slut i rutan

Det känns att jag jobbade 6 dagar förra veckan! Nu är jag iallafall ledig mån och tis. En spännande vecka framför mig men kan inte avslöja något än ifall R läser..

I Partille hos föräldrarna efter vi precis hämtat Santo och skulle åka ner till Skåne! 

söndag

Bokade in påfyllning av spraytan idag då Robin tappat lite färg av träningen. Sägs att man får en snyggare färg efter lager nr 2 så vi får se! Börjar jobba kl 14 sedan.

snart slut

Snart är denna 6 dagarsjobbveckan över! Slutar 14, senare middag hos svärisarna! Jobb imorrn med innan ledigt mån-tis. 

tryout

Idag ska vi spraytanna oss efter jobbet! Spännande.. 

en till från igår

hässleholm




2a med HP. 1a blev en betydligt tunnare och mindre whippet. Alla domare tycker olika! 

resultatet

tagit helg!!

Och inviger med lite plantering!


till mira

Santo har med blått band så mira ska klart ha ett rosa :-)

uppe med tuppen

Jobb till 13.15 sedan tar jag helg!! Wihoooo

från tuggmästaren

8 månader

pingst

Jobbade 6.45-14 idag, sedan en tur till stan där vi råkade shoppa loss rätt rejält (läs: robin). Jag köpte nya jobbskor och ett set till utställningar :-) 

vinthundsspecialen

Kallt och blåsigt idag och jag glömde kavajen hemma.. Överlevde ändå men Santo frös också och känslan i ringen var inte så bra idag. Han blev 2a med HP, uppfödaren 1a med kullbroren :-) jobb imorrn 6.45 så dags att sova nu. 


snart helg

Ännu en dag på jobbet! Känns bättre och bättre för varje dag och beröm av kollegor är aldrig fel. Köpte ett nytt objektiv idag med, ska bli kul att testa det i helgen! Ett nikkor 70-300mm. Hundarna är helt slut efter dagis. Morgonpass imorrn med, ledig och utställning på lördag och morgonpass på söndag igen. 

ny vecka

Igår åt vi middag på olearys och gick på bio, mysig måndag! Idag har jag jobbat men slutade 13.30 så har sett serier sedan dess. Jobbar fram tills lördag då det är utställning igen. Hoppas på bra väder för just nu visar det regn :-( 

söndag

Sovmorgon, powerwalk med djuren, en tur till arriesjön för årets första dopp och strålande väder!


heldag i ystad

Inoff. på Ystad brukshundklubb idag! En lång dag med mycket dötid, men Santo var duktig och slutade som bis-2 :-) det var strålande sol hela dagen så vädret har med varit bra. Längtar till nästa lördag då vinthundsklubben anordnar utställning i Landskrona dit många bekanta ska! Kul!! Nu väntas pizza! 



första jobbveckan

Är avklarad! Ledig helg med utställning i Ystad imorrn. Hundarna var på dagis tis, ons & fre denna veckan och allt har gått super, de har sovit som stockar hela kvällarna. 

inskolning

Igår träffades jag och Ellinor i rastgården för hundbus, och vilket väder det var! Såå varmt! Sedan jobbade jag 15.30-21 och idag har hundarna blivit lämnade på dagis, även fast jag är ledig just för att vi ska utnyttja de dagarna vi har. Får se hur det gått sedan när vi hämtar dom i EM. 

Mat och bio i söndags, Djungelboken sim var bra! 
RSS 2.0