så mycket intressant hade jaaag att berätta

Praktiken har gått bra idag! Mysig gård & nära flyinge kungsgård, så nära att man ser det. Kikade på bruksprovet lite efter lunch & man kan inte säga annat än att det är läckra hingstar. Fått mat här för en stund sedan och nyss duschat, borde väl lägga mig snart så jag orkar morgondagen. Vilade lite när jag kom hem, snacka om att man blir trött av att gå upp tidigt! Får försöka ta ett par bilder någon dag, godnatt sålänge!

så otroligt skönt att allt är fixat

"Flyttat"! Kommer bo i lund hos ett par vänner till mina föräldrar. Kommer trivas perfekt tror jag, så himla gulliga som de är! Pendlar då varje dag ut till Flyinge, 40min gör inte så mycket. Kanske skönt att komma bort från allt med när man väl slutat på eftermiddagen? Annawa lämnades av på ett jättemysigt ställe nära gården, fick sedan åka med hennes föräldrar ut hit. Bloggar väl imorgon när jag kommer hem hit igen, förväntar mig två roliga veckor!! Pussade caro hejdå förut, kommer allt sakna honom. Den som läser dethär från skolan & som inte är ute på praktik - pussa på honom från mig!!! Gooodnatt

inför 2veckors praktik

Ringt runt under morgonen om boende etc.. Får se hur det löser sig.
Börjar imorgon liksom. Har iallafall börjar packa lite in case of, hörs senare!




westernhestisar

göteborg horse show 2011

Kassa bilder som sagt, väldigt inzoomade dessutom. Enjooyy











lotterihästen från bollerup




Patrik Kittel!




six bars, tror det slutade på 185cm...

-

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

känns inte sådär jättebraaa

HEMMAAA! Riktigt roligt igår på Scandi, kom dit halv 11 på morgonen och åkte hem till pappa vid 22.30. Imorse gick tåget 09.42, när vi var framme i lund åt vi lunch och chillade innan vi tog bussen till gården. Red hestisarna, fina. Nuuu sitter jag i soffan & borde laga middag strax. Känns ju bra att praktiken börjar på måndag och jag har ännu inget boende. Satt förövrigt 1mil ifrån banan igår så bilderna blev sämst, kanske dyker upp ett par senare dock. Heeeejsvejs

härligt i scandinavium, samt nyss sett min...

100media_imag063 (MMS)

härligt i scandinavium, samt nyss sett min praktikvärd visa en av hans saluhästar, ball!

brb, spontan-weekend i gbg

GHS it is! Annawa & jag har nyss varit ute och ridit, om en stund blir vi körda till tåget. Åker alltså upp redan ikväll för att slippa åka så himla tidigt imorgon! Min snälla pappa hämtar oss på terminalen i Gbg inatt. Kameran följer med men bloggar nog inte så mycket, bilder kommer upp här lör. kväll. Ha det fiint, puss

velig_tjej_93

Alltså jag har typ ångrat mig..jag vill dit! Vet också ett sätt att ta sig dit smidigt (ej tåg, buss etc.) så ska höra om någon snäll människa vill följa med. De andra tjejerna ska ju också åka men kul att sitta själv eftersom de redan bokat liksom. Jaaja, får spåna vidare!

there is no guarantee, that this life is easy







tarzan nu men nä, lagg-dvd

Snöandet har hållt i sig heeela dagen, men jag överlevde. Kom in & duschade för en stund sedan, gått bra att jobba idag! Värt ändå. Tror jag ska stanna i soffan resten av dagen. Caro fick en vilodag idag eftersom jag hade räknat ut att jag skulle vara seg så de passade bra. Så mycket roligt hade jag att berätta. Tjjaaaoo


devil-horse, tycker om dig ändå

godmorgon, kuuuuuuuul

håll alla tummar&tår för att det inte är kallt

Sovdags.. jag ska nämligen spendera hela morgondagen ute i stallet och jobba, sounds fun huuh? Kan berätta att jag inte alls är sugen men jaaaja, lär ju överleva. Godnatt!


