Roskilde dag 2

Bättre väder idag! Santo vann unghundsklassen igen med ända CK, sedan 4e bästa hane med r-cert! Retligt att vi inte får det där certet.. 2 r-cert i Sverige nu och ett i Danmark.. Men en bra helg med fina resultat :) 

Dag 1 i Roskilde

Sjukt ruggigt och regnigt men gick bra ändå, Santo vann unghundsklassen med CK sedan oplac. i bästa hane. Vi får se hur det går imorgon! 

Ringträning

Inför helgens dubbelutställning i Roskilde! 

Fantastiska halsband

Skriv inläggstext 

Kennel Kupleto

Så glad att Reda ville använda min lilla Santo till fantastiska Andorra! Nu hoppas vi på valpar i Litauen :-) 

Aprilväder

Igår både snöade det och var sol om vartannat. Nu vill jag ha riktig vår och värme igen! Santo busade en stund med Taz och Neo på eftermiddagen :-) 

Gårdagen

Blev hämtad 6.30 för att åka till lc-provet i Hovdala igen. Då det hade ösregnat dagen innan och varit minusgrader under natten bestämdes det att det bara skulle bli ett lopp var istället för två, tyvärr. Santo var duktig ändå, men det gavs låga poäng överlag igår. 8/14 plats, samma som sist. 

Påsk

Nagelfix, supergod middag hos svärföräldrarna och lite för-firande av svärmor som fyller år imorgon! Kayo låg på bordet en stund, men det bästa man har sätter man ju där ;-) på söndag är det dags för Santos andra lc-prov! 

Ny tatuering

En skiss på mina egna, älskar den!


Älsklingar

Skriv inläggstext 

Bland påskliljorna

Skriv inläggstext 

Heeelg

Santo fick lite ensamtid igår, bus med kompisarna i rastgården! Sedan var Kayo på äventyr idag. Imorgon photoshoot med Ellinor och dogsen :-) 

Måndag

Sov som en stock efter lördagens äventyr, söndagen blev en lugn dag med en skogstur och powernap på EM. Har sett resultatlistan från Santos klass nu också, inte många poäng som skiljer åt! Längtar till nästa LC:n om två veckor! Kayo fick en tröja från dg doggear, matchar Santos mörkblå. 

Dödstrött nu

Skriv inläggstext 

RSS 2.0