dagen med stort D

GRATTIS BROR!!



känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks

alltid

gräver ner mig

Helveteeeeee, varför blir det bara värre när jag redan varit sjuk sen i tisdags?? Otroligt dålig time'ing, aldrig haft en sånhär "förkylning" innan.. Hade kunnat sova bort dagen om det inte vore så att jag har inlämningar till skolan att göra klart. Pallaaaaa.

ööee

Uppe i göteborg ett par dagar för att fira brors student!
Ingen blogglust, hejjjs.

kommer du ihåg hur lycklig du gjorde mig?

jag kan inte leva i en värld där du inte finns

-

take a look in the mirror and cry

Mår apa. Ville bara säga att anna förmodligen är
den finaste i min omgivning. Godnatt

du får inte ha mig som en dröm när jag vill vara din verklighet

var ska man ta vägen nu liksom

Efter all uppståndelse i helgen känns det jävligt tomt på gården nu. Inga tält, blommor, ryttare eller annat. Hur trist som helst! Tur det är sommar snart, och att jag är ledig hela nästa vecka pga. brors student samt kristi himmelsfärd osv. Synd att vi har en massa att göra bara. Borde sätta igång, puss!

det enda jag vet är mitt namn

Det finns inga ord som kan förklara gårdagen!! Vm final i reining, ryttarfest, slagt med några av världens bästa (högst rankade kanske man ska säga) westernboys och ja. GALET. Dygnet är helt fel och det känns som måndag morgon när det just nu är söndag kväll. Borde hitta nått att äta nu men helgen har varit den sjukaste men roligaste på länge! Kan inte ta in allt. Godnatt

moosekebab........

Hur fan gick det här till? Hur kan jag vara pankare än någonsin när jag fått ungefär dubbelt så mycket pengar den här månaden??? Ååååhhh. Tur att jag får lön från skolan på onsdag. VM:et är annars i full gång och det är kul.. ikväll är det final och sedan ryttarfest men den skippar vi nog, hehhhe. Gårdagen (natten) spenderades på Hipp, helt okej men inte super. Borde fixa till mig lite nu, hörs. Puss


ett par av länderna på invigningscermonin

keep bleeding in love

Bökeberg har invarderats av snygga amerikanare, italienare, australiensare & tyskar. Vad ska man göra annat än att titta? Hahahaaaaaaaaaaa, så patetiskt... eller? Var en sväng till malmö after school med mina fina annawa, hittade ett ursnyggt linne & en korallfärgad bustier som jag var på jakt efter. Nu har jag varit duktigt och pluggat lite. Längtar till helgen som kommer bli bäst, puss.


Because of you, I find it hard to trust
not only me, but everyone around me
Because of you, I am afraid

hängde med morgan på ullared

Avfärd strax efter 12 idag, hemkost nyss. Ullared var bäst.
Annawa är bäst. Dethär behövdes, allt är fiint.


ULLARED-MORGAN!!!

skrattretande

Seg skoldag fram till lunch men sen drar jag&annawa till ULLAREEEED!
Bara 2a gången jag är där. Tjohejj

pallapallapallapallapalla

Förberedelserna inför VM i western är i full gång, jag borde vara likaså med att plugga matte men icke. Det går sämst. Prioriterade sv. boken igår så hur förberedd är jag nu liksom. Inte ett piss men det går ju sämst i vilket fall. B kursen är faaan för svår. Vill bara gå och lägga mig igen för det regnar ute.. Men nä. Heeeejs.

för vem ska annars leva mitt liv?

Inlägget under skulle kommit upp igår eftermiddag men såg nu att det låg i utkast. Blev tillslut att jag trotsade vädret igår och tog mig till sandra för att förfesta lite innan jag och ett par till drog till slagt! Dansade satan och träffade en del folk, treeevligt! Efter denna helgen är jag helt slut i benen med skavsår på fötterna men det var det värt!! Söndag känns grymt bra just nu. Pusssss

Utkast: Maj 14, 2011

Ball kväll igår med kul på Båten! En aning ont i benen bara efter att ha
dansat omkring i 12cm klackar ett par timmar.. det var det värt!
Får se var livet tar mig ikväll, puss.