hittade en rolig bild på annawa's blogg..
lambada får godis över caro's boxvägg,
giraff-häst

finaste monstret jag känner till


nu ska jag bänka mig framför tv. 6 med mina pringles-chips,
haaaaj. anna har tagit den fina bilden

snabbt ska det gå

Red caro tidigare idag, kändes bra men ingen sån woow-känsla. Skrittade ut med annawa innan, mysigt men varfööör snöar det nu?? Eller ja, då. Slutat nu så det är ju bra. Varit och handlt med frej också, ska stoppa i mig lite mat innan vi ska ut & mocka. Höööörs, puss.


hahah, sweeet

det är du som väljer vägen

Satan så jobbigt det känns för tillfället - inget boende och ingen skjuts dit. Förhoppningsvis löser sig båda delarna men ja, man vill väl ha allt planerat innan. Måste bara berätta att vi åt lunch på skåne's godaste pizzeria igår innan landäng, att det stället skulle ligga i skurup trodde jag ej. Aaaaja, handla & rida idag. Tjingeling

gladaste tjejen i skåneland

Hemma från landäng nu! Fick tag i allt från ariat-skor, charles owen/john withaker hjälm, pikeur-väst, roekl-handskar, john withaker sporrar mm. Taaaack maammaaaa!!! Nu: stallet!







för det kan ju vara saaatans svårt va

Uppe & har duschat nu, borde strax sminka mig innan vi draaar. Har tänkt köpa hjälm och skor, sen får vi se hur mycket rabatt det blir så kanske pikeur-västen, nya sporrar & handskar får följa med hem! Är i behov av nya eftersom folk inte kan se skillnad på mitt & ditt. Hörs senare, byyyeee!!

you gave me wings, and now you're gone

Haft en otroligt skön dag med flickorna idag! Somnade snabbt i soffan igår med anna medan frej fortsatte med filmtittandet så efter en stund gick vi alla och lade oss. Vaknade till fiint väder imorse, red sedan i ridhuset efter en härlig framskrittning ute. Caro var fin, och nu när jag kommit på hur jag ska komma åt honom i galoppen har det blivit mer sådant arbete! Mest fattningar och det är kul hur avslappnad och fin i formen han blir av det. Badade honom efter det, gissa om den lurven fick fin päls, oohyes. Tyvärr har han inte blivit klippt något under vintern då han inte går att klippa så därför har han lite halvtaskig, raggig och lång päls så då får man göra det bästa av situationen.. Hoppas dock det problemet blir mer uppmärksammat nästa gång och lite mer engagemang skulle inte vara fel! Imorgon väntar iallafall landäng, weehhooo!! Godnatt!


manfred får stå för dagens bild, snuuutt

i mina ögon kommer du alltid vara vackrast

hittade lite gamla bilder från när Manne stod på bökeberg,
enjooyy!














see darling, I would never let you go

Varit ute på en promenad med odjuret och frej&loppan. Mysigt! Hörde att de hade kallt som sjutton i linköping och så klagar vi på nollgradigt, haha. Nu står lunchen i ugnen och senare kommer annawaaaa, puss!

when my world is falling apart, I look at you

Caro kändes fiin idag! Red ett lättare pass eftersom det var hoppning igår, men tränade på galoppfattningar. Han blev väldigt uppmärksam på mina hjälper efter en stund och avslappnad, riktigt kul! Nu ska jag och frej åka och handla, puuuussss!


annawa är duktiiig fotograf!
mocka på emi, mocka på

jag hoppas ändå på ett lyckligt slut

"Om livet vänder - då är det till det sämre.
Väntar du dig en överraskning - räkna med att den krossar dig.
Tror du att livet har en mening - så är det en illusion."

.

Ville bara berätta att min mamma är världens
bästa och att jag älskar henne! Godnatt

tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Nyss haft hoppträning, hoppade fram lite utan stigbyglar och fytusan vad jobbigt det var. Annars gick det väl sådär..eftersom hästen inte är ett dugg engagerad får man sparka runt honom hela lektionen, och DET är jobbigt. Taxeringen funkar noll då han varken kan länga eller korta galoppen och jag orkar inte rida ihop honom riktigt när han själv inte orkar bära sig. Dressyr - ja, tack! Orkar inte. Stalltjänst om en stund och sedan kommer mamma.
Höörs senare!

