på tal om bananaas

Köpte förresten denna cocos-oljan när vi var på stan häromdagen! Mamma fick en av mig när hon fyllde år men tyckte även jag kunde unna mig en, haha..finns bl.a. på åhlens, kicks mm. Jättebra!

and now you're gone, there's like an echo in my head

Hoppträningarna igår gick finfint, fotade litegranna! Även jag fick träna, på Manneman. Längesen jag red honom, han var tuuuung, hehe. Avslutade kvällen med att tjocka oss till Farsan, rolig film.

Idag har vi inte gjort något speciellt, eller jo!! BOSSES GLASSBAR! Bästa som finns, varför kan de inte starta upp ett ställe i Malmö också?? Ikväll blir det iallafall att åka in till storstaden och se Twilight - Eclipse, tjuuuuhoohu.

lite bilder


evelina&glorran


josse&royal


fick minsann vara så snäll och skritta runt med rolleboll, haha


fina pia&manne!

så här fint hade vi det igår

 

Nu är det dock dags att bege sig mot bussen, ska nämligen fota på hoppträningarna ute i skeda ikväll! bloggar nog inte mer idag, så vi hörs imorgon. Ha en fin kväll alla!

fint, finare, finast

vääärldens mysigaste kväll! tillbringade den vid kanalen med kvällssol, jordgubbar, bad, pierre mm. cyklade som idioter hem framåt halv 12, nu ligger vi och ska kolla på twilight! imorrn ser vi tvåan och sedan på onsdag den tredje - på premiäreeeeen! PUSS

preciiiis det man vill göra en söndag em.

Glömde helt bort att blogga igår! Iallafall, hade tänkt åka hem till lkpg så tog tåget runt 15 från svågertorp. När vi hade ca. 30min kvar och är i tranås får vi veta att det är något fel på en tågledning i mjölby så vi sitter fast där i 3 hela jävla timmar. Klockan 21 får vi börja köra igen men kommer bara köra ca. 20min innan vi står still i en timma igen. Kom fram 5h försenat, alltså halv 12 istället för halv 7. Satt på tåget från 3 till 12....

Blev hämtad av pierres systrar, snällt! Kollade på Dear John också, fin film.
Dagen har hittills bestått av att sola, skööönt!

jag vet vad jag ska göra iallafall..

bara alla moln försvinner så blir det kanoooon, jag klagar inte på temperaturen!!

skrattade lite för mig själv

har man torr humor så har man, dagens garv i röda rutan!

 

det var rätt kul. tänk er själva att man sitter och söker på filmer, sedan läser man lite och helt random kommer det där upp. 99 år, wtf? javisst!

blood of a king, heart of a lion

tyckte gott jag kunde skriva något mer innan denna dagen är över..har dock inte så mycket mer vettigt att skriva än; GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMI!

ikväll har jag sysslat med att
  • äta gott
  • äta onyttigt
  • legat på en spikmatta
  • måla naglarna
  • försökt epilera benen
  • se på film
  • boka tågbiljett
  • funderat på att börja packa
en annan sak är också att jag har ca. 18 fucking myggbet på benen, kliar så in i helv*te så jag ser ut som en rabieshund ungefär. ifall ni undrade.

tonight


känner att jag borde börja packa nu! imorrn lär det inte bli av iallafall, jag har nämligen hört rykten om att vädret ska bli askalas så då lär jag antagligen ligga utomhus. godnatt!

det blir vad man gör det till?

vad ska man mer säga än att midsommar är överskattat? alla är så jäävla pepp, likadant valborg och andra "högtider", men sedan blir det aldrig speciellt kul. gårdagen var nog ändå segast, eller helt okej i mellanåt, men överlag så njaae. lilla svedala alltså? yeah right. hoppas alla andra hade en rolig midsommar iallafall.

imorgon åker jag hem, sköönt!
TTYL

sommarens vändpunkt i ljus?

Mycket trevlig kväll igår! Var hos Kretz med Frick och Johan, chiiilllade. Solade hela förmiddagen idag med olivolja, som om det skulle hjälpa....hehe, jaja, ikväll bär det ev. av till svedala.

