Skööönt

Så skönt med en ledig dag! Ätit buffén på pizzahut, köpt blommor till köksfönstret, powernapat i soffan, åkt rullor med hundarna! 

Done

Klar för denna veckan! Känns att man jobbat 6dgr. Imorrn ledig med Robin, vi ska testa pizzahut's sommarbuffe!! 5 olika sorters pizza samt mjukglassbuffe till efterrätt, ooomg. 

Friyay

Skriv inläggstext 

Välbehövligt

Jobbat i 4 dagar, nu ledig 1 innan jobbhelg! Var inom björn borg innan jobbet, de hade rea så ett par tights fick följa med hem! 

Rundbaneträning

Idag var vi i Simrishamn på träning, första gången att springa rundbana för mina! De startade dock inte från box, och sprang själva :) båda kom runt utan problem så det var roligt! 

Utflyktsdag

Vandring i Kullaberg med fint sällskap innan matkoma på pannkaksladan! 

FRIYAY

Glada vovvar i rastgården efter jobb! Såå skönt med ledig helg, imorgon ska vi ev. upp till Höganäs med Ellinor och Niklas, gå med hundarna i naturreservatet och avsluta med pannkaksladan. Jag och R var där för typ 3 år sedan, på tiden nu igen!! 

Perfekt måndag

3h i rastgården med Ellinor, hundarna, sol och fika! 


Det vackraste jag vet

Skriv inläggstext 

Torsdag

Jobbat 4 dgr, ledig imorgon innan jag jobbar helgen också! Så kul att ha ett jobb man verkligen trivs på! Hoppas det är fint väder imorrn så jag kan ta med hundarna upp till rastgården :-) 

Family first

I onsdags tog jag tåget hem till Gbg, lyckades bli ledig från jobbet tors-fre. Tyvärr under tråkiga omständigheter men jag överraskade mamma med att komma, och om hon blev överraskad?? Mysigt att vara hemma och finnas där för familjen. Åkte hem till Skåne i fredags igen, sedan en lugn lördag med god mat osv. Nu ska jag snart upp till rastgården med whipparna! 

Time flies

Redan 1 år gammal!! Min älskling!


Dag 7

Påväg till jobbet, sista dagen för denna veckan innan 2 dgr ledigt! Det känns att jag är inne på 7e arbetsdagen i sträck, rätt slut i kroppen nu. Men så är det ibland, tur jag tycker om jobbet :-)

RSS 2.0