in the heat of the night

Jäävulskt värt. Kan ta det från början så att alla förstår.

Jo, det var såhär att jag fick en tid bokad till vårdcentralen kl. 17.15. Vi hade dressyr idag också men det skulle bli bra, jag skulle hinna och Freja skulle med mig för att handla lite också. (Felicity var fiin idag.) När vi väl sitter där på vårdcentralen fanns det inte en människa där på just den avdelningen. Jaja tänkte vi och satt kvar. När det sedan fortfarande inte kommit några gick jag och tittade på öppettiderna - de stängde kl. 17. EEEHH OKEJ, ringer nummret jag fått (inte jag som bokade tiden) och förstår då att det var i BARA jag hade tid men min kära låtsaspappa trodde Svedala och Bara var samma sak. Braaa jobbat, haha. Så det blev varken pencillin eller något möte. Som tur är har det näästan gått över så ringer väl imorgon om det blir värre.

Nu ikväll har jag roat mig med att deppa över alla idioter till killar det finns, äta godis samt skriva mitt personliga brev till utomlands-praktiken. Blev nog rätt hyffsat iallafall. Ska också få tummen ur och lämna in mitt CV som jag skrivit så jag får ett jobb någongång.

Det var nog allt. Eller nej förresten, fick veta att dendär fälttävlanshästen inte hade gått igenom besiktningen så den ska tillbaka till där den kom ifrån. KUL. Inte. Får väl se hur det blir med allt. Vill bara hitta världens finaste foderhäst som jag passar perfekt med och voilá så står den ute i stallet.

Vi hörs, nu blir det deep talk ute på trappen med Freja&Elvira innan vi pluggar svenska- och samhällskunskap. BYYEE

wish I could spin my world into reverse,
just to have you back again.

it feels like home to me

Slutade innan lunch igår då vi bara hade engelska, klassråd och djursjukvård. Superskönt, fast gjorde inget vettigt under eftermiddagen. Dock städade vi satan innan 8, vår hyresvärd skulle komma och gå igenom trivselreglerna med oss...gick bra!

Idag då; nyss haft stalltjänst. Dessutom har jag väl urinvägsinfektion också för er som ville veta, det gör huur ont som helst, ungefär som nån kört upp en kniv och vrider. Fyyy ajaj. Har egentligen häst&stallskötsel nu så ska väl proppa i mig nån värktablett och sen gå. TTYL

fin kvalité från fb

ös på bara, meeer mer

Vaknade strax innan 12 idag och märkte att ingen var inne, så jag gick ner och lade mig i soffan. Somnade om och vaknade efter kanske 30min. Haha, superskönt att sova där nere. Annars har det inte hänt mycket idag; jag och Elvira cyklade till Svedala och handlade lite. På vägen hem matade vi ankorna i parken, huur söta?! Träffa på Frick o Kretz hemma en stund, tvättade bilen typ. Hälsade också på Pia's kattungar, ääännu sötare. Ville bara ta hem den spräckliga.

Sitter i soffan och kränger godis nu med Simon och Tove på andra sidan som kollar film. Elvira är numera försvunnen. NATTIIINATTI

I wonder if I ever cross your mind

Finns inte så mycket att berätta mer än att vi har det bra här på Bökis! Känns jätteskönt att bo som vi gör, även fast städningen kunde varit bättre..men vi kämpar på! Skolan har börjat igen vilket inte är lika kul, man vill mest dra täcket över huvudet när klockan ringer på morgonen.

Vi pratade lite om skolhästarna i skolan igår och de som behöver placerades ut på dem. Jag blev satt på den nya som kommit, någon fälttävlanshäst. Hoppas verkligen att det är något som faller mig i smaken, annars vet jag inte vad jag gör, haha. Den är dock inte igång så igångsättningen börjar väl nu till veckan då den kom för bara några dagar sedan.

