Bättre men ändå inte

Febern är nästan borta och jag känner mig inte lika matt, dock är den sprängande huvudvärken och illamåendet kvar. Hostan och förkylningen har också blivit värre... Vad är detta för skit?! 

En bild på två änglahästar, nu har lillebror sällskap av lord på de gröna ängarna.. 

Min man han kan


Jag vill bara bli frisk!!


Världens bästa storebror


Bara sover

Vaknade imorse med att febern var kvar, gick upp och ut med hunden, tog 2 Ipren och en banan och gick och lade mig igen. Tog dock hundra år att somna då jag hostar och snorar.. Gick upp igen vid 2, gav Iso sitt smärtstillande som hon äter så duktigt och tog med hunden ut så hon fick busa av sig med sin boll. Nu är jag dödstrött igen efter det + lite makaroner till lunch så får väl lägga mig i sängen igen och titta på film. Vill att min älskling ska komma hem och ta hand om mig.. 

Och så steg den

När R gick till gymmet började jag må skit igen. Låg helt apatisk i soffan och ville försvinna. Den där jävla huvudvärken och allt slem i halsen dödar mig. Och så trött. Och så ont. Och frossan på det. Och febern som steg igen, jävla skit. Gjorde ändå middag och mått lite bättre sen dess. Tog lite frisk luft och följde med ut med hunden. Nu ska jag ta en till Ipren och gå och lägga mig. Lyckliga lediga dagar. Yeah right.

Sugsug

Gick upp imorse och kände mig fortfarande helt konstig, var tvungen att ringa o avboka stallet för var så orkeslös. Lyckades gå ut med hunden och få i mig lite smoothie till frukost innan jag gick och lade mig. Frös ihjäl även fast jag hade kläder på mig, världens huvudvärk, hosta och bara massa slem. Alla djuren skulle såklart också sova i sängen. Vaknade någon timme senare helt svettig och har sedan dess försökt somna om men bara korta stunder. R kom nyss hem från jobbet så åt lite och kom ur sängen. Febern har sjunkit, antagligen pga iprenen jag tog imorse. Bläääää vill vara frisk!!



Påväg att bli sjuk?

Så jäkla skumt. Varit trött och mått lite illa hela dagen, när R gick till gymmet och jag lade mig i soffan med Iso började jag må jättedåligt. Dunkande huvudvärk, frös och mådde illa men lyckades somna. När R kommer hem mår jag fortfarande skit och kan knappt hjälpa till med maten, världens frossa på det också. Lyckades få i mig lite mat och dricka och nu känns det lite bättre. Läskig känsla att må så dåligt.

Iso fick sig en body, tratten funkar inte men hon är på såret lite emellanåt så inatt måste bodyn vara på. Så ledsen på oss men vad ska man göra. 



Busy day

Dödstrött när klockan ringde vid 7 imorse, somnade sent och sov så dåligt. Iväg med Iso och lämna vid 8, hem äta frukost ta en powernap, iväg och fixa brynen i trelle kl 12, hem och nästan iväg direkt igen och hämta Iso kl 14. Iso mår bra, är pigg och vaken om än lite trött emellanåt. 

Iso blir stor

Bekräftat att Iso är en liten flicka nu, på tiden, haha! Veterinären tyckte hon var väldigt fin och frågade om det var en raskatt. Många som frågar det, det kanske finns längre bak i ledet. Fina Iso! Kl 14 hämtar vi hem vår prinsessa igen.

Söndagsmys

Hemmagjord pizza till Farmen!

Family








Såhär glad över ledigt mån-ons


Mammagris

Helt ok jobbdag! Kunde gå vid 19 så det var såå skönt. Imorgon "bara" öppning till 18 innan TRE dagar ledigt där bl.a Iso ska kastreras. Tror jag skrivit det innan dock. Hehe. Förvirrad. Så skönt att ta en långdusch och snart krypa ner i vår underbara säng med min underbara man.

Trött eller

Igårkväll såg det ut såhär, lite hundpassning. Nu är jag på jobbet, vill inteee jobba till kl 20..

Fridayyyy

Dock inte lika kul för mig som för sambon. Jobbar 9.45-20 imorrn och 9.45-18 på söndag. På måndag är vi iallafall lediga tillsammans för då ska Iso till veterinären och kastreras! Plus mina bryn ska äntligen fixas till. Jobbade 9.45-16.30 idag innan vi åt tacos och nu bara godis, film och mys! 

Ny kattlådemöbel



Gizmo - bänkkatten

Så fort man startar diskmaskinen kommer han springandes, sen sitter han fastklistrad tills den är klar. Knaskatt!

