Det var det, det

Vilken dag! Stress i ett och SÅ mkt gäster, men nu är den slut. Kommer sakna alla goa och knäppa kollegor, men vi lär ses lite ibland eftersom jag fortfarande är kvar som extra. Nu väntar tacos och uppladdning inför mitt andra jobb imorrn! 

Åt dessert även fast jag egentligen inte får...

Morsdag

Grattis på morsdag världens bästa mamma! ❤️ 

Påväg men halvt sovandes


Sista helgen

9.45-20 idag och 11.30-18 imorrn, det är mina sista pass på Jensens! På måndag går jag på mitt nya schema på nya jobbet, obeskrivligt skönt med bara varannan helg och antingen morgnar eller kvällar! 

Några till från igår

Innan lockarna borstades ut

Mycket folk på norra latin!



Om fötterna värkte efter dom klackarna? JA!

Äntligen hemma

En såååå lång dag igår, gick upp 4 på morgonen, framme i Sthlm kl 10, på salongen från 12 där mitt hår fick en kallare blond nyans och stora lockar. En sotig make up på det med röda läppar, måste ju erkänna att jag kände mig snygg! Sen var vi på eventet från 17.30 och strax efter 21 började jag dra mig därifrån. Tåget gick 23 och jag var i malmö nu 06.44, sovit som en påse nötter på det där jävla tåget. Som tur var kunde jag få hjälp med att byta bort mitt jobbpass idag!! 

Före & efter








Påväg!


Nervös..

Shoppat en outfit till eventet imorgon, helsvart dresscode! Tåget går 05.38 imorgonbitti.. Fjärilar i magen men såå taggad!! 



När hunden är borta

Dansar katterna på bordet..

Min duktiga sambo! 

Overkligt!!

På torsdag morgon åker jag upp till Stockholm och får en makeover av team bangs!!

Sooool!


Rabbits everywhere


Måndag igen

Och vi gick en morgonprommis i skogen med alla mygg :)



Fixat och fint!






Räknas det som sommar nu?

När man köper sommarblommor??


En mardröm..

Vilken hemsk kväll på jobb. Allt har varit kaos! Tur den är över nu, bytt bort min kväll imorgon så blir skönt med bara 10.30-16! 

Movie-time

Kvällens film blir Focus, tillsammans med massa gooodis!! Laddar upp inför jobbhelgen! 

En jobbig helg framför mig

Idag är det ett okej pass, 9.45-16.30 men helgen blir värre. Imorgon väntar ett 9.45-20 pass och på söndag 10.30-20. Förutom långpassen är det nån tatueringsmässa och megaloppis så vi har fullbokat och förväntar oss myyycket.. Hoppas helgen går snabbt! Ikväll ska jag äta SÅ mycket godis!

Dödsjobbigt

Ska bli så jäävla gott med lite kolhydrater sen!!

Dieten

Som jag skrivit innan har jag börjat gå på diet och ska göra detta fram till midsommar. Vägde ca 60,1 innan jag började och idag, efter diet sedan i måndags, vägde jag 58,2. Visst, det mesta är nog vätska men ändå! 

Även om jag är sjuukt sötsugen känns kroppen mer "tom" på något sätt, och inte alls lika vätskefylld som innan.

Dieten jag provar är att helt enkelt plocka bort kolhydraterna, så frukosten består av 3 ägg och till lunch något protein med sallad/grönsaker. Middagen är likadan, men i måndags och idag kommer jag äta lite kolhydrater. Mellanmålen består av osaltade nötter. Det känns bra och jag är stolt att jag inte fuskar ;) kommer dock ha en ätardag per vecka, gissa om jag kommer köpa den största godispåsen då..

Buseftermiddag!



Slappisdag



Mysig kvällsrunda


Hämtat paket!


En lugn dag

Gick en 45mins promenad i solen med svärmor, lite kaffe på det och sen fick mira sig en omgång av både klotången och borsten. Lyckades även ta lite på Tysons klor, Alice var tvungen att hållas.. Paketet från djurmaxi finns att hämta ut så det får sambon göra sen! Nu ska jag dammsuga och hänga tvätt efter en sen lunch! Dödshungrig och lågt blodsocker såhär i diettider. 

Skooogen

Hur man sitter i en backe:



Sen fick fröken gris sig ett bad!