GLAD MIDSOMMAR!!


1 2 3, fanta och rosé

Seg dag, jag börjar bli rastlös här hemma. Ska iväg lite ikväll och bara ta det lugnt (tror jag?), hehe.
TTYL

så fort jag går förbi en spegel speglas du i mina ögon

the first cut is the deepest

Idag har det nog ändå varit en lite bättre dag än de tidigare även fast tårarna runnit idag med. Pratat igenom händelsen med mina fina vän, skrattat för mig själv åt Wipeout, smsat, skrattat ännu lite mer åt en film som gick etc. Känns hyffsat för tillfället faktiskt.

Jag hittade en annons igår på en häst som skulle lånas ut. Skrämmande likt vår prins. Lite läskigt faktiskt..
Annars ja, jag har solat idag. Det är väl det enda. Orkar inte bry mig om hur jag ser ut, håret i en bulle och bara dragit på mig ett par shorts och ett linne över bikinin. Fräääsch oh yes!

Imorgon ska jag banne mig vara lite bättre. Förresten, biljetter bokade till Eclipse-premiären!!! Wiiie, happy.
Det var allt, godnatt!

känner redan på mig att jag kommer tänka på dig prcis när jag publicerat detta

your presence still lingers here

det är så overkligt att någon som var helt frisk sist man träffade den inte längre finns. från livs levande till borta, inom loppet av några dagar. får det ens gå till så? det borde det inte iallafall. någon man iprincip umgåtts med varje dag under 6 månader bara försvinner utan förvarning - det är inte lätt att ta in.

men som anna skrev; "du var vår lånade ängel."
det var du verkligen, vår ängel.

ett långsamt farväl

hur ska man kunna sova när tårarna bara rinner? stora droppar som rinner längs mina kinder. kan jag inte få somna och vakna och sen är allt som vanligt? jag vill inte ha det så här..

"du ger mig allt genom att bara andas"

FANS FAN JAG RADERADE INLÄGGET JAG NYSS SKRIVIT.
Here we go again, en kortare version.

Min kväll har bestått av sällskap, glassätande, strand, skratt och filmtittande, vilket kändes väldigt välbehövligt! det var skönt att få skratta, inte tänka på allt som hänt. även fast du dök upp i huvudet titt som tätt försökte jag mota bort dig, inte tänka. bara vara. det gick hyffsat, jag försöker ändå tänka på att du, vackraste du, mår bra. nu kommer jag inte ihåg mer av det jag skrev innan..

tittade iallafall på New Moon, fin finare finaast återigen!
- jag kan inte leva i en värld där inte du finns.

Godnatt!

I'll never be the same

började dagen med att ligga ute och sola en timma. sen blev det för varmt så gick in...allt känns bara tomt idag. man kan inte riktigt fatta att det är sant. jag vill bara åka ut igen, se honom stå och beta och tänka att allt bara var en mardröm. tyvärr är det inte så nu.. känner också för att åka upp till linköping, åka ut till manne och sysselsätta mig med något. jag vill göra saker men jag orkar inte, känner inte för det. allt jag ser är minnen.

it's like nothing I've ever known

jag tänkte lite såhär förut, att om han mår bra borde inte jag gå här och vara ledsen.. han springer numera på de evigt gröna ängarna och slipper lida. det gör ont och är tufft men man borde istället blicka framåt även fast det är svårt. vara glad över den tid vi fick tillsammans även om jag sett fram emot tiden som skulle komma också. finaste vännen, det som gör mest ont är att jag aldrig fick säga hej då. visst, man ska inte leva i förnekelse för man behöver trots allt få vara ledsen..
har inte så mycket att skriva förutom att jag känner mig tom. hjärnan fattar inte riktigt.

jag har solat hela dagen, från 11 till sena eftermiddagen, och bränt mig i ansiktet så ser ut som en kräfta. annars har jag nog fått fin färg! hoppas på lika fint väder framöver. godnatt!

denhär kvällen då bilden togs glömmer jag aldrig.
tårarna bara rinner, tanken om att du är borta gör för ont

utan dina andetag

aldrig mer kommer jag få höra dig gnägga,
aldrig mer kommer jag få ha din mule i min famn,
aldrig mer kommer jag få titta in i dina kloka ögon,
aldrig mer. aldrig mer..

