Dags för sängen

Kom hem från jobb för 1 timme sen men nu är det dags att sova, börjar 7 imorgonbitti. 

Vet preciiis hur vår bil låter och när husse kommer!

På återseende

Nyss hemkomna efter att ha vinkat av Noelle på tåget! Dagarna går så fort. Om en stund blir det lunch hos svärisarna innan jag börjar jobba 15.30! 

Friday

Vi tog en tur till emporia förut idag där vi strosade omkring samt åt amerikanska pannkakor till lunch! Nu ikväll har vi ätit tacos och snart dags för film och godis. Skön fredag!

Från rastgården i onsdags

 
 
 
 

Jobb och shopping

Jobb och sedan en tur till triangeln med alla andra människor i malmö! Köpte lite underkläder till både mig och R. Det blev Max-mat på vägen hem då jag var dödshungrig efter att bara ätit en drickyoghurt till lunch och nu är vi hemma sen en stund tillbaka. Sååå trött! Så jävla skönt med en ledig fredag innan jobb helgen och hör och häpna - NATT måndag & tisdag! Hjälp!

Fullt ös

Ledig dag men känns som den gått i ett ändå! Bakat lussekatter, varit i rastgården och busat, hälsat på hos svärföräldrarna, lagat mat och duschat etc. Imorrn jobb 8-16.30 sen ev en kvällstur till triangeln som har extraöppet!

Mitt i veckan

Kallt imorse! Frost i gräset.. Jobbet gick bra, sen möttes jag av Noelle hemma :-) nu väntar fläskpannkaka!



Ändrade planer

Noelle kommer ner redan imorgon då mitt jobbpass på onsdag var dubbelbokat (=ledig)! Slutade 21.15 ikväll men städade en snabbis så här är rent och fint. R slutar 13 och hämtar upp henne då så hon är här tills jag slutar 16.30 :-)

Härlig morgon

Vaknade till strålande sol idag så tog en längre promenad med Mira på morgonen innan frukost. Noelle, min syster, kommer troligtvis ner från Göteborg på torsdag kväll för att hälsa på mig och R i några dagar! Kul!

sööööndag

Skönt att sova 1 timma längre inatt! Jobb 8-14 sen har vi varit i skogen med Mira, handlat kvällsmat samt bingolotter för ikväll ska vi vinna pengar, haha! Imorgon börjar jag 13.45 så en liten sovmorgon tänker jag unna mig. 
 
 
 
 

Mys innan jobb



Sticklingen

6 veckor mellan första och sista bilden!

Bus och höstfoton

 
 
 
 
 
 
 
 

Bästaste vän

Såå välbehövlig kväll med bästis! Fondue, vin, världens största dessert och bara massa skratt och snack! Nu är jag påväg hem och ser fram emot en ledig fredag innan 6 dagars jobb!



Mot stan!


Dags för sängen

Jobb 8-16.30 imorrn, senare på kvällen möter jag upp min saknade Julia för middag och tjejmys i stan! Längtar!

och dagarna går

Jobbade 7-14 på "gamla" boendet idag, såå skönt att vara där för en gångs skull! Sen kom Ellinor ut med sina två pojkar och busade, det kom andra hundar till rastgården när vi var där och de hade minst sagt kul! Sprang som dårar allihopa. Ikväll har R vilodag från gymmet så vi ska bara ha det mysigt!!
 
 
 
 
 
 
 

Väntan..

Skulle jobbat igår men låg däckad hela dagen med en fruktansvärd huvudvärk som vägrade ge med sig! Idag har jagvarit ledig och det har varit bättre, även om det känns som ett konstigt tryck i huvudet. R slutade kl 13 så vi har uträttat några måsten, det ena är väldigt spännande men det dröjer två månader till svar.. 

Hundbus







Trötta djur!

Lazy sunday

Helt fantastiskt med en dag utan planer! Igårkväll var vi hos svärföräldrarna en stund, bara hängde och åt pizza. Imorse sov vi till 9, ut med mira, bullar till frukost och ett avsnitt av izombie följt av paper towns där jag somnade! Ellinor kommer nog ut senare då det regnade så igår, välbehövligt för mira! Dags att städa lite nu innan R går till gymmet! 