jag vet vad som pågår men inte hur det slutar

Varit ute i 2h och fixat stallet så kom in för en stund sedan! God lunch på huses med tjejerna idag, det förtjänade vi. Förövrigt har jag världens bästa mamma som ringde förut & berättade att hon bakat bröd och kärleksmums till mig, samt satt in pengar på mitt konto till nya stålhätteskor/ridskor & hjälm!!! Taaack! Ska bli kul att träffas imorgon igen, var trots allt i julas sist. Jaaaja, nu ska jag färga utväxten ljusare, äta lite, duscha och sen soova. Fyfan vad skönt. Puss!

maaammaaaa titta

ha-ha-ha

du som kommenterade mitt förra inlägg, satunge & vet vem du är från trelleborg.
M-O-G-E-T! :)

allt går inte alltid som man vill

Nyss inkommen från stallet, red en stund med tovis. Gick inget vidare men så går det ju ibland med. Har iallafall varit hos Ragnar Bengtsson idag med klassen och varit med & löshoppat lite unghästar. Himla fina! Fast saaatan vad det har varit kallt och blåst idag, satt i duschen i typ 30min för jag var så nedfrusen, haha. Bjuder på en del bilder nedan, sämst i ridhus men ändå. Puss








ja men varför inte rulla sig helt plötsligt?





Nyss lagat lax till annawa, tove var med på ett hörn! Gooott!! Just nu kollar vi på bare bea, helt galet. Sedan blir det nog en skräckis följt av en till film. Haha, ja. Hoppas folk spenderat denna hjärtedag med människor de tycker om för det har jaaaag. Ha en fin kväll, puuss.

fucking perfect, to meeeeee

Klar med den satans hästkunskapen!! WEEEOO. Säkert lagt 8timmar på de där frågorna. Ikväll gästar Annawa oss som sagt, blir bl.a. lax till middag! Caro går med på ettornas dressyr idag så blir ingen ridning. Hörs ikväll! Puss

tänk om alla kunde ha en sambo som mig

det är för himlen i dig & jorden i mig

Hämtade ut min "lön" igår, weeeooo, glad tjej.
Nu ska jag iallafall ut och rida, puss!

when you tell the world you're mine

Jag & Tove var ute på en powerwalk förut ner till sjön i solnedgången, hur skönt som helst! Resten av kvällen spenderades dock med plugg men nu har vi iallafall varit duktiga och kommit en bra bit på frågorna. Hon och Mintess ska iväg på pay&jump imorgon så håller tummarna att det går bra men det gör det säkert! Jag däremot ska rida Caro och sedan fortsätta plugga eftersom det ska vara inlämnat på måndag. På alla hjärtansdag liksom..kul! Annawa kommer spendera kvällen här, för vem ska man annars spendera den med? Pojkvännen som inte finns kanske, weeeo. Vilket meningslöst inlägg egentligen..jaaaja, godnatt!

exteriörbilder till hästkunskapen....

Tog bilder på flickornas hästar idag till ett arbete i skolan, säg till om jag ska ta bort er bild härifrån giiirls. Tycker det är lite kul att alla hästar kan se så olika ut och har utifrån exteriören lättare resp. svårare för vissa saker. Sedan är det väl åldern också hur de ser ut, och nedan är det från 4,5år till 12år i åldersordning. Enjooy!


Freja's stooring. E. Tornesh


Julia's Farinelli


Ronja's "Ior"


Tove's Mintess


och denna då? outvecklad, lurvig, raggig & inte klokt,
han ser ju ut som en åring även fast han är 6/7



skolhästen Lambada som Anna rider


Elvira's Acalettoooo


Hahah, stackars Caro. Bilden var verkligen inte rättvis för honom så här kommer en annan bild från idag som Elvira fotade på oss. Snutten!

lady gaga's nya låååt

som kom ut idag, lyssna nedan!
http://www.ladygaga.com/bornthisway/

aaaa, fast nä. let's dance

Hade prov i växt- och djurliv efter lunch idag, gick nog braaa. Red caro sedan medan annawa red lambada, caro är så fiiin! Han har blivit så fin, känns hur kul som helst!! Fixade jonna's sedan, och nu nyss hemkommen från att ha handlat mat med frej. Just nu står ungspannkakan i ugnen och jag är huuungrig! Resten av kvällen ska jag spendera i soffan.
Puss


du är den finaste jag vet när allt
annat här är falskt och fel

I've been down a winding road

Weeeoo strömmen är tillbaka - mitt liv är komplett igen!!!! Den försvann förut så tove stod och lyste med min telefon medan jag mockade de 5 boxarna i stallet, aaassnällt! Hoppningen idag gick rätt bra, höll knappt i honom utan drev mest och det blev mycket bättre. Dock är han ju vinglig som en jag vet inte vad och har svårt för att landa i rätt galopp om jag inte trycker undan hela hästen i språnget.. Jaaja, helt okej & han skötte sig! Imorgonbitti väntar stalltjänst och sedan bara rida & slappa, så himlaaa skönt. Puss


smal man blir i dessa tröjor,
var är våren & pikéerna?

