Sista november

Jobbet gick bra och efteråt gick jag en runda med svärmor! Nu är dogsen trötta och snart ska jag börja med fläskpannkakan vi ska äta till kvällsmat, mums! 

Adagio Prairie Smoke

Jobbehelg

Ännu en jobbhelg avklarad och jag jobbar imorgon med innan ledigt på tisdag. Santo blir 12v nu i veckan och vi borde verkligen börja träna på "stå" inför utställningen då jag såg en bild på hans kullsyster som stod sååå fint redan! Börjat se mig om efter utställningskoppel också även om det inte är förrän efter årsskiftet som första utställningen är, men man ska ju vara förberedd va!

Mysisar

Senaste bilderna














Tråkigt höstväder






Snöat i skåne











Ny vecka igen

Det har varit en kul men lång helg, och jag har en sista jobbdag innan 2 dagars ledigt. R har blivit jätteförkyld och är hemma från jobbet, även jag börjar känna i både hals och näsa.. 

Decembercupen

En tävling i Lund där det är bodybuilding, bikini fitness mm. och R brukar jobba varje år. I år har han lovat bort mig men det har varit en ganska intressant dag! All cred till dom som tränar hårt och dietar sig till detta! 



Fredagsbus

 
 
 
 
 

Att ha katter..

Kom in från att ha varit ute och busat med hundarna och möts av detta! Kul med tusen jävla lekakulor över golvet! 

Storm

Regnet upphörde lagom tills jag skulle cykla till jobbet imorse, skönt! Det har kommit skurar till och från hela dagen men klarade mig när jag skulle hem igen. Dock blåste det storm och gör fortfarande! Hundarnas nya täcken kom på posten idag, det svarta är lite stort för Santo men tanken är att han ska växa in det, tjockt och mysigt! Ledig imorgon igen innan R lovat bort mig att jobba på decembercupen i Lund lör + sön, lite kul med omväxling ändå. 


Hade köpt ett halsband till Santo med men brevet var öppnat i postlådan och halsbandet var borta så någon har snott det??!! Vem gör så?!? 

Ovanligt med regn

Dags för jobb 8-16.30! R har sovmorgon så tar hundarna innan de passas av svärfar under dagen. Lär behöva tigga skjuts då det inte är någon favvis att cykla i regn, hehe..

Och dagarna går

Sen vi hämtade hem Santo förra söndagen har det regnat och blåst vaaaarje dag. Solen har tittat fram en kort stund någon gång ibland men inte mer än så. Usch!! Idag kommer iallafall Julia förbi på fika och lite mys, så jag ska passa på och städa nu innan dess. 

1v mellan bilderna! Växer så det knakar.

Hundbus i liiiite sol

 
 
 
 
 
 
 

Slagna hjältar

En till jobbdag imorrn, sen 2 dagars ledigt!


Köpte en hurtta tröja till lillen idag med, men den är lite stor så han får växa in den!

Myskväll

Slutade jobbet 15.30 och efter R kommit hem från gymmet ska vi äta tacos! Sedan ost & kex + vin! Börjar inte förrän 15.30 imorrn så skönt med sovmorgon också. 

Sommar och cabbe

Freeedag

Men ingen rolig sådan eftersom jag jobbar till måndag em. Ska fixa mig nu innan jag går bort och lämnar Santo så han får passning tills R slutar. Ingen olycka inne idag! Tjoho!

Bus ute

 
 
 
 
 

Jobbdags

Inledde 5 dagars jobb idag med 8-16 så hundarna har fått passning hela dagen! Nu har jag ätit kvällsmat och ser nått program på 3an om vad det kostar att vara snygg, haha. Hundarna sover iallafall gott.

Bilder från idag

 
 
 
 
 

Buselibus

Vi har hängt i rastgården och det märkes att mira inte fått ordentligt med motion sedan Santo kom in i bilden! Störig mot de andra hundarna idag. Lillen fick mest sitta i famnen då han är så liten och både mira och Ellinors hundar gärna tjuvnyper om han springer. Men han gick själv till och från rastgården iallafall! Nu sover de gott i soffan, snart dags för lite mat och ännu en tur ut.

Mitt i veckan

Bortskämd med att Santo sover så bra! Idag gick vi inte upp förrän 9 och då var vi ute och kissade vid 4 och 6.30 när R åkte till jobbet! Igårkväll när vi skulle sova hade han riktigt damp men det var nog för att han var övertrött och knappt sovit under em/kvällen. På morgonen har det varit full fart här efter frukosten, man märker att lillkillen börjar känna sig hemma och tar för sig mer! 

Ellinor kommer ut ca 13.30 så Mira och hennes hundar får busa, ska bli kul att se Santos reaktion på främmande whippar!

Trött nu..

Första gången jag fixat ögonfransarna ochvilken skillnad! Så nöjd! 