Inatt sov Ronja och jag i sofforna efter vi sett Eva&Adam med grannen och hans vän, hade verkligen tänkt gå upp men vaknade inte förrän på morgonen och då var det ju lite sent. Gick ut och red Eloise på eftermiddagen med goggen så att hon skulle sänka nacken lite och slappna av, gick väl sådär. Bättre än utan men hade nog föredragit en graman.

Känns jätteskönt att det är lördag idag, lite seg efter alla dagar i Malmö. Vill veeerkligen åka in till centrum och köpa ingredienser till tacopaj men bussarna går så dåligt så blir nog inget med det. Istället ligger jag här i soffan med mjukiskläder från topp till tå och känner mig lagom äcklig eftersom varmvattnet slutade fungera igår. Brist på olja? - jajjeeemeen. Som tur är verkar värmen kommit tillbaka nu.

Ha en fin kväll alla ni där ute, vi höörs!

bild från förut idag, man blir lite lurad då det nämligen är svinkallt


- du är så otroligt saknad, vår vackra ängel.

out of my life

Helt mobbad kväll igår, schyysst. Jaja, snart drar jag och mina sambos in till sista kvällen på malmöfestivalen. Tänkte bara sitta och prata, ta det lugnt och ha kul nu sista kvääällen. Måste fixa mig! PUUUSSS

för slutet gör för ont i mig

Sticker in till malmö med Kretz och Freja nu för att se Oskar Linnros samt äta gott! Ha en fin kväll, vi hörs kanske ikväll. Tjingeelliinng

you can't handle me

NU KÖR VI! Snart tar tjejerna och jag våra racercyklar och trampar in mot svedala för att ta tåget till malmö! NRJ in the park väntar, wiihoouuu!! Ha en fin kväll!

jag är hos dig igen

lasse in my heart
http://open.spotify.com/track/2a696l3ELJuAD8sdGRaft7

the more you try, the less I buy it

Skön dag idag med middag på McDonalds...nyttigt ska det vara! Hehe, var vi värda efter lite sjukdom. Ska iallafall lägga mig nu och somna till min fina musik-lista på mobilen. Taggar inför NFU imorgon och NRJ in the Park - tjuuhoohu. Sleep tight, don't let the bedbugs bite.

du har dina moln, och jag kan inte skingra dom

Satte aldrig klockan imorse utan sov tills vi (sjuklingarna) vaknade. Bara ägnat oss åt att titta på film idag igen fast man känner sig en aning rastlös. Imorgon är det iallafall NRJ mf så då ska vi banne mig gå, till skolan också. TAGGAA!

Det var typ allt... TTYL

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

Freja och jag har knappt gått utanför dörren idag, hon med sina svinisar och jag med mitt hostande och snörvlande. Det jobbigaste är mellan hostningarna då man inte får in luft pga. slemmet - kul alltså. Hoppas det är bättre imorgon för då är det väl Ooooskar mf??!

Filmerna har rullat på löpande band iallafall, bl.a. Mulan, You me and Dupree, Moulin Rouge och strax Jurassic Park 3. Finns liksom inget bättre för sig när man är helt seg. Dock har vi varit duktiga och lagat lunch + att jag målat naglarna. Talk to you laater!

en sån duktig livvakt skulle man haft




kärlek vid sista ögonkastet

Kalasbra kväll igår också! Red bara Eloise på eftermiddagen då jag inte hann en till innan vi skulle iväg. Maskinen och Familjen var gryyymma, wiie. Drog hem efter det så var hemma framåt tolv ändå, kollade film och lite. Nu ikväll har det varit Melissa Horn och Lars Winnerbäck - HUR BRA??!! Jääättefina båda två, låtar och ja allt! LOVE

Är trött så ska sova strax, vi hörs!

yesterday - Maskinen


Melissa idaag, fint väder!

