Hurtta y-sele

Köpte en beg. sele till mira mest för skojs skull, men den var alldeles för liten så nu får jag beställa en ny! Blir en rosa isåfall, dock inte lifeguard utan den vanliga hallon. 


Snö???

Vaknade av snö/regn/blåst/skit imorse. R slutar tidigt idag så vi åker in till emporia snabbt, måste kolla på ny väska och vårjacka! Passande när det känns som vinter ute..

Påskfint!



Blommorna får också skydd under taket, vill inte att mina nyplanterade små ska drunkna av allt regn!

Välförtjänt slappiskväll

Så trött när jag kom hem från jobbet, påsklov innebär mkt folk, men hunden måste få gå ut så vi gick en snabb pw i världens blåsväder. Nu har jag ont i både fötter och huvud och ser så fram emot en lugn kväll där jag vet att jag är ledig imorgon! 


Från förra våren, pw i bokskogen!

Mot jobb!

Ledig imorgon!! Sen bara tre dagar innan långledigt över påsken med min prins! 

Bästa året någonsin


Farmen-final

Och en solklar segrare!!!

Äntligen hemma!

En lång dag på jobb är över! Sov skitdåligt inatt men har ändå varit på bra humör hela dagen. Imorrn är det bara 12-17, sen hem och äta pizza till finalen av farmen!!

Hanging around

Lever livet på sin kudde medan jag förbereder mig för sängen, 9.45-20 på jobb imorgon och antagligen fullt ös med evenemang på arenan.

BAREFOOT

5/5, såå bra!

Efter-jobbet-pw


Bästis

Myskaffe innan kortpass på jobb! Bild från när vi röjde London!

Kvällens!



Och nu ska jag ställa mig och laga middag; köttfärssås & spaghetti! Tänker äta tills jag svimmar. 

Bortskämd ❤️


Pw och utsläpp

R började sent idag och skulle gå pw på morgonen, eftersom jag hade utsläpp i stallet gick vi dit tillsammans och gjorde det. Duktig som tog 2 hästar själv! Ska dit igen senare och mocka, om regnet fortsätter hoppar jag över att rida. 

Mycket på gång

Mormor fyller 86 i april så 1 maj har hon bjudit ut hela släkten på restaurang.. Midsommar planeras att firas på Gotland med R's släkt så lite fix inför det med! Så kul, älskar äventyr!! 

Skogstur i världens kallaste skåne


Med träningsvärk från hell


Gizmo - djävulen i förklädnad


Kvälls-pw

Fick ett ryck så drog på mig skorna och gick ut på kvälls-pw med miris!


Vårfint






Ledig helg i mitt hjärta

Började morgonen med en pw, skönt! Nu mot plantagen!!

Borta bra men hemma bäst

Så god mat och bortskämd man blir när man åker bort, men så skönt att komma hem igen. There's no place like home! En lugn kväll med tacos och en skön natt i vår älskade säng ser jag fram emot nu! Imorgon ska blomlådorna på balkongen få sig ett ryck. 

Skogsrunda i götet







Då kör vi!


Birthday girl 🎉

För idag fyller den här lilla tjejen 13 år! Grattis!!🎊🎉🎈😁❤️

En sån eftermiddag

Städning & lite presentköp efter jobb, nu är det fint här hemma och jag njuter av ledighet fram tills måndag!!!!! 


Jägerzoo

Efter jobbet igår tog jag med mig mira och åkte in till jägerzoo och kikade lite, hittade inget kul förutom ett matskålsunderlägg till katterna och två leksaksmöss.. Sen gick vi till R's jobb lagom tills han slutade och åkte med hem :) idag har jag öppning och slutar 16.30, sen TRE hela lediga dagar med min prins! På fredag åker vi till Göteborg, firar Noelle och umgås med familj + en natts övernattning innan hemåt igen. Mys! Det är så skönt att komma bort ibland för då har man inga måsten. Bara ta det lugnt, gå upp i bergen med mira på en runda och bara ha det bra. 

Jobbelijobb

Kortpass på jobb idag, hoppas det blir bättre än i söndags för då var det verkligen inte kul..

En liten kompis

Mira hittade den här söta 6-månaders valpen i stallet idag! Livrädd först och skrek så fort hon såg mira men sen gick det bra!

Missemiss






Längtar tills man möts av detta


The little things


Lång dag!

Jobbat 12-21 idag och pga av whiskey-mässan på malmömässan har det varit fullt i restaurangen heeela dagen lång. Såå skönt när klockan slog 21 och jag kunde gå hem! Imorgon är det 11.30-18pass men förmodligen inte i närheten så mycket folk som det varit idag. Sen ledig i två dagar :))))


För att han är världens bästa

Slutade jobbet lite tidigare igår så köpte med mig en bukett blommor och överraskade min man på jobbet! Och överraskad blev han hihi. Nu idag har jag ett kort pass 11.45-16 innan en lång jobbhelg! 

Från senaste busträffen

Med whippetkompisarna Neo och Taz!











Little princess



Uteritt i vårvädret

Magic var såå fin idag, det blir bara roligare och roligare att rida henne ju mer vi lär känna varandra! I måndags hoppade vi några små språng och idag red vi ut i skogen i alla gångarter med mira som sällskap! Mysigt! 



Myskväll

Öppning på jobb och därefter biomys med Julia! Perfekt avslut på en jobbdag. Nu är jag påväg hem till min prins som var så snäll och hämtade min cykel på tågstationen så jag får skjuts istället hihi 

Lycklig av vädret








Bokskogen



Vårtecken


Men suuug

Jobbade i onsdags och blev plötsligt sämre efter det igen, tydligen inte tillräckligt frisk för att anstränga mig.. Febern har fortfarande inte gett med sig och jag är återigen som en grönsak :( vad är detta?? 

Vitaminboost


Guldstjärna!

Äntligen är jag nästan frisk och det firades med en mysig uteritt! Mira fick följa med för första gången och skötte sig jättebra även när vi mötte ett äldre par + joggare med hund :)) 



RSS 2.0