Nu på kvällen har jag och dogsen hängt hos svärföräldrarna, svärmor var snäll och fixade ett fint täckte till den frusna piraya-valpen! Nu äntligen sover han lite, övertrött och galen förut..




Full rulle

Livet som valp - busa, kissa, sova, kissa, äta, kissa bajsa, busa osv! R slutar kl 13 idag och senare har jag en ögonfransförlängning att göra som jag vann på en tävling! Tanken är att R och lillen följer med för lite miljöträning.



Ogillar regn

Inatt sov vi gott fram till 5, sedan en kissetur innan vi somnade om till 8! Det är supertrist väder för en frusen whippetvalp - blåst och regn.. Vi vill ha lite sol så vi kan vara ute och busa!!

När man får dela säng med ett litet knyte


Ny vecka

Santo sov gott hela natten som var, vi var ute och kissade vid 02 bara! Svärfar har haft både honom och Mira hos sig hela dagen då jag jobbat 8-16, men det hade gått bra förutom några olyckor inne. När R slutade jobbet köpte vi mer hundmat samt ett halsband och lite godis till Santo, vi hade som sagt inget hemma då detta var lite oplanerat! Hundmaten vi fick med från uppfödaren räckte bara till idag så därför vi fick fylla på nu. Halsbandet kommer han bara ha för att fästa en lampa i då han mestadels kommer vara lös, det ska vi träna stenhårt på plus nu när han är så liten följer han en som en skugga. Nu är jag ledig tis + ons så det ska bli skönt att få spendera lite tid ihop med nykomlingen!

Utökat familjen

Vi åkte upp till Göteborg för att titta på två olika kullar, det var inte alls tänkt att vi skulle ta med oss en hem igen men tillslut blev det så iallafall! Vi är såå nöjda med lillkillen som till vardags kommer kallas för Santo, en tvättäkta utställningshund ;-)

Adagio Prairie Smoke

Välkommen till familjen ❤️❤️

Pirrigt!!!

Dags att sova, imorgonbitti bär det av till Göteborg!!

Bajsväder..

Ellinor skulle komma ut idag innan jag började jobba men regnet slutar inte så det blev inte av. Tråkig fredag!!


Mira fick en lampa av svärmor igår!

Skön dag

Sååå skönt att sova hemma inatt med min fina sambo! Och idag har jag umgåtts med svärmor hela eftermiddagen! Vi har varit på hööks, rusta, jysk och mobilia för att kolla på byxor till henne. Jag fick med mig lite leksaker till mira samt en mysig tröja till den kommande valpen, det har jag nog inte nämnt?! I helgen ska vi upp till Göteborg för att hälsa på hos två uppfödare!! 


Gizmo fick testa!

Vakat av

Gick upp vid 14 och stack till rastgården med Mira där hon busade med en ny kompis! Nu ska både hon och jag få lite lunch och sedan ska jag se några avsnitt av vampire diaries och originals! R har vilodag från gymmet ikväll så vi ska bara mysa och jag unna mig lite godis efter dessa två jobbnätterna!

Snart dags att gå hem

R lämnar av mira strax och snart är 2 nätters jobb avklarat! Sen en promenix hem, frukost och sängen!!

Tillbaka igen

Det har inte varit det lättaste att sova idag.. Sov bra från 8.30 till 12, sen vaknade jag och var pigg. Lyckades somna om till 14 när R kom hem och sen tog han en powernap med mig innan vi gick upp vid 15. Gick och lade mig 1h efter jag ätit kvällsmat vid 18 då jag började bli trött och nu är jag på jobbet igen. Nä, nattjobb är nog inget för mig men kul att prova på!

Sooova

R släppte av Mira innan han stack till jobbet förut innan jag slutade så jag gick hem med henne och har precis ätit "frukost" efter en hel natt då jag faktiskt bara ätit en ostmacka (duktigt)! Nu börjar jag känna mig riktigt trött så det ska bli skönt att sova innan jag går på igen kl 21 ikväll. 

Iso tyckte det var en bra ide att hänga i fönstret?? 

Över förväntan

Måste erkänna att jag haft en liten klump i magen inför denna jobbnatten, men allt har varit lugnt, jag har varit relativt pigg och timmarna har gått fort! Snart bara 1,5h tills jag får gå hem och sova! 

Spännande..

Eftersom jag ska jobba 21-07 inatt gick jag och lade mig halv 4 och skulle sova några timmar men det gick sådär. Vaknade vid 5, låg och vred mig i 50 min innan jag gick upp. Känns inteeee jättebra med så lite sömn, är liksom normalt trött vid 11 på kvällarna.. Får försöka sysselsätta mig med något inatt när jag blir trött!

Bästisar

 

Slut på helgen

Skönt att sluta tidigt från jobbet men eftermiddagen har bara sprungit förbi idag. Kom hem 14.30, gick till rastgården 15.00 och kom hem 16.45. Lite fina porträttbilder blev det på dogsen som kommer senare! 

RSS 2.0