jag ska minnas dig som den fina och förstående varelse du var. nu kan du springa på de evigt gröna ängarna och slippa ha ont, världens vackraste

I could really use a wish right now

finaste älskade du, jag kommer sakna dig föralltid..
jag trodde allt skulle ordna sig..vila i frid min ängel
hur ska man orka?

underbara väder

perfekt morgon som började med frukost ute i solen följt av solning i 1,5h! underbart skönt.
igår fotade jag som sagt lite på sommarbetet men lillebror är tydligen flyttad eller nått..kuuul. jaja, tog en powernap på 1h när jag kom tillbaka till gården, snabbfixade mig när jag kom hem innan jag åkte in till malmö och fikade lite, treevligt.

målade även fransk manikyr förut, var hur länge sen som helst så tyckte det var dags. fiiint.

 

heart skipped a beat

orkar inte blogga just nu men skriver om dagen+kvällen imorgon istället!
nattinatti

några bilder från idag

 

 

 

 

 

och gudarna log just när vi fann varandra

du är himlen runt hörnet för mig

känner mig som en ny människa efter att ha duschat och rakat benen! hur skönt? oerhört iallafall. blir att göra sig iordning och sedan åka ut till gården och fota lite, LATER

från betessläppet förra året i skeda!

jag inser att jag skämmer ut mig för hela sverige..

men whatever! såhär snygg kan man bara inte vara!
http://fuldans.se/?v=rmaoxzxsuc

jag skrattar så jag gråter!

ni får aldrig nog, right?

jag har en intressant sak att berätta! fast jag menar, som om inte allt jag säger är det..iallafall, jag sprang förut! men det gjorde jävulskt ont pga. mina skoskav, aaoouch. det var väl ungefär det jag ville säga. godnatt!

glömde igår! hjälpte micke med att plocka ner flyttkartonger från vinden.
det ska börjas i tid vet ni..!

på andra sidan jorden, på andra sidan stan

jag har inte brytt mig ett endaste dugg om vigseln mellan viktoria och daniel förrän idag då bröllopet skulle ske..har faktiskt kollat då och då! stort grattis, oerhört fint, undrar hur mycket det gick på egentligen. vet många som är förbannade, skiter fullständigt i dem och tycker inte det är något att just deras bröllop visas på tv. men för fan hallå, de är liksom kungliga. blir bara så trött på folk som är så trångsynta och avundsjuka. jaja, fint var det iallafall, och är!



tittade på en jätteknepig film som började kl. 21 på tv4film, bättre än förväntat men konstig. helt okej i slutändan!
till något helt annat; funderar på att åka förbi gården imorgon och fota lite på sommarbetet, hälsa på lillebror som jag inte gjort sen dagen innan skolavslutningen. jaja, får se! nattinatti, sleep tight

preciiiis det jag menade
http://rightnow.webblogg.se/images/hhh888ll_1171228623.png

din puls är som en vaggsång för mig

gästat höllviken tre timmar under eftermiddagen, avslutade med en god mjukglass! blir rätt mycket glassätande nu, hehe..får se vad som händer ikväll, har ingen lust att hitta på något. don't know why, bara är så. i vilket fall, hörs!

blev en snabb fix på 15min förut..

längtar som en galning tills det börjar i sverige igen!!!!!!!



 

Och jag säger bara Alexander Skarsgård i serien...OMG!

kommer du ihåg hur lycklig du gjorde mig?

i brist på annat vettigt

haha?

rock that body

godmorgon! ingeet står på schemat idag..jag vill ut till falsterbo.
tur att man är söt iallafall, blir kanske lättare att överleva dagen då!

and I just can't take you seriously

köpte födelsedagspresenter i trelleborg förut, fixade kvällsmat lite senare och nu ikväll har jag tittat på Street kings. faktiskt förvånansvärt bra film som är värd att se! krängde lite popcorn och en smoothie, gooott! ja, det var ungefär allt jag har att säga. längtar tills jag ska "hem" igen också förresten, hoppas på underbart väder då med! funderar på att kolla på en till film men det är ju så få vettiga som går på tv trots alla dessa filmkanaler.