WIIIEE, bäst

Heeelt grym kväll igår! Fick en perikles-tröja av perikles som spelade mellan 11-01, stod o dansade på borden och hade det bara suuuperbra med vänner. Idag mår jag piss - apförkyld och hostar ännu mer. Nils var så snäll o sa att jag fick sova här, ska dra mig hemåt om en stund. Då blir det rida Eloise och Samorine sedan fixa mig inför ikväll!!! TTYL

båda sidor nu

Jag har sett kärlek från båda sidor nu,
från och ge och ta och ändå ser jag bara kärleksillusioner
och nu minns jag jag förstår inte kärlek, inte det minsta.

Och jag skulle ha ringt dig ikväll men handen fastnade framför mig,
och jag skulle sagt; "jag älskar dig" men stolthet kom i vägen.
Och du eller jag vem är konstigast, är det bara jag som förändrats
ja nåt är borta men nåt hittas, varje dag.

Jag har sett livet från båda sidor nu,
från upp och ner och ändå ser jag bara livsillusioner
och nu minns jag jag förstår inte livet, inte det minsta.

Har sett allt från båda sidor nu,
från in och ut och ändå ser jag nu bara illusioner.

en tredjedel av den jag var går hem - för en är krossad, en är din

Väldigt skön dag idag som slutade vid 11. Pratade lite ämnen under förmiddagen och sedan någon grej i skogen, fuun?! Red Eloise efter det, vääldigt spänd i början men i slutet mycket bättre. Fina tjejen! Nyss duschat också och ska måla på ett lager på naglarna då det försvunnit lite..

Ha en fin kväll - det ska jag inne i malmö med väännerr!!!! MALMÖFESTIVALEN


bop to the top

Nu ska jag proppa i mig lite medicin innan jag går och lägger mig, blivit bomförkyld helt utan anledning.. uuusch. Nattinatti!

blir dock bara hostmedicin, panodil och nässpray denhär gången.
yuummi!

 

tagga tagga malmöööfestivalen

Två bilder från kräftkvällen hos Nils! Snodda av Nicole.


I thought you were my fairytale

Varit en helt okej dag i skolan med bl.a. lite ämnes- och fodersnack. Det värsta var väl när Karin berättade för klassen om vad som hänt Lillebror och sen säger något om att det var så synd med en så fin häst "det vet väl ni tjejer som skötte honom?" och tittar på mig och Anna. Då brast det.. man vill inte fatta på något sätt.

Just nu sitter jag i läggan själv då Freja och Elvira är på cykeltur? Hallååå tjejer, cykeltur..så får ni inte göra! Oups, nu fick jag sms om att de var påväg hem. WIIIEE. Lagade dessutom mat för en stund sedan; typ pasta carbonaara. Yummii.

Imorgon är det MALMÖFESTIVALEN!! TAGGAAAAA!! Kommer bli så grymt kul, på söndag är det Melissa Horn, Mike Snow och Lars Winnerbäck! Kan det bli bättre???!!

HÖÖÖRRSS



I'm in snogeholm bitch

Herreguuud vilket väder, och vilken dag! Kört lite samarbetsövningar idag där ute i vildmarken, också lagat mat..öst ner hela dagen med vissa uppehåll - kul. Aja, nu ska iallafall jag, ronja och norrlandsboysen dra in till malmö och träffa simon o joakim. BYYYEE

happy b-day elviirraaa

detta väntade elvira efter hon varit ute i stallet och tagit emot acke,
grattis på föödelsedaagen!!

playing with my heart

Åkte till NFU imorse och spenderade dagen där med att planera inför morgondagen - då vi ska till Snogeholm. Alltså helt seriöst, vad sjutton är det för namn? Men iallafall så ska vi umgås lite med de nya ettorna tror jag fast de andra från NFU är också däääär.

Red Samorine efter skolan och hon var fiiin. Åt, duschade, målade naglarna förut och börjat skriva lite på mitt CV. Det är väl det jag gjort idag! Vi hörs imorgon eller något. Nu: movietime! LAATER

 

does she love you better than I can?