Bokskogen

Jag och Lotta red ut tillsammans idag igen, magic kändes superfin i slutet och jag kunde verkligen komma till arbete med henne! Nu ska jag äta lunch innan lite slapp med godis i soffan till the originals :))

Uppgradering

Blev som sagt inte nöjd över kattlåde-huset vi byggde i helgen, fick dock tag på en större variant som är väldigt populär att göra om till just detta! Så framöver ska den målas vit och imorgon sågas en ingång till missarna eftersom locket kommer ligga på jämt. Perfekt!!! 

Världens finaste sambo


Mysfika

Hade öppning på jobbet idag igen och kunde komma loss vid halv 4, åkte direkt till Julia och kollade på deras fina nyrenoverade lägenhet. Lite fika och prat på det innan jag åkte hemåt. Bussen var dock sen så missade tåget från hyllie, kul att sitta och frysa i 25min tills nästa gick.. Äntligen påväg nu iallafall! Ledig imorgon med planer på uteritt i det förhoppningsvis fina vädret om prognoserna stämmer!



Tidiga morgnar

När R's klocka ringde kl 6 ville jag inte att min skulle ringa en timma senare, sååå trött. Men upp kom jag och började 9.45. Hade velat gå tidigare idag eftersom R slutade kl 1 men det är sportlov så det är en del att göra. Jaja, bättre än till 20.30 som det varit i helgen iallafall! 

Som om jag skulle dö

Stod länge i duschen, som vanligt, bara för att det är så skönt. Virar handduken om mig, kliver ur och råkar vända mig om. Då kommer något mot mig och jag skrek, högt som om jag skulle dö. Fast det var bara R som skulle vara lite jävla rolig. Jättekul, tack för den. Får väl skylla mig själv dock, sist jag skrämde honom kom jag hem från jobbet när han stod i köket med hög musik på och sparkar tån rätt inunder spisen när det var jag som skulle vara lite jävla rolig. Hehe. För övrigt har min fina lilja blommat ännu mer, vi får se hur länge den håller i sig innan jag och mina gröna fingrar tar död på den.. Nu: the walking dead!



Gambler

Idag red jag den här jätten för första gången, det gick bra och han skötte sig toppen även fast det blåste en hel del! Tog sin lilla tid idag eftersom jag gick då min cykel står vid tåget, både mira och jag är trötta nu och hon sover redan gott i soffan!



Projekt bygga kattlådehus

Åkte till Ikea och köpte ett badrumsskåp som vi ställde på sidan och satte på hjul på, lite besviken då det stod att den skulle vara 60x55 (då hade stora lådan fått plats) men den är max 43-45 hög och då gick den inte in. Nu är extra lådan där i, vilket betyder att den stora lådan dom gillar mest står i vårt extra rum. Hade egentligen varit bättre om öppningen var på kortsidan också. Jaja, det blev bra iallafall men vi får väl se var de väljer att gå.

Lilja


Så. Jävla. Slut.

Alltså vilken dag. På lunchen sålde vi för 113 tusen, kan jämföras med att en vanlig helg då vi har mycket att göra säljer vi för typ 80. Då kan ni tänka hur mycket det varit. Jag har gått 16tusen steg, haft 140 gäster och sålt för 18tusen, tänk då att "medel-gästen" äter en lunchbiff och dricka för 80. 10-20.30 med full jävla rulle känns i både kropp och huvud och jag är SÅÅÅ glad att jag är ledig imorgon. 

Alla hjärtans dag







Den här mannen är min stora kärlek, soulmate och bästa vän och han gör mig så jävla lycklig, varje dag! Tyvärr kommer jag jobba hela dagen fram till 21 ikväll så kommer få se alla andra par sitta och gulla, men lika glad för det är jag för jag behöver ingen speciell dag att visa uppskattning på även om det hade varit mysigt att vara ledig. Jag älskar dig till månen och tillbaka plus flera varv där emellan! 

Here we go!


Bakning och middag

Middagen idag blev smörstekt torsk m. kokt potatis och egengjord dillsås, grymt gott! Sedan har jag gjort både kanelbullar och blåbärsmuffins m. vit choklad! Dels att stoppa i frysen och dels till fika till jobb imorgonbitti. Nu ska jag däcka i sängen efter en dag som gått i ett!



Världens längsta dusch på det

Åkte till stallet vid halv 11 och kom hem nu!! Håller på att frysa ihjäl. Jag och Lotta hade ridsällskap men det blev en lång runda där vi letade efter en bortsprungen hund. Iallafall, nu har jag tryckt i mig gårdagens middag, thaikycklinggryta, sååå gott när man är dödshungrig. Nu: världens längsta dusch! 



En sån dag

Så jobbigt när klockan ringde 07.30, sedan lite jobb 10-14.30 och resten av dagen har bara försvunnit. Sprang inom stadium & Intersport där jag fick med mig lite nytt till min man, älskar att överraska. Ser fram emot en dag ledigt imorgon innan kaosdagar på jobb med 10-20 både fredag och lördag och fullbokat pga melodifestivalen på arenan, mässa och alla hjärtans dag. 