 

det ska regna imorgon. faaaasen också, jag som ville till havet, stranden och sool! känns som det kommer vara skitväder hela sommaren.. godnatt!

busigt värre

nu sticker jag till trelleborg en stund, ciiao!

när man måste göra det bästa av situationen

gissa vem som tog sina skor hon fick skoskav av när hon skulle gå vid kanalen häromkvällen?
- jo, jag!
var det inte smart gjort? nu har jag skoskav på båda fötterna istället för ena. så om ni ser någon på stan som går som ett offer kan det mycket väl vara jag. nej, får börja använda mina slip-in-skor istället! haha, att man aldrig lär sig..anledningen var väl att jag gärna ville ha just de skorna. ska man vara fin får man lida pin..?

tycker ändå det är lite komiskt att jag kan gå i högklackat hur länge och ofta som helst utan att få skav men så fort jag sätter på mig ett par låga ballerina får jag det direkt. mina fötter vill inte ha låga! inte jag heller..men det är väl bra att variera sig I guess ;)

boven i dramat



får bli sånnahär tills jag kan gå normalt



känner att jag måste dela med mig av det här. (klickbar bild)
jag har ångrat mig ang. compeed också! när de väl sitter där funkar dem skitbra,
blir som en bubbla runt själva såret och där läker det kanon!

t. v. - höger fot,

t. h. - vänster fot, gammalt med compeed!

now I'm stuck in between

-

att det ska vara så jävla svårt för vissa...

back in skaune

hemma igen efter fem långa, tråkiga timmar i bilen! har iallafall haft det jättebra med underbart väder! träffat pierre, solade och badade från 11 imorse till halv 3, mer än skönt!

har inte så mycket mer att berätta faktiskt, firade micke lite innan vi begav oss hemåt. tog inte med mig kameran tyvärr så har nada bilder, skärpning va, hehe.

om vädret fortsätter vara såhär blir jag överlycklig! då kanske jag lyckas med mina planer, vem vill inte bli en pepparkaka liksom? jag viiiill. funderat lite angående manne också, men det skriver jag inte något om förrän det blir aktuellt.


tråkig mobilbild från igår

dancing in the moonlight

vädret på topp, humöret på topp, färdigpackat och fortfarande underbart väder! mamma vet inte att jag ska med så får väl bli en överraskning, haha..
(eller du kanske redan läst? hehe)


stannar bara till imorgon eftermiddag, men om två veckor blir det ett längre besök där uppe. runt 1,5v tror jag! då ska jag träffa en massa, känns konstigt att jag inte träffat vissa på ett helt år..det får det bli ändring på.

lämnar iallafall datorn hemma så vi hörs imorgonkväll :)
ha en fin dag, kväll och morgondag alla!

älskar cam-kvalitén

äntligeeeen!

aaasfint väder och jag packar så smått till denhär låten som spelas på Ztv!
Little Majorette - Bite the Bullet (länk till spotify)

every rose has it's thorn

försökt sova i en timma nu men det har inte gått. jag är världens största idiot. bara så alla vet. men imorgon ska jag med hem, och det ska bli underbart!

jag är så glad just nu att jag tillochmed lägger upp denhär hemska bilden!

det godaste godiset som finns

BUBS!!

jag skulle köpa alla som fanns om jag hade råd.

känns som jag ska ut och resa..

nu kan jag åka skåne runt i sommar! hihi

I like, I like, I like

jätteskön kväll! började med havet ute vid skanör följt av italiensk glass. sedan vidare till höllviken och havet där, satt i solen och tog det lugnt innan vi åkte mot vellinge igen. vi hade en himla tur med vädret, det regnade och var jättetråkigt förut men sprack upp efter det!







du är som att andas för

dagen började inte riktigt som jag ville, men jag är glad över det lilla - att det inte är mulet och regnar. solen tittar fram då och då, och även fast det blåser en del är det rätt skönt ute. det blir iallafall skanör ikväll och jag är happyy över det! kameran följer med så jag hoppas vädret håller i sig eller att det blir en lika fin kväll som igår.