ibland blir jag bara så trött

Provet gick bra! Fotade tove&mintess efter lunch, finnaa. Sedan fotade hon när jag red caro, helt sjukt vad han var knäpp. Han skötte sig när jag skrittade+ travade fram men efter en skrittpaus började han bocka satan. Slutade gjorde han inte heller! Så fort jag tänkte framåt höjdes ryggen, huvudet och naken sänktes och fjoong, som en jävla studsboll. Var nära på att åka i backen en gång men annars sitter jag som berget känns det som..lustigt att han inte fått av mig än. Nä, idag var han verkligen dum. Förstår om han tyckte det var kul att vara på utebanan men någon måtta får det vara. Till sist travade han duktigt några varv så då hoppade jag av och skrittade med honom för hand. Heelt galet. Ska strax sova, bara jag & tove i läggan ikväll. Puss

Pssst mamma, om jag åker i backen med huvudet före kommer mitt huvud spricka pga. hjälmen. Du behöver inte vara orolig utan bara just so you know.







men jajjemen emi, mvg

Okeeej, prov om EU nu! Frej&jag har pluggat rätt duktigt igårkväll och en gång imorse så hoppas allt det går vägen. Slutar efter detta, ska väl kolla på ettornas hoppning och sedan handla lite ikväll. Får se om caro går med eller inteeee, han kommer ju dö om han ska börja gå så himla mycket, snutten. Puss

Förövrigt har jag hittat en praktikplats, finally!! Weeoo, blir nog kanon eftersom jag också kommer spendera v. 9 på flyinge & bruksprovet då.

97,500 - som fått tjejer!!!

you make it real for me

Satan vilken fin häst jag hade i mitten & slutet av dressyrträningen idag! Han har blivit så himla mysig och jag känner stoor skillnad från när jag började med honom, känns så himla roliiiiigt. Iallafall, tränade även idag på skänkelvikning i skritt&trav samt att rakrikta. Satt mest ner under passet och han flyttade fint i skritt, i trav blev det lite jobbigare men gud så ambitiös han var idag - kanske ska han jämt stå inne! Haha, stackarn. Hästarna har som sagt varit inne idag pga. "stormen" medan ettornas fick komma ut en stund efter lunch medan vi red. Åter till träningen; flyttade från ex. bokstaven F i ridhuset till kvartslinjen och rakriktade sedan, men som sagt, han kändes heelt underbar efter lite flyttningar.

Annawa & jag var på NFU imorse för att vara med på ett elevrådsmöte. Klart vi ska vara mer involverade i deras aktiviteter haallåååå. Som förra året liksom. Nyss inkommen från stallet, mockade i jonna's samt bytte täcke på caro & borstade honom lite till. Nu ska jag äta och sedan pugga en massaaaa. Puss

don't try to fix me, I'm not broken

suddenly I know I'm not sleeping








segissöndag

Lugn dag med lite..återhämtning? Red caro, men hann bara skritta fram för sedan blev han lämnad o stirrade upp sig & som om inte det vore nog stod någon och longerade på lilla delen medan den hästen bockade och höll på så caro blev heeelt looca. Struntade i det då eftersom jag inte skulle få ut något av att bråka med honom, tror dock han mest inte fattade vad det var som lät så han blev rädd. Mockade sedan åt skäcken, tråkigt nog åkte hon idag med kort varsel.. snuttan. Nu blir det bara att chillidilla resten av kvällen. Tycker synd om min lilla mami med som jag hörde fått lunginflammation, kanske för att du saknar din fina dotter så mycket? Skämt å sido, krya på dig!! Puss

once again I can not speak


jag saknar dig vackraste

hejdååå, hörs imorgon

dagens i-landsproblem

funderar över vilka färger som ska användas ikväll..förmodligen något färgstarkt
om jag har bodyn & de svarta byxorna, hhmmm, vilket problem!


