Nyårsafton

Likt förra året blir det en mysig kväll hemma med djuren och god mat! Förrätten är nere och varmrätten väntar! 


onsdag i bilder

Lunch på texas longhorn 

4 par skor för ca 1000spänn, egentligen kostade bara mina kängor 900! Kap!

Nya mobilskal i postlådan idag

kallt som satan

Vi har gjort som rutin att åka ut till skogen med hundarna direkt när vi vaknar på morgonen, väldigt skönt! Igår blev det två skogsturer och imorse en. Varit svinkallt hela dagen idag! Annars har vi storstädat lägenheten vilket verkligen var på tiden. Imorrn väntar nog en sväng till stan igen. 

Dagen

En tur till stan idag med, där både jag & R fick en samsung galaxy s6 edge+ med oss hem! Ska bli spännande att komma igång med den när den är fulladdad! Annars var vi inom plantagen och arken zoo med men köpte bara ett stort plastträd på plantagen som ska stå i hallen. Efter stan åkte vi till skogen med hundarna så nu är de nöjda med :))



Mellandagarna

Vi åkte till skogen imorse där hundarna härjade fritt på 40-minuters rundan, innan vi åkte en sväng till stan för lite shopping. Fy faaan vad mycket folk! R fick med sig lite kläder och jag ska byta telefon men det sistnämnda väntar vi med till måndag. Bytte mitt armband jag fick i födelsedagspresent av R då jag knappt bär armband, det blev ett fint halsband istället som jag alltid kan ha på mig. Det har öst ner sedan lunchtid idag vilket suger, hoppas det slutar under natten. Nu ska jag tända ljus och se något avsnitt av min serie medan R är på gymmet.


GOD JUL

 

Innan-jul-stök

Dammsög och moppade huset det första jag gjorde efter morgonrundan med hundarna imorse. Sen lugnt några timmar innan vi tog bussen in till R's jobb och vidare för julklappsspel-shopping. Avslutade med middag på Texas Longhorn! Santo tog bussturen med ro och vilade den korta turen. Han har hunnit bita sönder vår palm idag med, hehe.



Imorrn ska jag baka/laga saffranspudding till juldessert, hur sjukt med julafton?? Julkänslan är obefintlig!

Tisdag tisdag

Idag har jag bakat lussekatter för andra gången i år och nu väntar risgrynsgröt och vörtbröd tills kvällsmat! Det bästa med julen = äta lite vad man vill!


Imorrn efter R's jobb ska vi in till stan och fixa klappar till julklappsspelet med. Herregud, det känns verkligen inte som jul.

två galna hundar

 
 
 
 
 
 
 

Borta bra men hemma bäst

Vi har haft en snabb men mysig visit hemma hos mina föräldrar med god mat, massa regn, många mil, en lång promenad idag och julklappsbyte! En snabb tur inom Ullared hann vi med på vägen hem, rättare sagt in och ut på 1h haha! Nu är vi hemma igen och packat upp allting och R kommer med pizza snart!!




Hundarnas affär ;-)

Freeeedag

Mitt sista inbokade jobbpass är ikväll och det känns lite sjukt! Skolan börjar 11 januari så vi får väl se om det blir en långledighet nu! I helgen ska vi åka upp och fira min födelsedag/lilljul med familjen så det blir mysigt.






I år i regnigt Sverige.....


Lillfisen

Charmar alla i hans väg! Idag hos vet. för vaccination och pass!

Yeeeeeessss!!!

JAG KOM IN PÅ SKOLAN!! I januari börjar jag läsa vård- och omsorg som gör mig till undersköterska! Yippiiiieeee!

Adagio Prairie Smoke

Här går det undan! 8v, 11v och 14v gammal på bilderna!

12 december

Vi startade denna lördagen med brunch på Ikea, men vi kommer inte gå dit igen om man säger så. Uäk. Sedan en tur till skogen med hundarna! Jag börjar jobba 15.30 så har hunnit dammsuga nu innan jag ska ta det lugnt i soffan med min prins. 

Valpbus!

 
 
 
 
 
 
 
Mira fick ett bad efteråt, hon blev såå smutsig efter att hon fick vara lös en stund och busa med en annan stor hund. Jag själv ska nog också hoppa in i duschen och värma mig innan jag kryper ner i soffan framför ett avsnitt av VD!

En vanlig torsdag

Jobbat och hundarna har blivit passade, det var väl typ allt för idag. Köpt en canvasbur av en kollega, perfekt att ha med på utställningar! Santos halv-overall från hurtta kan han nog snart också ha :-)



Hundbus i solen

 
 
 
 
 
 
 
 

denna årstiden..

Mörkt, kallt, blött, ruggigt, förkylningar osv.. 
 
 
 
 
 
 

Pengar rullar ut som de ska..

Santo har varit fortsatt dålig i magen även efter bytet till "snäll maten" så idag bokade vi tid hos vet. för att se hur vi kunde hjälpa lillen. Han fick kortison- & antibiotikaspruta samt penicillin utskrivet så nu hoppas vi han blir bättre!! Vet. menade på att avmaskningen tagit död på maskarna som i sin tur orsakat diarre men jag vet inte jag, det borde gått över tycker man.. 

Sover tungt efter massa nya intryck

Stackars liten

Vi avmaskade Santo tidigare i veckan och därefter ville han knappt äta sin mat samt var dålig i magen. Eftersom det hållt i sig ett par dagar köpte vi specialmat och pasta hos veterinären som förhoppningsvis ska stabilisera magen igen! Inatt mellan 4-5 var vi ute 3ggr med honom.. Lillen :-(

Köpte lite nya leksaker på Ikea med, de är väldigt poppis hos båda vovvarna!


Pizzahut idag med! Såå gott!

22 bast!

Och lika överraskad som förra året!



RSS 2.0