Mer vinter..

När man trodde att våren var påväg fick vi mer snö! Hundarna var glada iallafall.. Om ca 1h ska jag och R in och äta brunch på Rådhuskällaren, mums! Igår gick vi en lång härlig skogspromenader med glada hundar :-) 

Stolt matte

För 3v sedan var vi på en LC-träning för första gången och idag sprang Santo sina två sista licenslopp med godkänt resultat och får därmed tävla!!! Så duktig grabb! Kayo sprang två babylopp rakt fram, han är med duktig! Nu är vi hemma i soffan igen efter en lååång dag med mycket resande! 

Hänt extra

Lc-träningen i lördags: Santo klarade sitt första licenslopp! 2 återstår, imorgon åker vi till Kungsbacka för ett lopp.

Noelle kom i lördags med! Vi har varit på emporia, hoppat trampolin på Jump i Malmö, ätit på St Markus på alla hjärtans dag där jag förmodligen blev matförgiftad då all mat kom upp på motorvägen påväg hem hahah. Vi har fotat hundarna osv med. 

Copyright Jinny Balogh , från träningen i lördags! 

Uppe med tuppen

Om 1 timme hämtar Jinny upp mig för ännu en LC-träning! Santo ska först springa ett träningslopp med annan hund (första gången) och sedan ett licenslopp! 3 godkända licenslopp så får hunden licens i att tävla i Lure coursing :-) Kayo ska springa ett babylopp = rakt fram. Sen när jag kommer hem har Noelle kommit och ikväll ska vi iväg till vänner! Bra lördag! 

Vintern kom sent iår..

Bajssnö! Kallt och äckligt men hundarna gillar det! Idag har jag gjort 3 skoluppgifter och imorgon gör jag de sista 2 samt städar lite för på lördag kommer noelle på besök!! Mys!


Leverans

Alla borde äga ett par Freddy wr.up , kan inte fatta att jag inte köpt dom tidigare!! 

Så var det lördag igen

Hänger inte med i svängarna!! Igår fixade jag naglarna igen, älskar att ha snygga naglar! Nu blir det snart en skogstur med djuren sen gymmet. 

RSS 2.0