Tur vi åker utomlands snart.. Hundarna har busat ute och senare ska jag och R äta buffé på roségarden och se Tarzan på bio :)) jag har haft en liten crush på Alexander Skarsgård sedan true blod så det blir kul att se honom igen, haha.

Långhelg och beställning

Ledig fre-sön! Ikväll tacos och mys! Beställt nya täcken till Santo med :-) från dg dog gear.

Älsklingsvalpen

Hemma igen

Ingen bra start i juniorklasserna för oss tyvärr. Visst, fin kritik men ändå inte riktigt i domarnas smak. Nu är vi iallafall hemma efter en middag hos vänner, helt slut. Bilder kommer imorgon men två bjuder jag på från igår! Min fina prins.

Utställning i tvååker

Idag efter jobbet ska Santo & jag åka uppåt landet för tvådagars-utställningen i tvååker! Vi bor hos Jinny under dagarna så Santo kommer få busa mycket! Hans första som junior dessutom, spännande..

keep going

RSS 2.0