Påväg till Hässleholm igår 

Hässleholm

 
 
 

Utställning Hässleholm

Vi körde halv 9 imorse och kom precis hem, lång dag men quincy blev iallafall BIR valp (endast två frallor) och BIG 4 (av alla valpar i hans rasgrupp!) så det var bra resultat på första utställningen! Bilder kommer senare, ska ta och slänga i mig lite mat. Köpte träningsgodis till mira - 3st för 100kr när de normalt sett kostar 79kr/styck! Bra där!

Äntligeeeen

Känns som att jag knappt varit ledig alls på sistone, och har jag varit ledig har jag varit hundvakt eller nått. SÅ slut känner jag mig! Jobb till 16, sen snabbt hem och hämtade mira, bort till svärmor i regnet, ut till skogen, lite prat och sen slutade R så vi kunde handla innan hem och laga mat. Har nu ätit och kollat gårdagens PH, imorgon står klockan på 7.30 för då är det valputställning i Hässleholm! På eftermiddagen kommer Ellinor ut för hundbus och sen på söndag ska jag sova hela jäkla dagen!!! 

Nu tar vi kväll

Jobbet gick bra, bara hem om och ge mira mat innan vi åkte med svärmor ut i skogen! Kom hem för en stund sedan och ska snart duscha och laga mat, känner att det blir sängen tidigt ikväll då jag är så trött. EN jobbdag kvar innan en ledig helg - första på flera veckor!!

Dagen

Varit hundvakt från 8 imorse till kl 16 idag, sen sprang tiden iväg och jag var inte hemma förrän halv 7. Klickertränade lite med Mira, fortsatte öva på att krypa och jag kan stå allt längre ifrån nu. Jobb 8-16.30 Tors-fre! 

Upp och hoppa..

Egentligen är jag ledig idag med men svärföräldrarna behövde hundvakt.. Sååå trött, hade sett fram emot två sovmorgnar men icke.. 

Favorit-köpet


Nytt till soffan

Före/efter

Leverans!

Fick hem sminkprodukterna idag! En borste, ny concealer, highlighter samt bronzer! Tyvärr var highlightern lite skadad så har mailat och se vad som händer. 

Nu blir det en snabbis till stan, filt och kuddar till soffan behövs!

Helt slut

Ja alltså verkligen, dödstrött. Inte haft en ledig dag hemma sedan i tisdags, så morgondagen känns SÅ välkommen. Kanske tar en sväng till Ikea efter att R slutat, vi har lite smått vi skulle behöva handla. En annan rolig sak är att mitt sommarvik tog slut andra veckan i september och jag endast gått på timmar sedan dess, men nu i oktober har jag samlat ihop 130 timmar - inte illa! Så tacksam för allt jobb! 

Lediiiigggg

Arbetsdagen avklarad! Och nu två dagars ledigt!! Hade fått navelsmycket idag men inte sminket, kommer väl imorrn då! Ikväll blir det iallafall fläskpannkaka, fear the walking dead, ny säsong av the walking dead, ny säsong izombie och till sist PH :-) 

Söndag kväll

Och nyligen hemkommen från jobbet! EN dag till innan 2 dagars ledigt! Välbehövligt.. Hoppas mina två leveranser anländer imorgon!! 

Snart denna helgen slut

Filmen var jättebra! Och det var såå skönt att sova ut ordentligt idag! Snart väntar frukost och senare ska vi nog handla inför veckan innan jag börjar jobba kl 15. 

Hundbus & kvällens planer

Ellinor kom ut för hundbus, kul! Nu väntar varma mackor i ugnen innan bio kl 21 - Maze runner del 2!
 
 
 
 
 
 
 

Klart för idag

Nu väntar kloklippning av djuren, handla lite till kvällsmaten, dammsuga och ev bio senare ikväll! Börjar inte förrän 15 imorrn! 

Trööött

Hade behövt en sovmorgon.. Imorgon så! Men först jobb 8-14! 

Pelargonsticklingen

Idag fick sticklingen flytta till en riktig kruka! Ett blad hade vissnat nyligen men jag tror det var pga det trånga utrymmet i glaset. Hoppas den blir glad nu.

Struktur

Köpte en ny kalender när jag ändå var ute imorse, bra att hålla ordning på alla olika jobb och andra saker! 