Första "skoldagen" avklarad, sköönt. Fast ja, vi slutade ju innan ett efter vi träffat ettorna, visat dem runt lite och fikat. Schemat är helt okej iår, slappare än förra så det är braaa.

Bara för att Frick åt upp min mat häromdagen fick han laga lunch till mig förut, härligt att slippa det med..haha. Red också ut på Lord tillsammans med två av de nya tjejerna. Ska väl åka in och handla lite om en stund med girlsen!

fick träffa min saknade annawa idag ocksåååå

 

som svar: jovisst kan jag det, imorgon kanske :)

måndag till fredag blir en kedja kring min fot

Wiiiie, nu är Elvira och Freja hemma!!

Trevligt 18-års fest i fredags för Josefin, cyklade sedan hem med Simon i möörkret. Igår bjöd jag på tacopaj innan jag, Martin o Niklas drog vidare till Wain där vi bara chillade med annat folk. Lille Nils o Niklas sov bland annat över senare, prat, film etc.

Söndag idag..tittat en del på westerntävlingarna som varit på gården. Känns heeelt sjukt att det är sista dagen på sommarlovet. Ett helt år tills nästa gång!! Aaahh. Lånar Elviras dator så ska kila nu, puuusss!

söt bild från i fredags, haha

tack hej fuck dig, jag har fått nog

Blev en hel del packning om man säger så.. fick iallafall sällskap ikväll! Kollade på Eragon med grannen, sedan hämtade vi Frick i svedala och hem för mer film; Flubber! Haha, skööön. Började regna förut i eftermiddag och hållt i sig sen dess, samt en maaassa blixtar. Helt sjukt, lös upp hela jävla himlen.

Sorgligt att vara här på ett sätt.. de som vet vet. Blir nog en til film strax, men nattinatti för idag! Lånar btw Simons dator + internet, orsaken till att jag kan blogga, hehe.

fina qubiac, ska förresten rida med kristina på lördag! fuuun.

and I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time

Kommer inte ha något internet under de närmsta dagarna så ja, skriver väl när jag får tillgång till det. Tills dess; ha det fint! Jag ska roa mig med att klura på min cv som ska lämnas in, och personligt brev då. Ska bli skönt att flytta in igen, även fast de andra tjejerna inte kommer förrän på söndag!

Imorgon är det troligtvis 18-års fest och på lördag kommer nog Martin och håller mig sällskap i läggan! Får väl bjuda på lite mat efter igår..haha. Söndag följer jag nog med Jessica till Skabersjö (?) och fotar på tävling. Finns på mobilen! PUSS

I miss you

 

längtar till mysiga kvällar med ljus&rökelser

 

askalasigdaag

Sticker iväg och fixar ett pass nu, mitt andra gick ut. Efter det ska jag hem direkt och packa det sista innan I'M MOVING OUT OF HERE!!

jag orkar inte slåss, det är bortom min kontroll - du lämnade mig ensam

Hastigt och lustigt gjorde jag mig iordning på 5minuter efter att Martin frågat om jag ville med på lunch! Haha, fast det gick ju det med. Jättegod lunch på BellaDonna - pasta carbonara. Min favorit nästan..åt det mycket i Grekland.



vilken färg har själen, älskling

Godmoorgon!

Varit uppe ett tag men ändå. Regnar och är tråkigt väder idag, hoppas det spricker upp lite senare. Ikväll kanske det bär iväg mot Lund, det beror lite på. TTYL!

 

ladies night with a touch of nils

Jättetrevlig kväll hos Nils med härligt sällskap och god dricka! Nils, Nicole och jag käkade lite underbara kräftor innan de andra tjejerna kom, dvs. Anna och Emma! Snackade skit, skrattade mm. innan jag tog bussen hem. Lite synd att den gick så tidigt dock.. Nattinatti!