yesterdaayy

ueeekkkkueekekk

Ueeek jag är så sjukt äcklad. Det glömmer jag ikväll eftersom frej&jag sticker iväg till hennes boyfriend på 18års-fest med andra halvan av wrongturn-gänget. Kommer nog bli baaall. Puss!


vad jag är glad att du inte kan prata

mina fina ♥





du kan inte se, när löven faller ner, hur fel jag e

Förjävlig stalltjänst imorse i regn och blåst, allt annat än kul! Har iallafall matte snart och sedan stalltjänst. Ska rida caro lite senare också, får se om någon snäll själ vill ta ett par bilder utomhus. Ikväll ska vi bara slappa och det ska bli sååå skönt!! Höörs sen, puss!

Ska se om jag åker till Gbg horse show iår också, hade varit kul!
Bjuder på lite bilder från förra året.

 

 

 

jag håller mig hellre på marken

Alltsååå. Hoppningen gick..dåligt? Bra? Jag har ingen aning, jag är så lite hoppryttare som man kan bli. Tränade för Jan idag, Fredrik's pappa, och hans övningar brukar vara lite svårare tycker jag nog, alltså för caro då. En bana på 9 hinder är ju inte mycket, men med alla dessa svängar och grejer så går det inte ihop. "Lätta på handen", men njaaee inte fullt så mycket för då faller hela han isär och sedan har möjlighet att bocka. Litar inte fem öre på honom. Jag fattar ingenting. Det känns bättre för Fredrik då han är mer förstående (enligt mig dååå) och ja, men äh. Tror att jag glömmer att andas också för får så himla svårt att andas när banan är slut, fast å andra sidan är ju hela hästen som en orm och hur ostadig som helst. Faller inåt i båda varven mer eller mindre, viker in näsan och springer liite för fort. Jaaaaaaja, om något år kanske det blir bra. Tyyp.

trött.tjej.93

Bild nedan på vad jag köpte, + en kavaj. Den fina puderrosa toppen fick inte följa med hem då endast stora storlekar fanns kvar.. Fick höra att caro såg trevlig ut förut nere i ridhuset, av en jag aldrig träffat förut - kul! När de gick ut blev han knäpp igen, det slår lite slint i skallen på'n när han blir lämnad. Efter ett tag gick det bättre så då avslutade jag. Nu återstår matteplugg, film och sova. Naattii


spetsbody & höööga byxor. något som även
jag vågar mig på? maybe

så halv, så ful, så grann, men åh så sann

Frej&jag drar in med 1-bussen till malmöö,
sedan när vi kommer hem ska jag rida caro samt skäcken. Cyyyaaa!!

OHYES

Denhääääär ska bli miin idag, fin!

vet att ni gillar deet

hur gick det på träningen dåå? jovars, eftersom han vilat flera dagar var han pigg och tjafsig samt ostadig i formen men efter ett tag gick det bättre. vi tränade på skänkelvikning i skritt, trav & att rakställa. fick till en perfekt flyttning i skritten, haha! lite kul att få beröm av karin för den? iallafall, han lossnade mer och mer efter hand och kändes rätt så mycket fin framåt slutet. dock fick han för sig att lägga in två bocksprång vid utgången så då fick han en smäll och sedan fortsatte, knääääpp. fast ja, jag har vant mig nu. galopperade ett par varv på volten i båda varven efter det och satan vad han kändes fin. förutom att han lade sig lite i handen då och inte rundade sig för innerskänkeln hela tiden men annars så! travade sedan av, finis.

mockade direkt när skolan slutat och red skäcken, hon kändes superfin! blev ett kort men intensivt pass. handlade sedan med frej, bytte täcke på caro när vi kom hem & nu sitter jag här. nyss gjort pannacotta, något ska man väl belönas med...haha. helt mör i kroppen. vi ska ju trots allt börja ut och röra på oss. snart film, nattii!

baby baby baby ooohhh

Satanskallt ute men skönare än igår iallafall. Stalltjänsten var seg, hästkunskapen med. Nyss haft stalltjänst igen och om en stund blir det dressyyyyyrrr. Hästen kommer vara crazy sen han vilat flera dagar. Ikväll borde jag handla lite och imorgon drar jag&frej in till malmö för lite shopping + klipptid! Puss
RSS 2.0