Laddar upp

Inför ännu en jobbhelg! Var iväg på en intervju imorse som gick bra, återstår att se om jag får det eller inte! Jobbar iallafall kväll idag, morgon imorrn, kväll söndag och morgon måndag. Sen ledig tis-ons samt helgen!! Då är det valputställning i Hässleholm! 

Beställt!

Sminket från cocopanda.se (bästa priserna) och navelsmycket från rockflame.com! Andra gången jag beställer concealern, dyr men SÅ bra! 

Home sweet home

Gick hemifrån kl 7 imorse och kom hem NU, på en ledig dag.. Men ja, passat hundarna, gått i skogen och sen en tur till myone, kvällsfika och prat. Såå tråkigt att det redan börjar bli mörkt ute :-((( 

Vad händer?!

R kom förbi med frukost innan han började jobba, såå gott! Fick ett samtal om MER jobb förut (??) så ska på möte kl 9 imorgon med dem! När svärmor slutat jobbet ska vi ut med dogsen!



Godmorgon!


En dag som gått i ett!

Jobb på daglig verksamhet 8-16, hemom och åt ett mellanmål och öppnade ett paket som var vinsten från erinatomasson.se , bort till svärföräldrarna där vi satt ner en stund innan jag och svärmor packade in alla hundarna i bilen för en promenad i käglinge och sen en tur till vacker tass på mobilia. Hem till dom igen, satt ner lite till, gick hem med Mira, fixade mat och nu ätit! Puuuhhhh. Lär sova gott inatt! Imorgon ska jag upp tidigt igen för att vara hundvakt! Fått inbokat mer jobb på DC nästa vecka iallafall! 




Nu säger vi godnatt

Dags för jobb på nytt ställe imorrn, 
8-16! 

Buuuuus

Alltså det har blåst storm idag och gjorde fortfarande när vi var i rastgården. Vi stod ut i 1h men sen frös både jag & Ellinor ihjäl så det fick räcka! Hundarna blev nog nöjda iallafall.
 
 
 
 
 
 

Tisdaaaag

Möte kl 13, sen kommer Ellinor ut för hundbus! 

Skogstur



Såå fint ute nu när allt börjar bli gul/orange! 

Ny vecka, nya möjligheter!

Fick ett samtal om chans till mer jobb då de hört jag var en duktig vikarie så ska gå bredvid på onsdag! Kul! 

Imorgon ska jag iväg på ett möte för att prata om planerna jag har till årsskiftet.. Samt att jag väntar ett samtal från en annan som också är spännande!!

Vilken måndag, va! 

Sen kväll

Det blev en sen middag hos svärföräldrarna, sedan badade vi i deras jacuzzi och drack Asti, såå skönt att bara koppla av! Tror inte vi somnade förrän 2 hemma och vaknade sent idag så vi har inte hunnit göra så mycket. Börjar jobba 15.30! 


Förra hösten!

Häckeberga

Som alltid när vi ska göra något blir det fel, men det är inte så lätt när naturreservatet är 4600 hektar stort.. det blev en konstig runda på 45 min bara, nästa gång får vi parkera på rätt ställe!
 
 
 
 

Morgondagens planer

Frallor till frukost, sedan beger vi oss ut till Häckeberga naturreservat om vädret är bra! Bara strosa omkring i naturen i några timmar! På kvällen blir det middag med svärföräldrarna!

Strax mot jobb!


Blom-status

Pelargonsticklingen växer så det knakar, här här bilder på hur den växt från vecka till vecka:

Orkidéerna har alla tappat sina blommor förutom den jag köpte sist som fortfarande blommar. Ser dock ut som om det kommer nya knoppar längst ut på stängseln:

Myskväll

Kom inte hem från svärmor förrän vid 8-tiden, vi gick med hundarna i skogen när hon kom hem från jobbet och sedan fikade vi på kaffe och muffins! R kom också efter han slutat så då fastnade vi i prat innan vi kom hem och lagade tacos. Härlig dag iallafall! 

Hundvakt



Blev inringd på jobb i helgen med, så fre kväll och sön kväll befinner jag mig på jobb! Inte jättekul att jobba 3 helger i rad eftersom jag jobbade förra, denna och nästa men vad ska man göra som timvikarie.. 

1 oktober?!

Heeerregud vad tiden går! Nu är det verkligen höst, även om vi haft nästan sommarvärme de senaste dagarna. Mira fick mer mat igår så nu är frysen proppad!

RSS 2.0