ANNA 18 JORDSNUUURRRR

Efter god middag och fint sällskap börjar vi nu taggaaaa,
ses i dimman! Anna är 18 så nu kör vii! Puss

 

om sanningen ska fram..

Jag är bäst! Känns bra att säga det. Ätit hur nyttigt som helst hela veckan plus varit ute och sprungit/gått nu ikväll i ca 40min, ridit + fixat stallet. Känner mig lite bättre än frej&danne som både ätit pizza och godis men ej sprungit ;) höhöööhöö. Imorrn är det dagen med stort D och jag taggaaarrrrrr! Hejsvejs


där ni..

som om du kan förändra något

Världens sämsta tjej på matte här. Hatarhatarhatar och värdelöst.. Haft en härlig kväll med sol och motion iallafall, lite film med. Sovmorgonen på torsdagar som är det bästa med veckan är imorrn borta eftersom vi ska ha nationella.. kul. Taggar dock redan inför FREDDAAAGG, anna och utgång! Hörs!

kommer nog vara rätt fin den 31a ändå

sataaan vilka snillen

LEDIGAAA imorgon!! Tjuuohoou. Fast ja, ska sova snart. Imorgon blir det lund för att titta på klänning till min brors student. Har även en asbra idé som ska sättas igång nu.. Godnatt!!

in your ocean, I'm ankle deep

du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort. du får passa dig som satan

NOOOOOOOO mitt liv är förstört... ska aldrig mer tvätta utan att vara säker på i vilka grader det ska tvättas :((((( Annars då... solat så nu är jag sviinbrun. Frej&jag fotade lite ute förut, fiint. Varit superskönt väder i helgen & på fredag fyller ANNA 18 så då blir det utgång!!! Panacottan står i kylen och väntar på mig&tove hihi, hejsveejs.

roligaste dagen everrr.....






tove har fotat, snäällll

för det är kö från gatan upp i hallen

Seg dag med lite longering på eftermiddagen. Badade också caro, han var duuktig och blev blank som satan! Hört att det är tivoli in tooown så vi får väl se vad som händer, haha. Ha en fin fredag, puss!

vill hitta rätt men jag ser bara fel

Istället för hoppning hade vi löshoppning och lite lastning idag med fredrik, heeelt okej eftersom vi hoppade i tisdags för piia och för att jag inte är så intresserad av det. Red caro efteråt, kändes riktigt bra mot slutet efter en del galopparbete då jag kunde korta honom utan att han tappade energin! Roligt att han börjat bli mycket bärigare. Plugg i läggan ikväll så tjingeling.

what are words if you really don't mean them when you say them?

Fått smärtstillande och en remiss till en käkspecialist, perfekt! Caro kändes finfin förut efter
lite galopparbete så det var kuul. Powernap i soffan till slumdog millionare gav
lite mer energi så nu är jag laddad inför sömnen sedan!! Tacohej

både det ena och det andra fixat, duktigt

Tandläkaren om en stund, får en remiss till någon specialist för käken troligtvis.
Blir la braaa. Ska även rida caro sen, blir ett lätt pass eftersom det var hoppning igår.
Hörs
!

it's okey not to be okey

I really left the real me on the shelf

Gårdagen bestod av skola, snöblandat regn, lite sol, ridning, powerwalkning och solarium. Upp tidigt imorse för elevrådsmöte på NFU, kuuuul. Liseberg den 29e iallafall (söndag) så mamma, då kan jag stanna kvar där uppe hos er. Min käke som brukar göra som den vill hoppade typ ur led på riktigt imorse så nu kan jag knappt öppna munnen och det gör satans ont att tugga. Bra där. Hoppträning för Piia Pantsu idag med, gick helt okej. Caro börjar bli fiin. Slutpratat, nu ska jag ut och ta in ett par hästar innan lite kvarstående frisering på caro återstår. Plugg sen! Hööörs


oldie från saw VI

give me reason but don't give me choice

Ska bli så jäkla underbart att äta pizza sen, haha bästa på dessa dagarna.
Förtjänar jag efter att ha fixat stallet hela helgen!
Todelooo

det här är värt att dö för

Aldrig haft en så störd Valborg som igår!! Fyyy, men ja, helt okej!
Nu ska jag fan ut o röra på mig.. tjohejs

RSS 2.0