Höstväder

Ena dagen regn och andra sol. Igår EM busade hundarna i rastgården, imorse fixade jag naglarna och senare kommer Noelle på besök under ett par dagar! Råkade spräcka skärmen på min samsung med så den pajjade helt, har nu en iPhone 5 medan den blir lagad...så liten!!

Ny vecka igen

I lördags var vi i Hässleholm på inoff. utställning för skoj skull, men det var liten yta och mängder med hundar, högljutt och lång väntetid så inte alls kul. Igår jobbade jag och idag först plugg sedan bus i rastgården!

Äntligen sol!!

Taz har vrickat sig så får inte springa lös, istället gick vi en promenad och fotade i det fina vädret! Sen fixade jag hundarnas tags till halsbanden!

Till Santo

Har beställt ett vintertäcke till Santo från ett företag i Polen som heter Bzik! Kanon med kontakter utomlands ;-) samma färger som på bilden.

Kayo 15v gammal imorgon

Trotsar vädret

Sjukt kallt idag och världens blåst! Lite whippetbus blev det ändå!

Härligt

Heldag i skolan igår, klarade ett muntligt förhör vi hade om andningsorganen och cirkulationsorganen! Nu återstår mer plugg hemma och en ledig helg för första gången på 4v!

Ända från polen

Har kontakt med en tjej i polen som också har whippar, hon skickade mig dessa fina halsband en!

Fredagsbus i rastgården

Vi var totalt 10 hundar ett tag varav 4 whippar :-) blev inga bilder då det hann mörkna men Ellinor tog en 13-veckors bild på Kayo och jag fotade Taz i solnedgången.

Älsklingar

RSS 2.0