I wanna bom bang bang with your body

Tar bussen till lilla Svedala snart för att äta kräftor hos Nils med honom och Nicole! Blir trevligt och gott, jättelängesen jag åt det.. Bloggar nog inte mer idag så
ha en fin kväll alla!




du har tänkt allt som sagts om mig

Trevlig kväll med ett par vänner igår! Just nu håller jag på att packa..fun. Jättefint väder så man vill bara åka ut och bada. Hörs senare!

I'm moving on to something better

Drar till stan om en stund, ha en fin kväll!

och ja, jag veeet hur fult det är med tights till men den är ju så koort..

 

time to enjoy the simple things in life

while our blood's still young

Godlunch..?

Vaknade kvart i 7 imorse och var hur pigg som helst! Tur att jag kunde somna om, vem vill gå upp då liksom.. Målade naglarna + tånaglarna nyss också så nu är dem fräscha igen. Ehm, ja, annars finns inte mycket att säga.
TTYL

bra jobbat!

 

 

climb to me as if there was no barriers

Total värdelös blogg-dag idag då jag inte gjort ett enda dugg. Varit hemma bara, packat ihopa lite, duschat, pratat i telefon typ. Låg i soffan förut och tittade på någon dålig film så bytte till ett hajprogram på Animal Planet, haha! Varm oboy till det så mmmums. Nävars, finns inget vettigt att göra uppe så går väl och lägger mig om en stund. Nattinatti

Ps. Poppa aldrig popcorn med en tallrik under - den spricker mitt itu. Bildbevis finns!! Kommer imorgon, hähä..

överallt och ingenstaaans

Min och Nils idé om att säga till lite folk igår och träffas istället för att sitta hemma gick inte så bra. Slutade med att det var jag, han och joakim som satt på en uteservering på möllan runt 12 efter att ha varit ingenstans och snackat skit hela kvällen. Trevligt det med!

Började använda telefonen imorse med, looove it! Enda "dåliga" är att när folk skickar smileys ser de ut som träsktroll på min mobil, fint? Fast dock inte när jag skickar..aja! LATER

my new baby

Två par skor, en mascara och en telefon senare! Allt detta till priset av typ.. 700kr! Är det bra eller bra?

För att få HTC Wildfire-telefonen behövde jag bara förlänga mitt tre-abonnemang i ett år, helt suuper. Just nu ligger my new baby på laddning och får göra det resten av kvällen medan jag är ute på äventyr.










inga kan ta fel på varann som vi

Spenat? Hur längesen var det inte man åt det liksom? Haha! Asgott och det blir man ju stark av.. Annars så håller jag fortfarande alla tummar om att jag får ett positivt telefonsamtal inom de närmsta dagarna! Jobbigt att gå och vänta och inte veta något.

Ha en fin dag!


I have somebody elses thoughts in my head

Morrnmorrn..

Ska åka in och lämna världens sämsta telefon på lagning idag - IGEN! Typ 4e gången menmen, nu ska jag hoppa in i duschen. Förresten vet ni vad jag kom att tänka på förut? Jag har ridit typ TVÅ ynka gånger under hela sommaren. Jisses, snacka om att det kommer bli jobbigt sen.

TTYL

 

vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut

Jag känner mig ensammare än ensammast och vill bara spola tillbaka tiden en vecka.
Nu vet ni.
Tänkte lägga mig och titta på Hidalgo också och känna mig ännu mer ensam..


beautiful liar

Kunde inte haft en roligare dag! Suttit i den hårdaste sängen ever och kikat runt på blocket, eftermiddagen tillägnad åt sängar. Klart jag boooorde ha en Hästen's när jag bor på en hästgård men min ekonomi säger allt annat än ja...


För det andra vill jag liksom ut ikväll men orkar inte, helt slut på något vis. Jaja, får se var livet tar mig. Ha en fin fredag ni andra!

true story

as the summer drew to an end

Godmorgon!

