Legday

Förra veckans benpass var det första på två år för mig (sen bodypumpen) så det var inte så konstigt att jag knappt pallade stången på 8kg och sen hade träningsvärk i 5 dagar. Igår körde jag först stången, sen plus 5kg och avslutade med 8rep med 20kg, så stolt! Har ännu inte nån hemsk träningsvärk men det återstår att se, brukar vara som värst två dagar efter passet.

Work out

Trodde aldrig att jag skulle skriva detta MEN nu har jag blivit smittad av Robin och har börjat träna tillsammans med honom. Hur nu han kan tycka det är kul med okunniga mig. Har haft sån sjuk träningsvärk nu och jag antar att jag kommer få leva med det den närmsta tiden tills jag kommit igång lite mer. Vet inte om det är dom nya träningskläderna jag köpt eller att komma igång igen men kul är det i vilket fall! (Än så länge)

Igår var vi också ute med julia&scott på rosé garden och åt, tror vi alla var lika spyfärdiga när vi gick därifrån. Jävulskt gott var det dock!

Det var mysigt så länge det varade men nu är tyvärr denna lediga helgen över och nästa kommer inte förrän i slutet av november. Som typ bara består av kvällspass också. Jippiekajej typ.




Mörker dygnet runt

Ja så känns det för det är mörkt när man vaknar, under dagen och sen blir det ännu mörkare på kvällen igen. Och regnigt. Och blåsigt. Blä.

Äntligen!

Hämtade ut miras täcke imorse efter två veckors väntan, perfekt passform till donnan!

Höst 🍁

På ett sätt är det så mysigt med hösten

RSS 2.0