som en liten familj

Fyyy vad jag har varit aktiv idag! Både lunch och eftermiddagsstalltjänst, hoppning (som förövrigt kändes super för första gången någonsin!), mockat och fixat hela jonnas stall, åkte rullor in till svedala. Mysig kväll som nu avslutas med idol tillsammans med alla sambos, vi alla är samlade för sista gången på 4 dagar då elvira åker norrut över helgen. Förövrigt spenderade jag gårkvällen i malmö, treevligt.
Ha de fint - det ska vi!!

 

 

i can't stop missing you

Halvsover i skolan, har svenska just nu men åker in till nfu om en stund. Igårkväll fick tjejerna för sig att de skulle åka rullor in till svedala haha.. så jag cyklade med dem och handlade lite. Sen väntade idol, godis och plugg! Vi höörs, ha en fin dag.

wrong turn family

Eftersom Freja fyllde igår plockade vi lite blommor påväg hem från svedala igår, huuur fina?! Asfina, varför köpa en bukett på coop för 120 spänn när det finns andra fina som man kan plocka själv? Annars händer inget speciellt, dressyr i em. och skulle prova en av de nya skolhästarna så ska bli skoooj. Hade Tilliano på hoppningen i torsdag, superfin. Tjingeliing

i väntan på sambos

Duschat och fixat mig, så känner mig freesch. Frejis kommer hem snart, bakar tårta senare! Ha det finnnttt.

freja 16 bast

Ikväll firar vi Freja Bökis i och med att hon blir ett år äldre efter tolvslaget!!!
Wiiiee, grattis hjärtat

ni tar död på mig tjejer

Vad ska man säga? Joodå, rolig kväll hos Philip igååår. Skrattade ihjäl mig inne på toan med Elvira, det var nog roligaste haha.. SnällSimme hämtade oss, stupade i säng och vaknade hyffsat tidigt imorse. Tänkte panta burkar senare som vi har skräpandes här hemma, ungefär som en uteliggare hehe. Ha det fiint!

there's usually a lot on my mind that i'm not telling you about

Sänder en tanke till mitt snuttigullhjärta annawa, lycka till med allt så ses vi om någon vecka!! Nu; hoppning

wish you were here



damn i'm good

Jiiisses, måste få skryta lite. Vi brukar ha småprov varje onsdag&torsdag i sammhällsk. och fick tillbaka två idag - mvg på båda! Vg på båda från förra veckan, duktigt av mig! Annars händer inte mycket, precis som vanligt. Livet rullar på; vi städar, pluggar, äter, rider, äter lite mer, chillar, ser idol, skrattar mm. Funderar på att åka norrut nästa helg för att visa att jag lever. Kanske är någon annan min/a familj/er pratar i telefon med, who knows? TJINGELING, och förresten..skolfoto imorgon. Fiiint.

gårdakvarnar och skit

Vääldigt lugn helg. Sov bort fredagkvällen, under lördagen taggade vi marknad och sockervadd men när vi kom dit var det helt öde. Så - de hade inte tänkt öppna förrän det kom 46 st till så det blev bussen hem igen. Förutom tävlingarna som varit sedan i fredags har det alltså inte hänt något speciellt. Elvira o jag var snälla idag och tvättade Simons bil. Ha de fiiint!

my love

was it really that easy?

because after all, you're my wonderwall

jag hatar att jag älskar dig

Fyfaan vad jag är slut. Hoppträningen gick apa - kändes det som iallafall. Satt mest där och orkade inte riktigt rida, och även fast jag gjorde hur mycket halter som helst hade jag hela hästen i handen. Fick dock höra att det såg bra ut men kändes som sagt inte alls nått vidare. Kanske inte det smartaste att rida när jag inte är frisk heller..

Förövrigt är gården invarderad av westernryttare (mer än vanligt) eftersom det är tävlingar i helgen, blir nog skoj. Dessutom skulle annawa jobba så får väl hålla mongot sällskap ♥ tänkte kila ut till stallet om en stund igen, stalltjänst vid 15. Ha de fiiint!

what if it all means something

Finns inget att säga. Eller jo, egentligen finns det hur mycket som helst i mitt huvud men vet inte hur jag ska formulera mig. Anyway, trodde man skulle bli frisk efter en antibiotikakur men inte då. Orkar inte med detta längre! Godnatt

Förövrigt älskar jag min pappa ♥ han är bästbästbäst
______
 I'm so fed up with my thoughts of you
 and your memory
 and how every song reminds me
 of what used to be

 That's the reason I'm so sick of love songs
 so tired of tears
 so done with wishing
you were still here

vad jag bryr mig om nu är att se som i slow-motion när du går sönder inuti, så som jag gjorde nyss