nu ska jag måla om tånaglarna eftersom det rosa har suttit där i en vecka nu! det är inte likt mig, brukar oftast pilla bort allt nagellack dagen efter jag målat det. duktigt! får se vilken färg det blir, möjligtvis den fina korallröda från Peggy Sauge. någon har också hittat min vaniljdoft som doftar helt underbart..hittade den på bänken imorse. hade en parfym för något år sedan som var syrén, saknar den såhääär mycket! finns nog inget underbarare än syréndoft.

en annan sak jag bara måste berätta är... att jag gick in i soffan förut, mitt på såret på hälen. AJ, fy tusan vad ont det gjorde. ha en fin tisdag, det ska nämligen jag!

du fattas mig

one minute it's love and suddenly it's like a battlefield

det här har utan tvekan varit den absolut tråkigaste dagen i mitt liv. en sån dag då man känner att man inte orkar gå ut och göra något för tillfället och sen helt plötsligt är det sent på kvällen. en sån dag då man lyssnat på alla bra låtar på sin spotify-lista så mycket att man bara vill stänga av. en sån dag man lika gärna kunnat spola förbi.

imorgon vill jag vakna av att solen lyser in genom fönstret som står öppet medan fågelkvitter strömmar in. jag vill jag bli upplockad av världens vackraste människa, åka ut till skanör och gå hand i hand längs stranden ända tills solen går ner vid horisonten!

hur fint? hur snyggt? hur hett?

ett par snygga heels, en söt byxdress (shortsdress) och en kavaj till det, ja tack! samt självklart ett par bruna ben!

kretz gjorde min dag med det svaret

jag; "hejhallå, vad hos du idag?"
kretz; "hej hej hallå! nej idag kan jag tyvärr inte. om du menar "va hos dig idag?". är du full?

ja kretz, jag är full kl. två på dagen en måndag!
(det var liksom inte alls så att min mobil skrev "hos" istället för "gör" haha..)

whatever waits for you in the next chapter it will be different

trevlig kväll igår! fikade bl.a. på espresso house med simon, överlevde trost hemska skoskav, haha..mysigt iallafall. var hemma strax innan 12 och somnade ett tag efter det. blev inte väckt förrän runt halv 12 idag så riktigt skönt att sova ut, känner att jag behövde det faktiskt.

tar dagen som den kommer idag fast en sak jag ska göra är att packa inför flytten. nästan allt jag haft här följer med till gården i höst, LATEER

tyckte det var nödvändigt att lägga ut denna. bara så jag får lite medlidande. typ.
och för er som inte vet; compeed-plåster suger!

med mitt hjärta i din hand

jag känner mig som en jävla fågel i en bur

ja, jag skriver för jag vet att du läser. du förstår ju ändå ingenting..skulle vara bra om du ens försökte.

och sen en annan sak. jag har jävligt svårt för personer som skriver en sak men menar en annan. varför skriva till mig bara för att du vill att jag ska veta att du mår så jävla bra och är så lycklig när du i själva verket inte bryr dig om hur jag egentligen mår eller vad jag gör? säg istället att du tycker situationen är jobbig. kom inte med en massa bortförklaringar, jag saknar faktiskt dig också.

irriterad? jag? inte alls.

helt underbar

Keri Hilson - I like (länk till spotify)

nu kör vi

gå ut hårt och sen öka!

det stavas hjärtattack

mamma; "berätta nu noelle, försiktigt.."
lillasyster; "vi...ska...flytta...till...göteborg!"

jag bara gapade. alla månader här nere rusade igenom mitt huvud på en sekund, jag ville bara skrika "jag vägrar!" men tog ett djupt andetag och sa "jag flyttar inte med!". orkade inte börja om allt igen - nytt ställe, nya människor, ny skola.
tack och lov hade de inte tänkt sig det heller, jag får bo kvar på skolan och allt! kommer nog bli tttoopppen.

just nu sitter jag här mätt och utan smink, ska fixa till mig innan jag tar bussen till malmö för att spendera kvällen med vänner i slottsparken. fint väder,  fina människor, sommarlov = g-g-ggreat! ses vi där kanske?

