påååsk

Efter tre timmar på Vacker i frisörstolen idag är mitt hår cirka 10cm kortare och aningen ljusare lagom till våren som jag fått höra inte kommer. Men vad gör det, påsk betyder några dagar extra ledigt och det känns så satans skönt med långhelg! För ett år sedan var jag och min boyfriend hemma i götet och hälsade på samt roade oss i stan och på universeum, satan så fort tiden går..

äntligeeen

Precis som vädret börjar allt kännas lite ljusare nu och redan på söndag är det dags att ställa om klockan till sommartid!! Lite långledigt passar också bra nu till påsk och på fredag blir jag äntligen av med mina kluvna toppar. Även fått ledigt en vecka nu i april så jag kan åka hem till götet och mysa lite. Wiee

hopeless

HÅKAN ❤

söndagsöndagsöndag

För några veckor sedan var jag med C på den första heldagen på zoi tattoo, och igår fick dom in en avbokning så vi drog in och jag som är världens bästa flickvän höll honom sällskap än en gång. Redan söndag igen, döööö men innan kvällen ska jag se på Les mirables och äta godis :))

sugsverige

Har hört att säsongens värsta snöstorm ska begrava oss på måndag så våren är ju bara att glömma. Stackars alla små fina som det varma vädret har lockat fram, bara för att ta dö' på dom igen!!

they say you're a freak when we're having fun, say you must be high when we're spreading love

Körlektionen gick över förväntan och läraren var toppen så antagligen lägger jag mina pengar där och hoppas jag får tider snabbt! Äntligen fått tag i 'mina' jeans jag tittat på sen i tisdags och ÄNTLIGEN är det helg!!

if you don't know where you are going, any road will get you there

Känner mig helt kluven, förvirrad och deppig av allt jag vill inom den närmsta tiden och vädret blev pricken över i att jag bara önskar jag kunde dra täcket över huvudet i nån vecka. En liten uppmuntring på det hela var gårdagskvällen på emporia med mat och lite vin, samt leveransen av de beställda marc jacobs-grejerna. Imorrn ska jag även testa en ny körskola och jag hoppas så att den är nått för mig så jag får motivationen till att fortsätta kämpa med körkortet.

L-O-V-E

Vill ha allt!!
Det som tröstar är ju att två av dom faktiskt är påväg hem till mig från usa!
 

YOLO

Känner inte alls för måndag och ny vecka full av jobb men det som gör veckan lite roligare är gårdagens beställning av både marc by marc jacobs och asos som förhoppningsvis når mig snart! Annars är det ju helg snart igen och cyklingen till jobb lär bli roligare på min nya snabbing :))

välkommen till familjen snäckan!

sverige i ett nötskal

Efter två helt underbara dagar med sol och vår-feelings har det idag blåst storm här i skåne, vad annat kan man vänta sig liksom.. Meeen vad passar då bättre än mat och bio?? Inget, tyckte jag & julia iallafall :) nya bionördarna! I helgen är det äntligen dags för ett efterlängtat cykelköp eftersom min gamla röda faran håller på att haverera efter ungefär fem år, yihaa!

MARS 2013

Tog en promenad i vårsolen imorse efter frukost, känns som man behöver det 
efter allt vintermörker.. Kallt & blåsigt men solen sken ju så man ska väl inte klaga!!
 
RSS 2.0