I fredags när jag och elvira blev lämnade av freja&ronja som skulle bort fick vi istället sällskap! Trevligt det också även fast man inte fick sova ifred. Igår var det kräftskiva hos blondie, fiiint! Det var min helg det. Red dessutom eloise i fredags vilket gick toppen, och idag står felicity på schemat. Ha det fint!

me love långhelg

Vilket betyder att vi är lediga imorgon, suuuperskönt! Firades med en mysig hemmakväll efter en tur till s-dala. Imorgon bär det av till Trelleborg för att hämta ut mitt pass, skulle även behöva köpa en ny foundation men det blir väl inget. Funfun.. Nu står PS. I love you högst upp på listan, GODNATT

Ps; hoppningen för fredrik idag gick väl braa, fin häst ändå.

MER PANNKAKOR ÅT BÖKIS

Dagen har varit braaaa, om 30min får vi finbesök här på bökis och firar med ännu en pannkakskväll till Idol!!! PUUSS

 

every rose has its thorn

Har ju faktiskt tid att blogga lite medan jag kränger rostad macka med skagenröra. Livet rullar på, skolan rullar på. Igår tog jag och Elvira bussen efter skolan in till Mia&Nettans där lite nödvändigheter så som block, pennor mm. köptes. Senare på em. fotade jag henne&Acke. Annars muppade Frej och jag oss bara med den gigantiska svampen som står på trappan.

Dagens då.. blev nyss intervjuad för utomlandspraktiken och ska ut till stallet om en timma för att fixa inför dressyren. Ikväll sitter vi bänkade framför Idol med pannkakor, det är ju PANNKAKSDAGEN idag om ni missat det. Allt som står på facebook är sant. Ha det fint,
det ska jag!




en halv till Bara. nej, 60%

Från en skog till en annan..kräftskiva igår typ, trevligt? Haha. Medicinen har iallafall botat mig så nu har jag knappt ont förutom liite över njurarna. Hm, det var nog allt jag hade att säga. Eller en sak; ikväll ska vi mysa med tacopaj. Muuuums, hööörs

it's like a blade, that cuts right through me

Orkade inte sitta hemma igår igen även fast jag inte mådde hundra, så tog bussen till Nils och tog det bara lugnt under kvällen! Åt lite, pratade, kollade på film. Fick sedan skjuts hem, hämtade också upp Freja&Elviraaaa. Hände inte mycket mer sedan, somnade redan framåt 12, haha. LAATEER

freja&jag igår innan bussen, fiina du

antibiotika för andra gången i "sommar", blööh

Efter att ha spenderat 2,5hvårdcentralen och fått skjuts av Simon's vän Tim för att fixa antibiotika kom jag äntligen hem.. Tog ungefär 40min på apoteket innan jag fick hämta ut medicinen, hur segt som helst. Efter jag kommit hem har jag försökt trycka i mig lite mat vilket inte gick speciellt bra samt sova i soffan till The hangover. Ligger kvar här och just nu när jag inte rör mig känns det liite bättre, får väl se när jag reser mig upp sen.. Hörs!

längesen jag mådde såhär dåligt

Knappt kunnat sova inatt för jag haft så ont.. sökte lite och jag har alla symptom för njurbäckeninflammation - vilket tydligen var mycket värre än UVI. Fick en otroligt smärta i ryggen igårkväll samt vid sidan om och det värker hela tiden. Jag fryser fortfarande, har huvudvärk, mår illa, smärtor i ryggen och frossa.. Har iallafall en tid till Vc om några timmar, hörs sen!

du är allt jag inte trodde du var

Vi hade visst mer att prata om än jag trodde! Det var iallafall trevligt, och inte minst sagt gott med mat! Haha... kom hem för en stund sedan och måste få klaga lite nu. Kniven i magen har inte slutat, jag fryser hela tiden, det gör ont överallt och jag mår illa. HAPPYFACE! Ska nog gå och lägga mig snart, nattinatti.

jomen nästan.

standing where you left me

Okej, jag avlider snart. Det gör SJUKT ont, får väl bli att ringa till vårdcentralen imorgonbitti.. Iallafall; tar bussen in till svedala strax och käkar med Nils, we got a lot to talk about!

livet sköljde bort oss & vi glömde våra minnen

Ajajajajaj, smärtan har förflyttat sig uppåt och nu är kniven vid sidan om magen. Annars så har skoldagen gått bra, företagsekonomin var hur seg som helst så man höll på att somna. NFU var chiiillidill. Puuss
RSS 2.0