TTYL

varför ta med sand till en öken?

jaa, jag slapp ju sitta ensam igårkväll iallafall! trevligt!
nu ska jag dammsuga, moppa golvet samt packa ihop alla kläder innan jag blir hämtad om några timmar för att flytta hem inför sommaren. kommer sakna läggan + tjajorna!
grillning står på schemat ikväll, gott. känns inte som sommarlov konstigt nog, från att ha varit i skolan varje dag till att inte ha något att göra. visserligen är det helg nu men ändå. hoppas på fint väder!

hoppas alla andra får en trevlig lördagkväll.

ja, jag kunde inte klätt upp mig mer igår, eller hur?

 

nytt lack, gillar det starkt!

underbara skåne

Jag dör.
  • Jag och elvira skulle gå och köpa jordgubbar.
  • I spöregnet.
  • Med uppkavlade vita shorts och nerdragen typ regnjacka så jag såg byxlös ut.
  • De i ståndet kunde inte svenska.
  • Vi fick smaka jordgubbar.
  • Svenska it is, dyra.
  • Gick längs vägen för att plocka blommor.
  • Lastbilar kör förbi och skvätter ner oss.
  • Buss kör förbi med folk vi känner som ser oss.
  • Great. Kanoooooon!
  • Söta tjejer, dränka katter.

dagen med stort DDD

om ca.....45min befinner vi oss på folkets hus i svedala för att avsluta skolan för det här läsåret! tjuuhohu, nu hoppas jag bara på fint väder, blommor och bin för en fulländad sommar (typ..)! elvira och jag taggar så smått, LATER

- sjukt att det gått ett helt år sen man gick ut 9an.

fina du, du kommer bli något stort



-
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen,
kanske allt egentligen.

allt blir fel, fel, fel

har absolut inget intressant att berätta mer än att jag hittade ett par jättesöta skor igår, en foundation och mascara. ingen lust alls att blogga, det känns bara som att allt blir fel just nu. bloggar när jag har lust istället. godnatt, om en stund ska jag somna i soffan till en bra film. som de tre senaste kvällarna.

(SOMMARLOV IMORGON!!)

jag vill ha sommar, sol, värme, glass, jordgubbar, vänner - allt.

kaffe utan socker är som kärlek utan kyssar

orkade inte blogga igårkväll då vi precis skulle se på film med popcorn och varm choklad men skriver lite här istället. förmiddagen var slapp då vi knappt gjorde någonting, efter lunch var det hoppträning; fredrik hade planerat en bana med bedömning för var och en. red eloise och hon kändes superfin; avslappnad, framåtbjudning efter jag ridit en stund och pigg&framåt helt enkelt. drev som satan när det var min tur så inte ett enda lustigt avtramp som det annars brukar bli när hon gå i undertempo, så nej, det kändes bra!

hoppade in i duschen fort som attan och gjorde mig iordning för att ta bussen in till malmö och hämta ut min telefon. SÅ skönt att ha tillbaka den igen. efter det kom jag precis i tid för att hoppa på bussen till bara där jag mötte elvira&freja. träffade bara-boys innan vi tog bussen hem vid 10 för att kolla på eva&adam-filmen, myyys.

nu idag har vi bara haft djurkunskap där vi skrev ner och tecknade av färg&tecken på skolhästarna inför sommarbetet. har slutat för dagen men senare ska jag göra ren lillebror, städa och sedan åker jag in till malmö med ronja&julia för att kolla efter skor samt fika! trots det tråkiga vädret blir detta nog en bra dag.

förra onsdagen - strålande sol och riktig sommar

eva och adam it iiis!

kvällen spenderades i Bara med fina tjajor o pojkar, nu ska vi mysa och se på film! nattinatti
(skriver om dagen imorgon)

allt du ser har ett värde utan ord

gårkvällen var roligaste ever, ni är så knäppa så jag bara skrattar! men det är bra, ni får mig på så bra humör när det inte ens är bra.

varför inte inviga nya sprayflaskan med ett vattenkrig...? poolparty, någon?