FITS FREE FLEX

Gå in och tävla om ett par ridbyxor här:
http://ingridskoog.se/2015/02/10/fits-free-flex/

Soooool

Kunde gå tidigare från jobbet idag så eftersom R också slutat tidigt tog vi med hans föräldrars frallor och åkte till skogen med alla djuren! Mys!







Och en bild på Iso från igår

Tröttisar

Igår släpptes ett nytt The walking dead avsnitt efter uppehåll sen i höstas, jag råkade dock somna innan vi hann se det.. Vet inte hur jag kunde vara så trött, märkte bara att Robin kom in i sovrummet och stängde av tvn. Hehe, ändå skönt att somna kl 10! Nu har jag två jobbdagar, dock korta, innan ledigt på torsdag igen. 

Iso 22v gammal

Och 2v kvar till kastrering..

Vårkänslor

Vi tog en lång promenad på 1h istället för ridning, såå skönt när solen skiner! Mira fick såklart följa med. Nu när jag kom hem fick katterna också komma ut lite. Snart kommer min man hem och då ska vi äta lunch :)) 




Lade ut världens tokryck av mira på min insta; emiliaahman 

Vårtecken och stallet



Välförtjänt avslut på jobbveckan


Work work


Sista innan 1dag ledigt

Ett sista 11.30-18 pass innan en dag ledigt imorgon. Morgonen började på bästa sätt med sol, att vakna av sig själv innan klockan ringde och en mysig frukost. På något sätt känns det enklare att gå till jobbet när man jobbar mycket och kommit in i det. Längtar ändå till ikväll!

Hard work work



4h avklarade, 6h to go! 

Det bästa som finns

En serie som jag verkligen fastnat för är Wentworth, så bra, spännande och ledsam som handlar om kvinnor i fängelse. Nu är jag dock så jäkla trött att jag ska lägga mig i vår underbara säng och sova som en stock. Imorgon jobbar jag 9.45-20 och söndag 11.30-18 så jag behöver vara pigg och utvilad. 

Beautiful morning




Nu är jag påväg till jobb för ett kortpass, ikväll blir det massa mys, godis och film med min älskade innan ännu en jobbhelg. 

Fantastisk liten varelse

Jag är så kär i den här lilla katten, hon har verkligen tagit vårat liv med storm och gått rakt in i hjärtat! Världens största personlighet och världens mysigaste gosegris. 

Slår aldrig fel

Så fort det är fint väder jobbar man. När man är ledig är det mulet/regnar/whatever. Längtar till våren!!

Frustrerande

Att åka in för narkos och bortplockning av klon men komma ut efter 5min där man får höra att inget behövs göras. Såklart att man ska åka in med sitt djur om något inte står rätt till men ibland undrar man om det verkligen handlar om djurets bästa eller något annat. Så ja, 600kr för den lilla ballongskon och nu är vi glada över att det inte var något allvarligt. Plånboken tycker kanske att man hade kunnat spara dock!

Askungen med bara en sko

Dagen har bestått av korta rastningrundor och kl 15 har vi tid hos veterinären för sövning och borttagning av klon. Sån otursfågel!

Att ha djur

Klippte klorna på mira igår och märkte att hennes ena klo gått av, det lustiga är att vi inte märkt när eller att hon ens haft ont. Hon ömmar ingenting och går/springer omkring som vanligt. Tur Robins moster jobbar på vet. klinik så man kan få råd, har pratat med henne och skickat bilder så får vi se vad som ska göras. 

Känns som att vår trappa upp till lägenheten är boven i dramat, sådan ståltrappa ala brandtrappa typ. Suck.

Another day, another dollar

Så svårt att slita sig från Iso som alltid ska upp i knät och kurra så fort man sätter sig ner. Skåne bjöd sedan på lite sol under morgonen innan jag skulle till jobbet för ett 11.30-20 pass. Gått okej men haft en down-dag vilket gjort det lite jobbigare. Imorgon är jag iallafall ledig, ska spendera dagen med sovmorgon, stallet och fika med julle!



Som en prinsessa

Jag har sovit sååå bra inatt, inte vaknat en enda gång och vaknade av mig själv helt utvilad kl 8. Denhär månaden har jag fått mer timmar än jag brukar och inleder februari månad med att jobba 6 av 7 dagar denna veckan. Go girl!

Iso gick och lade sig efter jag hade bäddat sängen, hade inte tackat nej till att krypa ner igen!


Äntligen!




Miras urvuxna biabädd byttes dessutom ut mot en dubbelvikt bäddmadrass inuti ett påslakan, hoppas hon föredrar den framför sängen.. 
RSS 2.0