"du och jag alfred"

Helt slut efter racing på stranden! 

skanör



whippetträff




lördag

Slutade jobbet 21.15 igår, hemom och sedan till nått midsommarfirande hos R's vänner. Idag har varit en seg dag, med en tur till sjön så hundarna fick busa. Dödstrött så snart sängen! 




midsommar

Jag jobbar kväll imorrn men fått ledigt lör-sön. Dock inga direkta planer.. Familjen kommer på besök sön eller mån. Och fått hem nya rok straps idag, färger som passar bättre till hundarnas halsband/selar.

shopping & trattfia



Från besöket i fredags

bus!

Santo busade med sina kompisar vid lunch 






Sen åkte vi in med Mira som fick kloresterna borttagna, groggy efteråt!

det är kul att ha djur..

Mira har brutit av klon så halva pulpan är blottad. Akuttid 14.30.... 

långhelg

Äntligen den veckan där jag är ledig fre-sön! Har börjat städa då vi får besök i EM. och snart en sväng till stan.. 3e gången gillt kan man säga.


hos veterinären

I torsdags när R hämtade Santo från dagis hade han en bula uppe på bogen, förmodligen en krock av en annan hund. Vi avvaktade då han inte hade ont och för att se om den skulle gå ner. Jag var ledig på fredagen och under dagen minskade den lite. Under helgen sedan blev den större igen och idag kunde jag smita in på svärmors vet. tid för en koll. Bulan tömdes på blodblandad vätska men det är något litet hårt där inne, ev. en broskbit, som vi behandlar med metacam nu i 10 dagar. Sedan får vi se om den kanske måste tas bort eller vad det är..

efter jobb

Skogsprommis!

beställt från VS

bokat

Playa del Inglés!

en ledig fredag

Sovmorgon, bakat, passat valpar, senare tacos hos svärföräldrarna. Innan jobb igen lör-mån. Vi har ordnat hundpassning i aug. så nu ska vi boka resa för skattepengarna som kom häromdagen!

sommarkurs

Introduktion av sommarkursen i skolan nu på morgonen. 200p så den är rätt stor, men bättre att få den gjord nu så man kan avlasta för kommande terminer! Jag och Anette tänkte köra igång redan imorgon och beta av. Dags för jobb i EM! 

zero dc shorter


9 månader på torsdag


så var det söndag igen

Herregud vad dagarna går. Tog helg 13.15 i fredags, hängde hos svärmor med valparna efter det. Igår var vi på utställning och blev BIR (3 hanar så vi kom 1a där och inga tikar så då blev vi automatiskt bir) , sedan var vi hos Julia som tagit examen och blev bjudna på mat och kul att träffa de andra tjejerna med! Nu ikväll har vi grillat hos svärföräldrarna och sedan åt vi jordgubbskladdkaka m. vit choklad som jag bakat. Imorrn börjar 6dagars jobbveckan igen...

1 juni

Tre dagars jobb denna veckan! Påväg dit strax. Beställde en ny sele till Santo idag då han haft den andra sedan han var valp. En zero DC shorter blev det! I turkos. Väntar spänt!

RSS 2.0