 

idag ska jag åka in och hämta min telefon i stan! kollar nog också lite efter skor,
ha en fin dag!

när allt känns upp och ner

ibland känns det inte som det finns någon mening med någonting.
som typ nu, fast bara just nu. åh..

världens finaste lillebror

FRISKFÖRKLARAD!

I don't want to miss a thing

Man måste få vara självisk, man måste tänka på sig själv ibland. Det blir bäst så här,
I just can't be with you like this anymore
,

på philips begäran

okej, jag erkänner. jag tycker synd om dig som måste gå med gips hela sommaren!
jättesmart att trilla o bryta överarmen nu, krya på dig och hoppas du kan göra något normalt i sommar, hehe...

säger som elvira

"just nu, i denna sekunden är livet jävligt härligt" - vänner, hög musik, fin bil, fint väder!
vi tog årets första mjukglass med strössel förut, mmmuuumms

Peggy Sage Paris

vaknade halv 9 av att telefonen ringde och ringde utan att någon svarade..orkade dock inte gå upp så när det slutade somnade jag om, haha. gick upp strax innan 11, åt frukost och tog en dusch. funderar på att måla om naglarna i en jättefin och sommrig färg mamma köpt innan i veckan efter att jag sminkat mig. tar bussen till gården igen kl. 16 :) vädret är lite sämre idag med mer moln men äsch, bara det är varmt så! får se vad som händer ikväll, en sak är iallafall att jag ska tvätta lillebror eftersom han ska iväg till vet. imorrn för ännu ett besök, han kan ju inte komma dit skitig som björn sa..hehe. LATER!

 

lacket heter JE T'AIME och är nummer 710 (mitten)

är nog snyggast på fötterna men varför inte prova på händerna!

lacket till höger är jätteläckert det med, korallt ungefär.

 

 

 

if you never try you'll never know

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.

And the tears come streaming down your face

When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

film i min ensamhet

nu blir det A walk to remember innan jag somnar. hemma-helg!

california giiirls

vad gör man om dagarna om inte solar? det gjorde jag iallafall under förmiddagen och en stund på eftermiddagen tillsammans med NRJ. fick bytt mina shorts i malmö men hittade tyvärr inga skor som föll mig i smaken, får leta vidare. åt grillat förut med världens godaste bearnaisesås som är erik lallersteds - absolut bäst av de som finns tycker jag. hmm, intressant. kan tillägga att jag och lillasyster vann kubb-omgången också hihi.

skönt att vila det med hehe. i en 4 storlekar för stor tröja :)

you keep me in the half line

skoldagen var underbar! började med en skön nka-lektion med endast ett muntligt förhör om hög- och lågtryck, sedan gick vi ut och solade! jätteskönt iochmed att det knappt blåste och inte ett endaste moln på himlen. vi blev så varma så jag, annawa, sara, sofie, michelle, tove och freja gick ner till yddingesjön, tog oss ett dopp och kom tillbaka lagom till hälsopedagogiken. första doppet för i år - sent!

red ut en sväng i värmen på eloise tillsammans med annawa/lord och sara/c.c. eloise var helt knäpp och trippade hela jäkla turen, på ängen bråkade hon bara och lyssnade 0.0 ungefär. jättekuuul.. saknar att rida en häst man passar med, som lyssnar och försöker förstå åtminstone. ridningen blir ju inte direkt roligare nuförtiden.

åkte hem senare på kvällen efter lite städande och packande. imorgon har jag planer på att åka in till malmö och byta mina shorts + köpa skor! godnatt

hoppas på lika fint väder i helgen!

kan man ha det mycket härligare än såhär?

tove, sara, jag, anna, freja & sofie

michelle bakom kameran!

lilla fågel blå

blir inte så mycket bloggande när det är så fint väder ute! tyvärr blåste det aningen mer idag så lite kyligt. annawa & jag tog bussen in till nfu under lunchen och kollade på estet-uppträdandena som ettorna hade, vi hade vårt i vintras men alla hann inte då. roligt var det iallafall!

när vi kom tillbaka tittade vi lite på programridningen och sen har jag gjort nada. slappat, borstat skitigaste hästen ever, betat lite med honom, gått in, flamsat med girlsen mm. nu tänkte jag ta en dusch och sedan hänga upp tvätten. imorgon bär det av hem men kanske blir brännboll senare på kvällen..

