Älsklingar

Skriv inläggstext 

Härlig lördag!

Skriv inläggstext 

Veckan som gått

Hundarna har busat med sina bästisar i rastgården och nu är Noelle på besök! :-D 

Mitt hjärta!

Debut på officiell utställning! Vann juniorklassen, sedan 3e bästa hane med reserv cert! Samt BIR-junior och BIS-3 junior! 

Slut för idag

Skriv inläggstext 

Stolt

Kayo, min lilla älsklingssparv! Best in show-junior på dagens inofficiella utställning som arrangerades av svenska greyhoundklubben! Hans första utställning sedan inoffen i Flyinge då han var 4 mån, för att jag valt att fokusera lite mer på Santo. Han var så duktig fast vi knappt tränat! Nästa helg är det dubbelutställning i Hässleholm, jag har anmält båda till lördagen och endast Santo till söndagen. Det blir Kayos första officiella! Spännande! 

Bus med vännerna

Skriv inläggstext 

Skogsprommis

Skriv inläggstext 

Bra helg

I fredags kom jag upp till Gbg vid 11, blev hämtad och tog en promenad innan lunchen i det fina vädret! I lördags åkte jag och noelle på whippetträff med Kayos bror Winston och andra whippar. Riktigt sommarväder så både vi och hundarna njöt! Sedan hem igen där mormor, moster och kusiner anlänt till mamma. Vi åt tårta, firade födelsedagar och sedan 3-rätters med. Härligt att kunna sitta ute och bara må bra! Idag åt jag frukost med pappa och Lena innan de körde mig till tåget, pappa har blivit ännu sämre i sin sjukdom nu.. Det går så himla fort. Förbannade alzheimer.. Sitter på tåget hem nu igen, kayo är helt utslagen och det ska bli skönt att komma hem igen! 

Blandat

Några bilder som Jinny tog på Santo i helgen i Roskilde! Varit på ringträning med Kayo nu ikväll, fantastiskt duktig liten sparv.. Imorgon åker jag hem till gbg över helgen för att fira mormor som fyllt år, tar med mig Kayo och klämmer in en busträff med hans kullbror Winston! Skoj! 

Bland vitsipporna

Skriv inläggstext 

RSS 2.0