you musn't be afraid to dream a little bigger, darling

I love this place but it's haunted without you

you can't catch me, don't you run

everything in life is temporary



truth is, I miss you

130 mil och 7 dagar senare är jag nu påväg tillbaka till göteborg. Det kommer dock vara tomt eftersom de andra fortsatte en bit norrut men jag får väl försöka fördriva tiden på något sätt. Skolan börjar snart vilket känns FÖRjävligt så jag vill mest sakta ner de resterande dagarna och sedan snabbspola över dagarna till studenten. Så är läget,
stay tuned.


ta mig tillbaka

heja norrland

hejdå göteborg

och heej linköping

parkhäng på parken

Igår hängdes det med sköna människor på Parken i göteborg, helt okej men inte nått speciellt. Var som en zombie på stranden idag då jag sovit 4 timmar men det gick ju det med. I slutet av veckan åker jag uppåt landet, tjingeliing.

fantastiskt

"Vad jag inte visste var att veckan efter skulle jag sitta på ett plan hem igen, hata mig själv och honom än mer.
Jag skulle gråta varje morgon, jag skulle bända upp min uppsvullna ögon för att överleva dagen.
Jag skulle laga de fucking pannkakorna till mig själv igen. Jag skulle gå hem själv, ha en tom display på telefonen och minnet av honom skulle vara värre än en gnagande ögonfrans på hornhinnan.

Vad jag månaden efter insåg var att jag var inte kär i honom.

Det var en strävan på se mig, se mig, älska mig, håll om mig, var med mig.
Bli min, typ."

http://www.aveny.se/jolin-johnson

eeehhh, fuck you

Fortfarande vid liv efter helgens.. påhitt? Utgång i göteborg i fredags, trädgårn tydligen. Stort och mer än okej tror jag, eller? Helgen har alltså försvunnit fort men det var baaall. Annawa och jag har varit på älgjakt uppe på berget, helt sjukt att de ens kan leva där. Varit aktiv för flera veckor framåt idag med, optiker, tandläkare och handledarutbildning. Partillebor - håll er inne eller bli påkörda. Lite luddigt men det är sovdags nuuu, ha det fint!!


dagen efter, det är okejj

.

I wasn't born with enough middle fingers to let you know how I feel right now

laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can’t change

jag ville sätta en kula i pannan på dig

förfest hos mange hela helgen

för jag och annawa drar till göteborggggg imorrn, ses


I never told you, but I was falling in love

Smider planer, är en bra vän och borde sova inför morgondagen. Fööör jag ska till annawa och måla garage? Ja, alltså, hur duktig? Helt frivilligt dessutom. Den här dagen har varit totalt meningslös dessutom.. åkte in för att handla kl 17 & tänkte att "perfekt, tar 18-bussen hem" men inte dååå. Då går inte den under sommaren så fick vänta ända till 19. Kul att jag satt på en lekplats och åt korv samtidigt som jag pratade i telefon. Hörde jag retard eller? Haaaaaaaha. Godnatt


hej mitt hjärta, jag saknar dig
hoppas du äter gräs och är tjock
puss

I don't know why I'm still waiting

Bortsett från två nätter är det här första gången på tre veckor som jag är
ensam på natten. Känns sämst.

Jag vill hata dig, avsky dig och borde göra det
efter hur du betett dig men något gör att jag fortfarande
vill ha det som det var. Jag saknar dig. Så det gör ont.

falsterboooo 2011

Härliga dagar med för mycket onyttig mat/dricka och alldeles för lite sömn! Men det var det vääärt. På torsdag drar svedala-rocken igång så jag hoppas det kommer några bra dit och spelar. Efter det åker jag hem till götet igen. Stay tuned, vi hööörs!

and I wonder if I ever cross your mind

Eric Amarillo spelade i falsterbo när vi var där & det var mer än grymt!! Ikväll kommer några goa göteborgare ner för att festa med oss och vi startar med Sak Noel - WHAT THE FUUUCKK. Kommer bli ös! Ha en fin helg för det ska jaaag. Puss


tja

but after all, you're my wonderwall

Typ, hejhej jag lever. Det går segt men jag vet inte vad jag hade gjort utan bästa annawa. De senaste två-tre veckorna har varit konstiga, roliga och jobbiga men jag börjar komma över det. Ikväll blir det falsterbo till att börja med och sen får man se. Igår var också välbehövligt då jag spenderade kvällen i malmö med annaaaaaaa. Uppdateringen går segt som ni märker, lär göra det framöver med. Hade behövt en till ayia napa-resa.. Ha det gött, hejs.





RSS 2.0