ha en fortsatt fin kväll!

jag har riktigt ont i kroppen idag, troligtvis efter all akrobatik igår, haha!
brännboll, hjulingar, ståendes på händer mm. duktiga tjajor.

karma's only a bitch if you are

sola bör man annars dör man

vädret idag har varit helt UNDERBART! väärldens sommar! låg och stekte på nfu under lunchen idag, 1,5h! glömde dock solkrämen och att vända på mig så bara ena sidan fick färg. när jag kom in i klassrummet såg jag att jag var helt knallröd på framsidan av benen, armarna och bröstet - bra emilia. inte alls. gör jätteont nu så min nya bästa vän är body lotionen. tack och lov att det finns!

lite pics från idag

 

 

finaste annawa

 

fotade sara&c.c - så fin han blivit!

 

ridin' solo

alltså bra tjejer! redan försenade till bussen igår, när vi är på sista biten kör den förbi på vägen wrooom! så ja, det var bara att ringa och få skjuts. snäll kretz! den var trots allt 1-2min tidig.. åkte iallafall in och fick min älskade pizza, var där i mars senast så hundra år sedan. jättegott! tjugo i nio gick jag och skulle sola, great tänkte jag som kom dit tio i efter växling av pengar och allt och lade i 60kr för 20min. när klockan sedan slår nio stängs solariet av - de stänge ju. hade 10min kvar så dem tänker jag få tillbaka hehe...jätteskön kväll igår för övrigt, satt bara och tog det lugnt, pratade och diskuterade om en rolig sak haha, jisses.

idag är det strålande väder så shortsen från gina fick invigas idag. funderar dock på att byta dem till en mindre storlek.. nyss redovisat stallet/gården på djurkunskapen också, gick helt okej. åker med bussen om en timma till nfu och spenderar resten av skoldagen där, ciiao!

don't tell me it's not worth fightin' for

efter en fullspäckad dag ligger jag i soffan nyduschad och väntar på ronja och elvira för att åka in och sola + äta på intermezzo! ska bli huuur gott som helst, världens godaste pizzor. fick komplettera min labbrapport också, fattar dock inte varför men skrev till kolets- och syrets kretslopp och det räckte tydligen. värt? rapporten var faktiskt bra!

annawa, sandra och jag kom på förut att ritningen på stallet (gården) till djurkunskapen ska vara inne imorgon så fick börja på den helt lustigt. tog ett jäkla tag, man tänker inte på alla mått som ska finnas med. huuur mycket som helst. mycket planerande, jag ska aldrig bygga ett eget, hehe.

förövrigt har det varit en rätt seg dag. hoppningen förut gick helt okej, hoppade lite olika banor som var rätt kul. regnat hela dagen också - mindre kul. hörde att det skulle bli bättre imorgon iallafall så det hoppas jag på. helgen skulle bli jättefin med sol och över 20 grader, underbart. det känns ju verkligen inte som 1a juni och sommarlov snart när det enda man ser är ett grått molntäcke över hela himlen..

får se om jag uppdaterar ikväll, har troligtvis inget mer att skriva om men iallafall. ciao!

två roliga bilder från i söndags.
uppskjutet - ser ju väldigt...glad ut? haha

 

lika rädd varje gång även fast jag åkt den hundra gånger,

men överlever ju jämt ;)

jag ska sova i tusentals år

nu är jag helt dööööd! under hela kvällen har jag bara velat sticka huvudet under marken och skita i alla läxor. men nej. inga IG:n här inte. så roligt ska vi inte ha! jag är så trött så mitt huvud bara snurrar, dags att sova tror jag. ridningen gick iallafall förvånansvärt bra förut, riktigt fin efter att hon förstod att hon inte kunde mesa på i undertempo och inte gå fram till handen. nä, godnatt!

annawa - jag dör. örontroll istället för tandtroll. fräter hål på mina trumhinnor. jag vill vara en struts och stoppa huvudet i marken. AAH!

förbannade burk. aldrig mer vill jag se dig!!

RSS 2.0