SANTOOO

Anette kom hit imorse o vi pluggade lite innan en lektion i skolan. När vi kom tillbaka 2,5h senare för att plugga lite till har santo hittat några böcker och tuggat upp!!! Förbannade valp.. Sen däckade han i soffan, såklart. Jobbigt att vara huligan! En tur till rastgården väntar så att han får busa av sig, med anettes två kineser om inte santo skrämmer iväg dom först :-) 

vi kör

Jag och Anette är fortsatt flitiga med pluggandet!! Snart betat av nästan alla punkter på det som ska göras. 

Jag har tänkt köpa burvagn, bur och buröverdrag till utställningarna och igår FICK vi en bur som stod på hunddagiset mira gick på förr! Och på tal om hunddagiset så ska hundarna faktiskt börja där i juni, 3dgr/vecka, eftersom att jag ändå ska jobba under sommaren! Känns kanon! 

Sen shoppade jag ett buröverdrag och en fäll att ha i buren idag, och burvagn hämtar vi senare i veckan. Idag har jag också börjat äta modifast som jag ska gå på i 2 veckors tid! Inte för att det "behövs" men jag har gått upp några kilo från min "trivselvikt" så testar detta för att komma igång. 


förbannad

Kopierat från min facebook.. Mötte riksidioter idag!!

Nytt halsband från DG doggear!

redan söndag

Igår tog vi först en långrunda i skogen med R's föräldrar, sedan grillade vi med dom senare! Såå gott, och avslutades med ananaspaj! Somnade som en stock på soffan vid 21 och vaknade sent imorse men inte så sent egentligen eftersom klockan var framvriden. Hur skönt med sommartid??! Vi har precis kommit in från skogen nu med och ska väl kanske slökolla på nån film.




bara lördag

Känns som typ söndag men det är bara lördag! I torsdags när R kom hem från jobbet åkte vi till skogen och gick lite mer än 1h med hundarna, santo överlycklig när han får springa som vanligt! Igår startade jag dagen med att möta upp Jessica och ubbis för en morgonpromenad runt bjeret/sjödiken, också lite mer än 1h, skönt! Sedan framåt 15 åkte vi till Eslöv för en EM/kväll ihop med R's vän och hans sambo som fått barn, mat spel & skratt kändes perfekt! Vi får se vad denna lördagen har att erbjuda! 

roskilde

Anmält oss till Roskilde 30 april, kul!! Vi tänkte inte åka efter en del funderande men ska samåka med Jinny som vi träffat på utställning och har Lucy från samma uppfödare som oss så det blir perfekt! Snart är R och jag långlediga över påsken, fre-mån :-)) Anette kommer senare för lite plugg. 

pluggpaus

Pluggar för fullt men tog en liten paus så vilddjuren skulle få gå ut och busa!





snart påsk

Och i helgen blir det sommartid igen, jösses vad tiden går. Jag och Anette är flitiga och betar av saker i skolan medan skolan har påsklov iallafall! Avslutade eftermiddagen med över 1h i skogen med svärmor. Lite småfunderingar på att anmäla oss till utställningen i Roskilde 30april-1maj, hade varit kul.. Och en till kul sak är skatteåterbäringen!! Förra året fick jag bara 900, i år kan man säga att jag blev gladare.


Visade jag att jag planterat på balkongen?

Och att Santo fått en egen vägg?

buselibus

Santo har busat med Jessicas jaktcocker-pojke idag! Kuuul tyckte dom båda!





på tur med svärmor

malmö internationell utställning

Santo BIR valp! 






en tur till rastgården

Självklart i nya halsbandet!



Ellinors grabbar har också halsband från samma tillverkare! 


Senare väntar täcks och förberedelser inför morgondagens utställning, schamponering mm.

bling till vår stjärna!

pricken över i va..

Fullt denna veckan med ett stort medicinprov, muntligt förhör i vård och omsorg samt redovisning om en funktionsnedsättning i specialpedagogiken. Alla har dock gått bra men nu ligger jag jävligt ynklig i soffan med en förbannad förkylning och huvudvärk, illamående, matt i kroppen mm. Måste bli frisk till utställningen på lördag!! 

Igår eftermiddag gick jag upp till rastgården, Santo busade runt i 1h med 5 andra hundar i varierande storlek och ålder så han var väldigt nöjd efter det! 

Pluttbebis! 

vårkänslor


äntligen lite vårvärme

BIS-2


vilken stjärna!!!

Hederspris, Bäst i ras, Bäst i grupp, Bäst i show 2 i valpklass 6-9 mån! 

nybakta tekakor

Till frukost imorrn! Mums!

underbaaart

Städat lägenheten, pluggat och sen hängt i rastgården i 1,5h med Ellinor! Såå härligt väder! Nästan glömt att det är utställning imorrn men ska bli kul iallafall!! Jag har börjat träna lite smått igen, kört indoor walking de senare tre fredagarna och så även ikväll. Bättre än inget, haha! 




äntligen lite sol

En långrunda i skogen idag med, och vi såg massa hjortar! Santo blir 6 månader idag :)) tiden går så fort!!

så var det onsdag igen

Och en rätt händelselös sådan. En lektion kl 13, sedan över 1 timmes promenad i skogen med svärmor så nu ligger hundarna helt utslagna bredvid mig!
 
 

var är våren???

Igår var vi i rastgården för bus med Ellinors whippetgrabbar! Första gången för Santo att busa med dom båda då den ena kan vara lite burdus. Men så jäkla tråkigt väder varenda dag, var har våren tagit vägen? Idag har jag & Anette pluggat lite då vi har massor i skolan till nästa vecka, det går framåt iallafall!





me like

Att plugga och vara ledig på helgen!! Visst, jobbar ibland men det är så lite! Igår såg vi "London has fallen" på bio, såå bra!! Idag har vi bara soffhängt i snöregnet som varit bortsett från turerna med hundarna.. Vill ha vååår! På lördag är det utställning i Laholm! :-)


Kepsöron när man är busig..

Adagio Prairie Smoke "Santo"

6 månader gammal nu till veckan! Mitt hjärtegryn!




från utställningen

 
 
RSS 2.0