Gick upp för en stund sedan och har ätit frukost. Just nu sitter jag och packar ner allt som ska med till gården, snart flyttar jag ju tillbaka dit! Ska bli rätt skönt faktiskt. Dock lite mindre kul att börja skolan igen men det blir ju hundra gånger roligare om saken går vägen. Aja, LATEEER

konfirmationsbrev som åker i soopen

I see the true colours

Blev upphämtad av Krepz och Frisk (hähä) förut, blev en pizza på Santa Lucia, ett dopp i Ljunghusen +Erica, film hemma hos Martin. Fick även skjuts hem, snääällt. Nu ligger jag i sängen och ska sova, lär väl bli väckt tidigt imorgon.

Fick förresten ett samtal förut om en trevlig sak, håller alla tummar och tår jag har för att det går vägen!!!!!! Nattinatti

@Martin's place, kvällen innan midsommar!

even your emotions have an echo in so much space, does that make me crazy?

Så tomt utan min Pierre! Känns konstigt att vi var tillsammans för ett dygn sedan och nu 45mil ifrån varandra..that's life I guess.

alle ved at du kan sno mig om dit lillefinger

Jisses vad klockan blev mycket! Nu ska jag stupa i säng, ska bli riiiktigt skönt. Godnatt!

lidt i fem, woah woaah

Blev en trevlig kväll trots allt, och jag slapp vara ensam! Började med ett dopp i Ljunghusen för att sedan åka hem och grilla hos mig. Martin och Niklas kirrade biffen, right? Jaaao. Right now är de och köper glass så jag fick ta hand om skiten i köket. Snälla!

 

 

 

memories that remain

Såhär såg det ut när vi tog oss till bussen.

Behöver jag säga att de flesta glodde? Och att en del flinade?

Don't think so.

mot malmö c

Yees, nu tar vi bussen in mot staden. Blir tråkigt att vinka av Pierre, men ja, man får väl vara glad över tiden vi träffats i sommar! Trist att ta bussen hem sen och vara helt lonely.. Puss

remember how it used to be

Känns trist att det är sista morgonen tillsammans nu. Tänkte jag på igår när vi satt och åt kvällsmat på altanen igår samtidigt som solen gick ner långt där borta. Nästa gång jag åker upp är möjligtvis tills min apu i höst - två veckor direkt efter höstlovet. Beror ju iochförsig på om det finns nått ställe där uppe som jag skulle få ut något av.. Aja, ha en fin dag!

think about us when we said forever

Vi fick en impuls förut att dra och käka en glass på BK i Höllviken! Haha. Tog bussen dit, åt lite, gick igenom gallerian en gång. Helt plötsligt stod det där i hyllan - lacket jag letat efter hela sommaren! Ett ljusgrönt från Depend, påminner lite om piggelin faktiskt. Nu är vi bara hemma, får väl börja med middagen om en stund. Vi hööörs! Förresten, sista kvällen tillsammans nu på ett bra tag, känns inte kul. Puss

 

up from below

Satt ute på verandan imorse och funderade på om jag skulle sticka och handla lite medan Pierre fortfarande sov. Så fick det bli, snäll som man är köpte jag bl.a. rostbröd och marmelad som han fick när han vaknade. Guuulligt. Bestämde oss senare för att dra iväg till Höllviken en sväng då det var fint väder. Tog bussen, gått en massa, solat och badat lite. Två glassar var och en cheeseburgare senare är vi nu hemma, ska väl ta och börja grilla laxen som vi ska äta ikväll. LATER

PS: hade fyllt i en jäättespännande lista igår som jag snodde av annawa, men nä, då hade jag varit inloggad för länge när jag skulle publicera den så allt försvann. Greaat.

en kväll när jag och kretz var där för ett tag sedan

all the things you do, I do it better

Riktig slappisdag idag. Bara tagit det lugnt i det lite tråkiga vädret. Handlat lite onyttiga saker, cyklat en sväng, kollat på film mm. Jag var så snäll och lagade köttfårssås och spaghetti till middag, så väl lägga oss om en stund. Nattinatti
RSS 2.0