Godmorgon

Det ser lite trångt ut?

En helt vanlig måndagskväll..



Mysig skogspromenad





Diet

Fått för mig att dieta lite, så imorse har jag ätit stekta ägg till frukost, kesella med funligt och nötter till mellis och kyckling & grönsaker till lunch. Ikväll blir det bara lite kolhydrater efter jag gått en pw! Så kommer det se ut framöver, sen får vi se om det hänt något till midsommar.



Söndagsgott

Pizzan står i ugnen, mira tuggar ben och katterna har fått smaka lite kyckling! Imorgon jobbar jag på nya jobbet 7-14, kul! :) 

Roadtrip

Vi tog en sväng upp till Helsingborg, mest för xxl! Hittade lite blandat; skor, fleecetröjor, hundleksaker, kylväska till färskfodret när vi reser mm. 



Home-made

Middag hos svärföräldrarna där vi stod för efterrätten, äppelpaj med vaniljvisp/vaniljglass! Mums! 

Det blir ingen utställning imorgon så vi funderar på att åka till xxl i Helsingborg, dom hade tydligen massa billigt.

Lilla cirkusapan

https://youtu.be/2chDatB-ecg

Full fart i skogen



Trötter

Efter jobbet köpte jag med mig wienerbröd som jag och svärmor njöt av i solen på deras baksida! Mira hade fått vara där sedan halv 4 och är helt slut nu efter allt bus. I vanlig ordning äter vi tacos ikväll, jag och min man! 

Min tur!

Friiiddaaaayyy!!
Kortpass till 16 sen ledig helg! Underbart! En liten fågel viskade i mitt öra att vi ska rida islandshäst ikväll, spännande! Haha.

Beställt!


Bus på ängen efter jobbet














Nordic hundfoder

Idag kommer det en leverans hem till oss av nordic hundfoder! Tanken är att mira ska gå över helt på färskfoder. Vi provar en månad och ser hur hon funkar på det, om allt funkar bra kommer hon definitivt få fortsätta på det!


Annars jobbar jag 9.45-20 idag denna röda afton, har försökt byta bort min kväll så hoppas jag slutar 16 istället. 

Hundmatskålar

Mira har stora, tråkiga i plast och färgglada färger. Sugen på något nytt, mer stilrent men vet inte vad.. Lutar åt någon av dessa två!


Full rulle

Följde med svärmor till veterinären, sen tog vi en sväng till utförsäljningen hos team sportia och en snabbis på MyOne. Hittade ett par shorts jag kan pw:a i till sommaren och mira fick en skål till färskfodret! Katterna fick också två leksaker.

Öronen blåser iväg



Kl 11 har jag tid hos hudläkare i Trelleborg för att kolla upp ett födelsemärke som spridit sig, "spännande"! 

Soligt!

Jobbade 7-12.30, sen cyklade jag hem och tog med mig mira bort till svärisarna! Där hängde vi tills min man slutade jobbet och hämtade upp oss. Perfekt slapp-dag! 




Alice! På söndag är det utställning i Hässleholm så då har jag lovat följa med och fota.

06.20 en måndagsmorgon


Skogsrunda



Så goda!


In the making



Länk:
http://jennysmatblogg.damernasvarld.se/2013/08/12/varldens-godaste-tekakor/

Spa-dags!


Nu tar jag helg!


Det lilla i vardagen

Överraskade min prins när han kom hem från jobbet, är så lycklig över att dela mitt liv med världens finaste människa och så glad att han stöttat mig i mitt jobbletande. Ikväll blir det bara mys och hamburgermiddag innan ett långpass 9.45-20 imorrn, sen ledigt på söndag så då bakar vi tekakor till frukost! 

BOOOOM

Efter 3 år inom restaurang har jag idag sagt upp mig och börjar på mitt nya jobb i juni!! Inom kommunen på ett LSS-boende, har varit där och gått bredvid för upplärning och på måndag jobbar jag mitt första pass som ordinarie innan mitt sommarschema börjar i juni. Sååå glad över det här och trivs redan jättebra med både jobbet och kollegorna! 

EXCITED

Och imorgon kan jag berätta varför!!

Fridfullt




Midsommar

På Gotland! Längtar!


Min sambo är bäst som fixar



RSS 2.0